Jump to content

jaktplussfiske

Members
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

1,010 profile views
 1. Søk på Anker 21w Solar Charger. Har en slik underveis selv. Får gode skussmål av brukere. Får vel testet den i sommer, forhåpentligvis.
 2. Hei, litt sent men. Slik du beskriver det så høres det ut til å være driveren på din pc som er problemet. Det trengs en usb driver for "kabelen", da den inneholder en usb til rs232 converter. Uten en fungerende driver så vil det stoppe opp. Er Driveren i orden, så har du feil com port satt i programvaren, i forhold til hva driveren automagisk satte for "kabelen". Se her for hvordan sjekke hvilken com port "kabelen" står til. https://www.fugawi.com/knowledge_base/document/FF12906 I programvaren må du velge samme com port under Communication, alt etter programvare, så let litt. E
 3. ... hvem betaler for dette? De burde fått noen konstruktive tilbakemeldinger som sørget for at de ikke kastet bort flere skattekroner, evt fikk seg en jobb med noen krav til kvalitet på utført arbeide...
 4. Bruker ikke steketermometer, men en gang iblant blir det souse vide. Enten en kjapp bruning på hver side og så i vakumpose, eller rett i vakumpose. Førstnevnte har så langt gitt best smak. Er det i utgangspunktet mørt kjøtt, så en 45-60 min i vannbad, er det mindre mørt, så opptil det dobbelte for biff. Sjyen fra posen blir da brukt i fløtesaus. Sous vide kan anbefales hvis man ønsker å utvide smaksopplevelsen 🍖😉 Edit: Biffen må brunes etter sous vide selv om den ble kjapt brunet først, første bruning får frem umami smaker? Det er ihvertfall, en stor opplevels
 5. Vask og tørk den sammen med noen tennisballer i egen vaskemaskin. Det kan redde den.
 6. Problemet var at det hang, kom aldri noen visning. Men ved å gå til kammeret.no først, og så visning av den strømmen. Så kom den igjennom. Etter det har strømmen fungert... Samme har skjedd før, og ble i orden ved første indeksering etterpå. Så det kommer og går innimellom.
 7. På nytt problem med egendefinert strømmer etter siste indeksering. Ustabilt opplegg dette. Fungerte som den skulle en god stund, men ikke etter siste indeksering. Håper det går an å finne en permanent løsning for dette. https://www.kammeret.no/discover/28/
 8. Har ikke testet denne, men teknologien bak er såpass moden, at jeg ser ingen større problemer med dette. Men største nytten er vel for såkalte 2 veis baner, hvor en måler og en skyter. Skulle det fungert bedre, så ville jeg hatt mulighet for å legge inn flere punkter. Så kunne man målt og lagt inn, og hatt forhånds målte punkter, for flere avstander.
 9. Nå fungerer min egendefinerte strøm som den skal. Skal følge med om det holder seg.🤗
 10. Ganske ekstremt...🤔 Bare å ta av seg hatten.
 11. Samme problemet, bruker nå Ulest som er standard aktivitet's strøm. Egendefinerte begynte å fungere delvis i dag. Ellers har de vært helt stopp, og ingen treff. Etter jeg begynte å bruke Ulest strømmen, så tok jeg en Merk alt som lest. Mulig det hjalp noe på egendefinert strøm, men har ikke fått testet det så mye enda.
 12. Tror det beste er en blogg for det du tenker, se under Utforsk-Blogger, så kan du redigere, og lage en How-To og lage en link her til den.
 13. Frostsprengning må være veldig kald løpssprenging, -50 og nedover bør holde 😎
 14. Som Chiefen skriver, det skal krympe forskjellig, og er ihvertfall enkelt å prøve. Edit: Bare pipa med innhold, ikke vann.
 15. Hiv alt i fryseren 2 døgns tid, se om det hjelper. Jeg har ikke gjort det selv, men tror det er enkleste tingen å forsøke.
×
×
 • Create New...