Jump to content

Kollen72

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Kollen72's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Gammel tråd dette her men prøver meg likevel. Har en 3,5år gammel korthåret Dachs hvor jeg har slitt med ‘god lyd’ på skogen. Han har siden første sesong hatt stor jaktiver og jaget både hjort og rådyr hvor belønningen har blitt noen fall (stor takk til GPS’en). Los har tidligere blitt erstattet med noen hese hvin ved uttak for så å bli helt stille. Etter å ha lest denne tråden bestemte jeg meg for å bite i det sure eple og hive meg på slep etter langline ved uttak. De første uttakene utklasset jeg hunden i både los tetthet og volum men nå har dette endret seg. Forrige uke kom belønningen, tre dager på skogen, 5 LOS’er og to fall ble fasiten Hunden er til og med ‘friskmeldt’ av jakt kompiser. Om lysten til å lose kom som en følge av meg halsende etter hunden eller om det kom som en ren tilfeldighet vet jeg ikke. Ville bare dele denne historien til andre slik at frustrasjonen ikke erstatte tålmodigheten. PS: Sylte strikk rundt halsen ble ikke vurdert
  2. Har noen erfaringer med forskjellige merker, model navn har desverre gått i glemmeboken. M77- Trenger vedlikehold som strekker seg over min tolmodighet. Viking (Model?)- Hele sålen løsnet etter noen vinterhelger på harejakt. Byttet disse i Chevalier (Model?)- Her rørk sømmene rundt ankelstøtten. Fikk ikke byttet disse grunnet hardt bruk (8 helger på rådyrjakt)? Alfa Bever- For glatt og hard såle, disse fikk sin siste tur på hjortejakt forrige helg Harkila Lynx- Har hatt 2 par av denne sorten. Fantastisk behagelig på foten og holder foten tør de første månedene. Når oktober kommer begynner skoen å ta inn vann. Noe glatt såle for tøft terreng. Må beregne 1 par per jaktsesong. Harkila Big Game GTX 8"- Impuls kjøp idag, skoene får ildåpen til helgen. Har problemer med å finne sko i butikken da størrelse er 47+.
  3. Hei, Da er jeg blitt den heldige eieren av dachsen Fant. Fant er rukket å bli 14 uker gammel. Fanten skal forhåpentligvis jage hjort og rådyr for meg i fremtiden. Har nå fokus på å sosialisere hunden. Har lagt små strenger med blodspor med rådyrskanke som belønning i enden av sporet. Overstående bilde er fra forrige helg da han var med på et lite drev i bånd.
  4. Hei, Vigmund Espeland på Hommersåk har et godt rykte på seg. Finner han på gulesider.
  5. Kollen72

    Sakoklubben

    Hei, Ny mann på kammeret og hiver meg med som medlem i Sakoklubben. Har en Sako Finnbear L61R kal 30.06 #51XXX. Har montert på S&B Klassik 1,5-6 x 42 og Hardcore demper. Ammo som brukes til hjortejakten er Federal fusion 165grs (fikk desverre ikke lagt med bilde i denne omgang)
×
×
  • Create New...