Jump to content

freddyfeddy

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. God dag! jeg har nettopp kjøpt meg et nytt viltkamera; Boskon Guard BG-520 og jeg fatter ikke hvordan det funker?! det finnes ingen manualer på nettet, er det noen andre som har dette eller som rett og slett bare kan hjelpe meg? Takk på forhånd
 2. Men er det sånn at de objektive som er billige, typisk 70-300mm fra Tamron osv funker dårlig når jeg zoomer på fullt? Er det slik at jeg nesten liksegodt bare kan gå for en til 200-250? Er det kanskje sånn at om jeg har et godt kamera, så funker objektet også bra?
 3. Takk skal du ha for mange gode råd!
 4. må bare beklage for å være så himla uvitenfull, men hva vil det si at de har samme funksjoner?
 5. Er det nødvendig å måtte bruke 2 tusen på et stativ?
 6. Jeg tjener mye på å kjøpe denne og betale en tusenlapp mere: http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=47741918 En å kjøpe denne å spare en tusenlapp: https://www.komplett.no/canon-eos-1100d ... 300/798462 Dere nevner dette med at du burde kunne funksjoner osv på kameraene, men det på FINN er jo bedre og det vil jo da være til nytte i lenger tid en den på Komplett? eller?
 7. ok, jeg må jo bare ærlig innrømme at jeg ikke skjønte bæret av de grunleggende egenskapene du snakket om, og det er helt sikkert noe jeg burde lære meg. Jeg har sett en del på Finn nå og jeg tror jeg vil velge å kanskje kjøpe et brukt et, som følger med zoomlinse. Jeg har ikke mye lyst på et kamera uten at jeg kan zoome litt. Sånn som dette: http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=47741918 Her følger det med mye utstyr, men vet ikke helt om hvor gode objektivene er?
 8. Jeg ser dette Fuji Kameraet. Leser mange anmeldelser og det virker svært bra. Det virket som om det er et kamera som kanskje er ment mest til å stå stille. Om jeg vil kunne ta bilder av fugler, dyr etc. kan det bli et problem? Er det sånn at vis jeg ønsker en linse opptil 250mm brennevidde, vil det komme til å koste opptil 5 tusen? selv om den er på tilbud, så hjelper det ikke om jeg ikke kan få et zoom objektiv i tillegg.
 9. Men jeg er interessert i å kunne ta bilder av dyr også og da blir det ikke så lett med et GoPro, men ellers takk for rådet
 10. Men hvor lav i klasse av kamerahus kan jeg gå før det blir for dårlig tenker dere? Jeg vil jo kunne ha bilder jeg kan nyte å se på. Er det noen som har lyst å være så greie å sette sammen et kamera med en normal Linse og en zoom Linse for meg til en passe pris?
 11. Takk for svar. Ser på denne pakken her: https://www.komplett.no/canon-eos-1100d ... 300/798462 Hva synes dere om den?
 12. Er 12mp litt lite for at det skal bli fine bilder?
 13. Heisann! Jeg er på utkikk etter et kamerahus som er sånn tålig bra også ønsker jeg også å kjøpe en zoom linse, slik at jeg kan ta bilder på avstand. Jeg ønsker ikke å betale skjorta, men rundt 5 tusen tilsammen? Er det mulig, er det eventuelt noen som har noen gode anbefalinger og råd?
 14. Hei! Har nå fått meg en Ruger 10/22 TD. Jeg har kjøpt sånn pakke som inneholder lyddemper, sikte og selve rifla. Alle har liksom bare kunne dele rifla i 2 og legge den i bagen med siktet på, men det siktet som følgte med i den pakka er jo aaaalt for stor så stikken ligger jo 10-15cm utafor der den skal ligge. Så hver gang jeg skal pakke rifla ned, som egentlig skal gjøres på 10 sek, må jeg bruke lenger tid på fordi jeg må ta av siktet hver gang! Er det nooeeee tips???
 15. freddyfeddy

  Voere

  Hei, jeg har ei salongrifle hvor jeg har klart å ødelegge magasinet. Arvet den av min bestefar, er dette et gammelt merke? Er det vanskelig å få tak i magasin til denne type salongrifler? om noen kunne sagt noen butikker hvor de selger slike. vil det koste mye?? Takk på forhånd! ))
×
×
 • Create New...