Jump to content

Stian333

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ikke for å kuppe tråden, men lurer fælt på noe av det samme! hva hadde folket valgt som en ren posteringskikkert til hjort i skumring/måneskinnsjakt av følgende?: 1: f.eks vortex med OK optikk, MED lys til 3-4 K eller 2: eldre tysk/øserrisk med kjempe bra optikk, men UTEN lys, m f.eks retikkel tysk#1 eller #4 til 3-4k
 2. Jøss, det tok akuratt to minutter! Takk for tipset!
 3. Hei godtfolk! Blir snart eier av ei vakker brno i kaliber 16, og lurte i den annledning om noen der ute i vårt langstrakte land veit om det finnes leirdue ammo å oppdrive i dette kaliberet? Har et liiiite håp om at noen har tatt inn leirdue ammo i bly etter forbudet forsvant.
 4. jeg hedde uten tvil brukt bly. hørt mye ymse om bismuth uten at jeg har noe personlig erfaring med det. har derimot skutt 2 rådyr og gås med us4bly med bra resultat.
 5. Har medium på min med 3-12x50. Noen få mm klaring foran. Sluttstykket går såvidt klar med 40mm okkular.
 6. Handlet våpen og ringer her over tlf/epost. Super service og pris. Kjappe svar og forsendelse. anbefales! Stian
 7. Brukt merkel av nyere dato er å få tak i stålgodkjent for under 10 lapper brukt, men det kan hende man må leite litt. Av nytt har du jo noe ymse tyrker greier? tror børselars fører yildiz..
 8. ..bare å finne fram spikkekniven da.. kan ikke være sååå mye annerledes en de andre modella
 9. Fin stokk! Noen som har prøvd og montere den på en supermagnum?
 10. Er det noen rundt ullensakerområde som kunne tenke seg å stille med ettersøkshund noen dager i bukkejakta? mvh Stian
 11. Jeg vet ikke om akuratt den ammoen du har er funskjonsikker eller ikke.. men har den vert lagret tørt så bør den da være finfin. har tatt en del kråkefugl med cci std, og jeg har ivertfall ikke merket noe særlig forskjell på den kula kontra div hulspiss. Det blir riktig nok større høl med hulspiss men jeg Kommer ivertfall ikke på en eneste gang jeg har trengt og sette noe oppfølgings skudd..
×
×
 • Create New...