Jump to content

Larsen90

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Larsen90

  • Birthday 06/28/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Larsen90's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, har en dachs på ca 1 år som vi tenkte å trene opp på blodspor. Hva er beste fremmgangsmåte?
  2. Hei! Regner med mange her har erfaring med jakt i utland. Hvor og hvem anbefaler dere og reise på tur med? Kunne tenkt bukkejakt rådyr, vilsvin og hjort. Trenger ikke alle arter på en tur kan godt være forskjellige turer.
  3. ENDELIG! Fikk endelig min første bukk! Har jaktet rådyr i mange år men aldri bare bukkejakt! Men nå endelig helgen som gikk kom den! Skutt i fin los!
  4. Jeg kjøpte min justerbare for noen år siden og ga 5000 for både for og bak sjefte. Jeg beholdt det gammle sjeftet som er en fast jakt stokk. og nå er en kamerat interesert i og kjøpe den av meg. Men jeg er så usikker på prsi. vil ikke selge den for billig heller....
  5. Hei! Jeg kjøpte meg ny stokk justerbar til min 682. Har nå fått spm om å selge den gammle som er fast jakt stokk. Hvor mye kan jeg få igjen / forlange for den?
  6. Er privat og allemning i Stange delt? Eller er det en søknad for allmening og en for privat? det er vel for sent og søke nå men tenker på neste år. (Slettet sitatet av forrige innlegg. Jegermeistern.)
  7. jeg har et par som har skog og jeg veit de har nok til et rådyr. lurer bare på hvordan man går fremm for og jakte der lovlig og hvor mye areal man må ha per rådyr
  8. hei! Er det noen i hedmark(løten,stange,romedal,ringsaker) som veit hvordan man må gå fremm for og få rådyrjakt på privat skog? Må man søke? Eller holder det med tillatelse fra grunneier? Hvordan vita hva kvoten er?
  9. Takk for mange svar. Til nå har jeg vært med og jaktet med begge typer men ønsker egentlig bare og høre for og i mot meninger Det er stort sett allmeningsterreng med litt størelse på men kan også være "små hager". Føler at vi har fått godt utnytta av begge typer hund. Vi ahr faktisk hatt los på samme dyt med begge hundene og da dyrene har delt seg ahr de fortsatt hverfor seg Når lønenr deg seg evt og gå til innkjøp da jeg vil begynne og trene den til høsten igjen? Hvor gammel bør den være?
  10. Hei! Jeg driver og vurderer og anskaffe meg en rådyr hund. Har funent ut at jeg vil ha drever eller basset men veit ikke hva jeg skal velge. Kan noen der ute komme med forslag til hva jeg skal velge ??
×
×
  • Create New...