Jump to content

jaktplussfiske

Members
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

949 profile views
 1. Jeg er mindre på kammeret, og helt klart mindre aktiv, mye pga det som moderatorene og andre påpeker gjennom denne tråden. Jeg støtter moderatorene fullt ut. Jeg forventer ikke at alle gjør det, da hadde vi ikke trengt moderatorer... Fortsett som dere har begynt nå, så får man heller justere litt etterhvert, enten strammere eller slakkere.
 2. Søk på Anker 21w Solar Charger. Har en slik underveis selv. Får gode skussmål av brukere. Får vel testet den i sommer, forhåpentligvis.
 3. Nivået på diskusjonen blir ihvertfall opprettholdt, og fokus er fremdeles på feil sted. 😉 Jaja, forventet vel dette. Ser jeg blir tillagt endel meninger, synsinger om anbefalinger, og mye det vanlige av hersketeknikker i rikt monn. Alt som normalt da. Da trekker jeg meg bare stille tilbake, og lar ignoransen leve lykkelig videre.
 4. Jeg støtter DoctoRoy når han påpeker at enkelte her inne forfekter kritisk tenking bedre enn de utøver den. Akupunktur virker, for meg er det subjektivt. Da jeg har prøvd det. Men hva er virkningen? Vel, jeg bryr meg fint lite om meridianer og alt annet jeg ikke kan forklare. Er for naturlig skeptisk til det. Men at nålestikkene hjelper muskler til å slappe av, og som igjen gir effekt på andre ting. Det er jeg 100% sikker på. Har prøvd, det virker i mange tilfeller bedre enn de fleste andre behandlingsformer. Så får de som ikke skal prøve, fordi det er humbug, fortsette med det. Uansett skepsis jeg har, så prøver jeg å ikke være bastant i uttalelser, før jeg kan basere det på egne erfaringer. Jeg var nok verre før, mener jeg er blitt både klokere og mer av avbalansert etterhvert. Ikke alltid jeg tenker det om andre her på kammeret. PS: Jeg tror ikke akupunktur var det som hjalp mot dysleksi, men jeg avviser det ikke. Siden jeg ikke har førstehånds kunnskap om det. Ei heller tror jeg på all forskning. Bare i min levetid har det blitt fremsatt mye forskning, som senere er blitt helt tilbakevist. Man kommer langt med sunn skepsis, og å la være å idiotforklare andre. Spesielt når man ikke har nok egen kunnskap om det man har sterke meninger om.
 5. Hei, litt sent men. Slik du beskriver det så høres det ut til å være driveren på din pc som er problemet. Det trengs en usb driver for "kabelen", da den inneholder en usb til rs232 converter. Uten en fungerende driver så vil det stoppe opp. Er Driveren i orden, så har du feil com port satt i programvaren, i forhold til hva driveren automagisk satte for "kabelen". Se her for hvordan sjekke hvilken com port "kabelen" står til. https://www.fugawi.com/knowledge_base/document/FF12906 I programvaren må du velge samme com port under Communication, alt etter programvare, så let litt. Edit: Glemte link
 6. ... hvem betaler for dette? De burde fått noen konstruktive tilbakemeldinger som sørget for at de ikke kastet bort flere skattekroner, evt fikk seg en jobb med noen krav til kvalitet på utført arbeide...
 7. Bruker ikke steketermometer, men en gang iblant blir det souse vide. Enten en kjapp bruning på hver side og så i vakumpose, eller rett i vakumpose. Førstnevnte har så langt gitt best smak. Er det i utgangspunktet mørt kjøtt, så en 45-60 min i vannbad, er det mindre mørt, så opptil det dobbelte for biff. Sjyen fra posen blir da brukt i fløtesaus. Sous vide kan anbefales hvis man ønsker å utvide smaksopplevelsen 🍖😉 Edit: Biffen må brunes etter sous vide selv om den ble kjapt brunet først, første bruning får frem umami smaker? Det er ihvertfall, en stor opplevelse når det blir bra.
 8. Vask og tørk den sammen med noen tennisballer i egen vaskemaskin. Det kan redde den.
 9. Problemet var at det hang, kom aldri noen visning. Men ved å gå til kammeret.no først, og så visning av den strømmen. Så kom den igjennom. Etter det har strømmen fungert... Samme har skjedd før, og ble i orden ved første indeksering etterpå. Så det kommer og går innimellom.
 10. På nytt problem med egendefinert strømmer etter siste indeksering. Ustabilt opplegg dette. Fungerte som den skulle en god stund, men ikke etter siste indeksering. Håper det går an å finne en permanent løsning for dette. https://www.kammeret.no/discover/28/
 11. Har ikke testet denne, men teknologien bak er såpass moden, at jeg ser ingen større problemer med dette. Men største nytten er vel for såkalte 2 veis baner, hvor en måler og en skyter. Skulle det fungert bedre, så ville jeg hatt mulighet for å legge inn flere punkter. Så kunne man målt og lagt inn, og hatt forhånds målte punkter, for flere avstander.
 12. Nå fungerer min egendefinerte strøm som den skal. Skal følge med om det holder seg.🤗
 13. Bruker USB til Com port mye for diverse programmering av teknisk utstyr. Clas Ohlson har en som fungerer som den skal. Den siste utgaven de har fungerer også med Win 10, som vel er det som er aktuelt for de fleste. Har en gammel selv, og bruker enda Win7. Ett tips om du går USB-Com veien, er å bruke dymo eller tilsvarende, og merke ved de forskjellige usb portene, så kan du få satt opp forskjellige Com porter, alt etter hvilken USB port du kobler til. Jeg har det slik pga tjenester som kjører, og da er com-porten 'låst'. Så for tilfeldig bruk av annen programvare plugger jeg bare i en annen USB port, og dermed en får jeg en annen com port aktiv. Det er også noen ganger jeg bruker ethernet til com port, kan da bruke kat5 patche snor, evt rute det igjennom nettverket, og sitte en mindre støyende plass og jobbe... Bærbar pc med com port leter ikke jeg etter lengre, da det fungerer helt greit uten. Var verre før...
 14. Ganske ekstremt...🤔 Bare å ta av seg hatten.
 15. Samme problemet, bruker nå Ulest som er standard aktivitet's strøm. Egendefinerte begynte å fungere delvis i dag. Ellers har de vært helt stopp, og ingen treff. Etter jeg begynte å bruke Ulest strømmen, så tok jeg en Merk alt som lest. Mulig det hjalp noe på egendefinert strøm, men har ikke fått testet det så mye enda.
×
×
 • Create New...