Jump to content

Kskomp

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Kskomp's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

  1. Sikker bare smak og behag fra min side. Har ikke hatt trøbbel med noe av de så de er sikkert bra begge to. Ingen problemer med tilpassing av beltet. Justerer antall ledd og beltespennen har en viss fleksibilitet. Nå har de også laget et 1/2 stykke for ennå bedre tilpasning. Er du usikker så fungerer det også meget bra med vanlig belte. Har brukt crspeed sitt belte i noen år og det har fungert bra for meg. Grunnen til at jeg byttet er vel først og fremst å prøve noe nytt Men lynx belte virker mere stivere enn crspeed sitt.
  2. Jeg har orginale og uorginale magpul magasiner. Magpul er lettere enn de orginale. Personlig liker jeg best orginale med magasinforlengere. da har man litt mere å holde i når man bytter magasiner… www.tonisystem.it Har byttet belte til Lynx DoubbleAlfa. Settes sammen av små plastbiter. Meget stivt belte. Enkelt å lagre og ta med seg. 3 eller 4 magholdere er greit. Evt en magnet. hylster er det mange å velge imellom. Litt smak og behag egentlig, men et godt kudex hylster er jo ikke feil. gost eller doubble alfa sine er bra.
  3. Interessant å lese at jeg har skutt med feil pistol i alle de år Jeg har til og med en Glock 17L som jeg bruker i Dynamisk sportskyting. Og jeg trives meeeeget godt med det. Har også en Glock 17, Glock 44, Sig sauer osv... Nå er ikke min G17L helt orginal lenger, men du verden hvor morro det er å skyte med noe man selv liker. Det som sies om avtrekk kan jeg til dels være enig i, men det er en vanesak. Det var et helt greit avtrekk orginalt. Jeg har oppgradert avtrekket så her er det like "smoot" som hos de fleste andre konkurranse våpen. www.Timneytriggers.com Ønsker man et litt tyngre våpen så finnes det vekter å montere foran slik at den blir litt tyngre. www.tonisystem.it kan man ta et titt på. Ellers så har sikkert Brownells/2alfa en del også. De som skriver at Glock 17L ikke har like kurante deler som de andre er ikke riktig. Samme innmat som Glock 17 bare sleiden og løpet er lengre. Så her er det like kurrant som hos de andre Glock 17 og 34. Når det kommer til skytingen så er jeg ikke på bunn av listen, men heller ikke på topp. For å si det slik så er det ikke våpenet det er noe galt med, det er treningsmengden. Lykke til med kjøp av Glock Treffes vi på skytebanen en gang så er du hjertelig velkommen til å prøve en Glock 17L.
  4. Sender de direkte eller må man bruke feks jetpack o.l for å handle der?
  5. Mulig dette fines men jeg har ikke funnet dette her inne. Hadde det ikke vært en idee om å lage et oppsett hvor man kan legge inn de kurs som går irundt norges land? Som "ny" så finner jeg det vanskelig å orientere seg om de nybegynner kurs osv som går. Siden jeg reiser litt rundt i landet så kanskje det hadde passet å bli med på noe opplegg en annen plass en hjemme.
×
×
  • Create New...