Jump to content

auvik

Members
  • Posts

    163
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by auvik

  1. auvik

    Benelli Argo rifle

    Jeg fant ut av det. Natopatronen er noen hundredeler mindre nederst på hylsa,så klaringen i kammeret blir for stort. Trykkgassen slipper forbi.
  2. auvik

    Benelli Argo rifle

    Er det noen som Natoammo i Benelli Argo. Min fungerer ikke i det hele tatt.
  3. Nå er det vel sånn at når man skal kjøpe brukt så skal man ha det billigst mulig,selger man våpenet etter en stund så har situasjonen snudd.Da skal man ha mest mulig for det.Jeg betaler gjerne god pris for et brukt pent våpen som er "rettet"på.Avtrekkerjobb,beddet,i det hele tatt gjort bedre enn da det forlot masseproduksjonen på fabrikken.
  4. Glock 30 krever hard ammo.Jeg kjøpte nytt fjærsett som jeg klippet.Fungerer nå perfekt med svake ladninger.
  5. Det går godt an å se på våpen hos Rogne Våpen,men se bort fra prisene.
  6. Jeg har en med to tønner.Fungerer bra.
  7. Jeg må opp på 5,5 gr N 320 til 200 gr H&N RN for å få Glock 30 til å repetere.5 gr blir hylsene stående på tvers i utkasteråpningen.Samme problem med 6,5 gr N 340.Orginalt er det 17 lb fjærer på denne.15 lb fjærer er på tur fra USA.
  8. Bytt til bløter rekylfjær,det har jeg gjort med godt resultat.
  9. Hei.Jeg kjøpte også Ruger Sr9 og syns antrekket var fælt.Jeg gjorde jobben selv og nu er det 1,7 kg. Syns det var mye uferdig inne i pistolen.Fantastisk pistol å skyte med når jobben var gjort.
  10. På de Amerikanske sidene finner du ikke Sig Sauer X-six.Du må på den Tyske.Sigsauer.de.Jeg kjøpte min ny fra HH.
  11. auvik

    Glock 30 4 gen

    Fikk i dag en helt ny Glock 30.Avtrekket var som forventet tungt og tregt,3,5 kg.Plukket den i atomer og smerglet og polerte alle kontaktflater som har med avtrekket å gjøreog påførte Molycote 1000.Avtrekket lettnet med 1,3 kg.Bra pistol.I morgen er det testing.
  12. Er det noen som har ei god oppskrift til Kulegrossisten sine 105 gr SW i 38 spes?.Har prøvd 4,7 gr N320.Mye røyk og smell og null presisjon.
  13. Husk at det er metall mot metall i en pistol,selv i Glock og andre med Polymerrammer og det trenges en god smørefilm.Tynn olje holder ikke mange repeteringer.Jeg bruker et amerikansk syntbasert smørefett som gir en fin smørefilm.
  14. Tro om H&K USP Compact i 45 går i kassen?
  15. Enig med Intersport Bogstadveien.Har handlet mye der.Rune og Halvard er toppers
  16. Takk for svar.Hvem selger Glock i Norge?
  17. Er det noen 45 ACP som går i kassen?
  18. Safariland har et i skinn som passer perfekt.Selges hos Capsicum.
  19. Rikosjettfare på 3 km for 9mm,ja det har jeg lyst å se på.Think you litle about.
  20. Jeg bruker 200 gr H&N RN kuler og 6,5 gr N 340 bak.Gir supre samlinger.Sammenlignet med Winchester fabrikkammo er det en svakere ladning.
  21. auvik

    Lette kuler

    125 gr wadcutter i 38 spes.Er det noen som har erfaring med disse og får man bedre samlinger med lette kuler sammen med et raskt krutt?
  22. Intressant !.Skal forske videre på lette kuler og litt harde ladninger.
  23. Revolveren går opp og til venstre(faste sikter)med tunge kuler.Med lette kuler(125 gr-100 gr)kryper den mot midten av skiva.Best likte den rådyre Sierrakuler 110 gr.Har noen samme erfaring?
×
×
  • Create New...