Jump to content

maan

Members
  • Posts

    103
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

maan's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ja selvsagt. Men jeg mener høyden på ringen. Visst klaringen mellom kikkert og pipa er på 1 mm så er jeg fornøyd ja
  2. JEG Gjør det ja nerd vet du må ha det så lavt som mulig
  3. Se det ja 6 mm da begynner det å hjelpe. Men ingen som vet om lavere. Jeg har warne som er 6,4 mm. Men har fortsatt god plass så kunne trenge noen som er nede i 4 visst det finnes...?
  4. Takk for svar. De ringene hadde jeg sans for! Stilig at bobbla var intigtert i ringen. Mulig jeg må gå for ett slikt sett. Jeg skal ha det til en kahles 312i.
  5. Hei Noen som vet hva som er de laveste ringene man kan få i 34 mm? og da hva som er målet i mm fra bunnen av ringen og ned?
  6. Ble til at jeg handla fra opticsworld.nl da ingen leverandører kunne levere en kahles k312i med MIL7 og ccw på laaaaaaaaang tid. Nå er jeg i utgangspunkter tilhenger av å handle lokalt. Men når det er sagt. Skal noen handle optikk fra utlandet var service og pris helt upåklagelig fra dette firmaet. Fikk opfølging via epost hele veien. Jeg kan anbefale det på det sterkeste og handle herfra! ?
  7. Jeg har leopould standarbase og lave ringer på mine to seven. Swarovski habitch 2,5-10x42 på 243 og på 308 har jeg også samme montasje men da med en swarovski 3-12×50. Her tok ladebolten borti kikerten men det ordna Rafdal lett med å fille bort det som var nødvendig ☺
  8. Noen som har erfaring med Optics-World.nl ?
  9. Takk for svar. Da svarer det seg ikke på den kikkerten jeg tenker på
  10. så visst jeg handler fra utlandet så blir det den prisen som viser i nettbutikken? Trodde pakken ble stoppet på grensen og transportfirmaet, må ordne med toll og mva? Det medfører vel noe ekstra kostnader, eller...?
  11. Noen som har handla opticsworld, hvordan blir det med toll og mva?
  12. Tusen takk! Den fra laserlyte var akkuratt hva jeg er ute etter. Men så er neste problem... Hvordan får jeg kjøpt denne, finner ingen som sender til Norge....
  13. Noen som vet om det finnes laser til rifla som aktiveres ved avtrekk. Er tiltenkt tørrtrening til sønnen min. Da blir han kjent med børsa og avtrekk som skal brukes på jakt, er tanken.
×
×
  • Create New...