Jump to content

jaktplussfiske

Members
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

715 profile views
 1. jaktplussfiske

  Nytt verktøy fra NINA...

  ... hvem betaler for dette? De burde fått noen konstruktive tilbakemeldinger som sørget for at de ikke kastet bort flere skattekroner, evt fikk seg en jobb med noen krav til kvalitet på utført arbeide...
 2. jaktplussfiske

  Steketermometer på grillmat

  Bruker ikke steketermometer, men en gang iblant blir det souse vide. Enten en kjapp bruning på hver side og så i vakumpose, eller rett i vakumpose. Førstnevnte har så langt gitt best smak. Er det i utgangspunktet mørt kjøtt, så en 45-60 min i vannbad, er det mindre mørt, så opptil det dobbelte for biff. Sjyen fra posen blir da brukt i fløtesaus. Sous vide kan anbefales hvis man ønsker å utvide smaksopplevelsen 🍖😉 Edit: Biffen må brunes etter sous vide selv om den ble kjapt brunet først, første bruning får frem umami smaker? Det er ihvertfall, en stor opplevelse når det blir bra.
 3. jaktplussfiske

  Redde en gammel Ajungilak syntetpose.

  Vask og tørk den sammen med noen tennisballer i egen vaskemaskin. Det kan redde den.
 4. jaktplussfiske

  Egendefinerte aktivitetsstrømmer virker ikke

  Problemet var at det hang, kom aldri noen visning. Men ved å gå til kammeret.no først, og så visning av den strømmen. Så kom den igjennom. Etter det har strømmen fungert... Samme har skjedd før, og ble i orden ved første indeksering etterpå. Så det kommer og går innimellom.
 5. jaktplussfiske

  Egendefinerte aktivitetsstrømmer virker ikke

  På nytt problem med egendefinert strømmer etter siste indeksering. Ustabilt opplegg dette. Fungerte som den skulle en god stund, men ikke etter siste indeksering. Håper det går an å finne en permanent løsning for dette. https://www.kammeret.no/discover/28/
 6. jaktplussfiske

  Avstandsmåler overfører skytedata til sikte med Bluetooth

  Har ikke testet denne, men teknologien bak er såpass moden, at jeg ser ingen større problemer med dette. Men største nytten er vel for såkalte 2 veis baner, hvor en måler og en skyter. Skulle det fungert bedre, så ville jeg hatt mulighet for å legge inn flere punkter. Så kunne man målt og lagt inn, og hatt forhånds målte punkter, for flere avstander.
 7. jaktplussfiske

  Egendefinerte aktivitetsstrømmer virker ikke

  Nå fungerer min egendefinerte strøm som den skal. Skal følge med om det holder seg.🤗
 8. jaktplussfiske

  Laptop med seriell port

  Bruker USB til Com port mye for diverse programmering av teknisk utstyr. Clas Ohlson har en som fungerer som den skal. Den siste utgaven de har fungerer også med Win 10, som vel er det som er aktuelt for de fleste. Har en gammel selv, og bruker enda Win7. Ett tips om du går USB-Com veien, er å bruke dymo eller tilsvarende, og merke ved de forskjellige usb portene, så kan du få satt opp forskjellige Com porter, alt etter hvilken USB port du kobler til. Jeg har det slik pga tjenester som kjører, og da er com-porten 'låst'. Så for tilfeldig bruk av annen programvare plugger jeg bare i en annen USB port, og dermed en får jeg en annen com port aktiv. Det er også noen ganger jeg bruker ethernet til com port, kan da bruke kat5 patche snor, evt rute det igjennom nettverket, og sitte en mindre støyende plass og jobbe... Bærbar pc med com port leter ikke jeg etter lengre, da det fungerer helt greit uten. Var verre før...
 9. jaktplussfiske

  Ny BR verdensrekord på 600yds

  Ganske ekstremt...🤔 Bare å ta av seg hatten.
 10. jaktplussfiske

  Egendefinerte aktivitetsstrømmer virker ikke

  Samme problemet, bruker nå Ulest som er standard aktivitet's strøm. Egendefinerte begynte å fungere delvis i dag. Ellers har de vært helt stopp, og ingen treff. Etter jeg begynte å bruke Ulest strømmen, så tok jeg en Merk alt som lest. Mulig det hjalp noe på egendefinert strøm, men har ikke fått testet det så mye enda.
 11. jaktplussfiske

  Prosjekttråd: Merkel 96K med knekt skjefte

  Tror det beste er en blogg for det du tenker, se under Utforsk-Blogger, så kan du redigere, og lage en How-To og lage en link her til den.
 12. jaktplussfiske

  Skarp patron sitter fast i løpskammeret.

  Frostsprengning må være veldig kald løpssprenging, -50 og nedover bør holde 😎
 13. jaktplussfiske

  Skarp patron sitter fast i løpskammeret.

  Som Chiefen skriver, det skal krympe forskjellig, og er ihvertfall enkelt å prøve. Edit: Bare pipa med innhold, ikke vann.
 14. jaktplussfiske

  Skarp patron sitter fast i løpskammeret.

  Hiv alt i fryseren 2 døgns tid, se om det hjelper. Jeg har ikke gjort det selv, men tror det er enkleste tingen å forsøke.
 15. jaktplussfiske

  LED-lys kobling

  Hvis du fikk denne i original esken, så skal det være med koblingsskjema osv. Ta bilde av den og legg ut her.
×