Jump to content

maan

Members
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by maan

  1. Ja selvsagt. Men jeg mener høyden på ringen. Visst klaringen mellom kikkert og pipa er på 1 mm så er jeg fornøyd ja
  2. JEG Gjør det ja nerd vet du må ha det så lavt som mulig
  3. Se det ja 6 mm da begynner det å hjelpe. Men ingen som vet om lavere. Jeg har warne som er 6,4 mm. Men har fortsatt god plass så kunne trenge noen som er nede i 4 visst det finnes...?
  4. Takk for svar. De ringene hadde jeg sans for! Stilig at bobbla var intigtert i ringen. Mulig jeg må gå for ett slikt sett. Jeg skal ha det til en kahles 312i.
  5. Hei Noen som vet hva som er de laveste ringene man kan få i 34 mm? og da hva som er målet i mm fra bunnen av ringen og ned?
  6. Ble til at jeg handla fra opticsworld.nl da ingen leverandører kunne levere en kahles k312i med MIL7 og ccw på laaaaaaaaang tid. Nå er jeg i utgangspunkter tilhenger av å handle lokalt. Men når det er sagt. Skal noen handle optikk fra utlandet var service og pris helt upåklagelig fra dette firmaet. Fikk opfølging via epost hele veien. Jeg kan anbefale det på det sterkeste og handle herfra! ?
  7. Jeg har leopould standarbase og lave ringer på mine to seven. Swarovski habitch 2,5-10x42 på 243 og på 308 har jeg også samme montasje men da med en swarovski 3-12×50. Her tok ladebolten borti kikerten men det ordna Rafdal lett med å fille bort det som var nødvendig ☺
  8. Noen som har erfaring med Optics-World.nl ?
  9. Takk for svar. Da svarer det seg ikke på den kikkerten jeg tenker på
  10. så visst jeg handler fra utlandet så blir det den prisen som viser i nettbutikken? Trodde pakken ble stoppet på grensen og transportfirmaet, må ordne med toll og mva? Det medfører vel noe ekstra kostnader, eller...?
  11. Noen som har handla opticsworld, hvordan blir det med toll og mva?
  12. Tusen takk! Den fra laserlyte var akkuratt hva jeg er ute etter. Men så er neste problem... Hvordan får jeg kjøpt denne, finner ingen som sender til Norge....
  13. Noen som vet om det finnes laser til rifla som aktiveres ved avtrekk. Er tiltenkt tørrtrening til sønnen min. Da blir han kjent med børsa og avtrekk som skal brukes på jakt, er tanken.
  14. maan

    Pulsar Forward DFA75

    Flott! Takk for svar! God jul!!
  15. maan

    Pulsar Forward DFA75

    Ja tror alle er klar over lovligheten og det var ikke derfor jeg startet denne tråden.... Vær så snill å diskuter lovverket rundt dette i en annen tråd... Eller så kan jo di som ønsker søke her på forumet så finner de dette diskutert før. Jeg for min del lurer på om noen har prøvd denne med DN55 monokularet som følger med? Ofte på måneskinnsjakt når det er gode forhold for å skyte, så ser jeg at det allikevel kan være vanskelig å bedømme gevirstørrels. Er dette noe en en DFA75 med monokularet ville kunne hjulpet med å bedømme? For orden skyld så tenker jeg her på å bruke DFA75 med DN55 monokularet som en nattikkert separat fra rifla som da har vanlig optikk. ☺
  16. maan

    Pulsar Forward DFA75

    Ok. Jeg tenker på om du kan se lenger med ett 56 med på montert denne nattsikte modulen enn om du har 42 med nattsikte modulen på. Eller jevner nattsikte ut forskjellen på disse i mørke?
  17. Noen som har prøvd denne på sikte med 42 objektiv? Funker det eller er det vanvittig mye bedre med 50 eventuelt 56 objektiv..?
  18. Har MAK hurtig montasje på min kombi (a zoli). Funker fint den. Kjøpt hos Alm på Moi. Hadde også et sikte til tidligere med MAK hurtig montasje som jeg kjøpte hos jakt og friluft.
  19. Har også KKC som jeg kjøpte fra jakt og friluft. Passa rett i den, brukte sågar skruene fra original stokken. Bare å kjøpe KKC til seven. Anbefales!! Eneste jeg gjorde var å få Rafdal til å bedde den.
  20. Takk for svar. Høres bra ut! Er snart en på vei i posten tenker jeg.
  21. Noen som har prøvd og har noe erfaring å dele når det gjelder denne kikkerten. swarovski cl companion 10x30
  22. maan

    20140126_204245.jpg

    From the album: Annet

×
×
  • Create New...