Jump to content

elvetom

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

elvetom's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://legacysports.com/detachable-maga ... ong-action
  2. Ville ikke vært spesielt bekymret for å overstige 58grs N-160 bak 165 Interbond. Om det er nødvendig er en annen sak. Fantastisk jaktkule
  3. Jeg endte opp med 54,5grs N-160,måtte lades hardt for å få presisjon i våpenet den skulle brukes i. 55grs ga tydelige trykktegn. Elgen døde...veldig Tror ikke du trenger å lade hardere enn foreslått ovenfor, elgen velter nok uansett.
  4. Fikk vel litt svar av denne bildeserien.... http://torbjornmartinsen.blogspot.no/20 ... dland.html
  5. Har fått svært mange bilder og videoer av jerv på åte, også rev, men det virker faktisk som om reven er mer skeptisk enn jerven. Jerven har vært på åta bare timer etter det har vært mye aktivitet med folk og snøscootere rundt åta,mens reven ser ut til å være mye mer forsiktig da. Ser også at reven reagerer mer på ir-lyset fra kamera enn jerven gjør. Tenker mest på om jerven vil skygge unna om det ligger en død rev der, eller om den faktisk kan finne på å sette den til livs.
  6. Noen med erfaringer rundt å skyte rev på jerveåte? Jeg kommer nok til å skyte rev,men bør den da fjernes, eller kan/bør den ligge igjen ved åta?
  7. Med 56grs N-160 fikk jeg en utrolig presisjon,og elgen ramla som fluer,uten å være sprengt i fillebiter Ny favorittkule
  8. Lader mine med 56grs N -160,får topp presisjon og meget god effekt på elgen, uten å rasere og blodslå for mye.
  9. Fikk testet 180grs på 2 elgokser i år (30-06 m/50cm løp), ladet med 56 grs N-160 og Col 83mm. Den ene på 130 m hold, den andre på 180m. Begge gikk maks 50m etter skuddet,og helt utrolig lite skuddskader,bare et hull gjennom dyret,men pulveriserte lunger. Denne kula blir med på jakt til neste år ja!!
  10. Jeg har ladet 180grs Interbond med 54grs N-160. Har testet med helt opp til 57grs,men jeg har valgt å prøve å holde moderat fart,håper å få testet den på elgen i høst Samler 5 skudd i en snusboks på 200m,det må man vel si seg førnøyd med
  11. Jeg er klar over alt dere sier her om andre kuler osv...men jeg har 100 stk 200grs a-frame som skal lades,derfor spurte jeg om erfaringer med den kula. Jeg begynner selvfølgelig alltid lavt og lader meg opp,men siden vi vet at denne kula trenger litt punch,så kunne jeg derfor tenke meg å høre hva andre har kommet frem til av ladninger som fungerer, som ment gjerne med N-160, da jeg har mengder av det og bruker stort sett kun det ellers. Er selvfølgelig takknemlig for alle svar her,men vurderinger av andre kuler var ikke akkurat det jeg var ute etter her
  12. Skal prøve 200grs A-Frame i 30-06 på elgen....men sliter med å finne konkrete ladedata med N-160. Noen som har erfaring med denne kombinasjonen? Denne kula bør vel ha et solid spark i ræva for å sikre en bra ekspansjon..?
  13. Takker! Er egentlig bare ute etter å få litt bedre presisjon, vil helst holde meg under 800ms med denne kula. Får prøve å øke litt forsiktig for å se om det er det som må til for å få samlet den litt bedre.
  14. Testet med 53grs N-160 bak Interbond idag,men den ga ikke mer en ca.35-40mm samling.....når jeg ser på tabeller for sammenlignbare kuler,så burde jeg vel kunne prøve å øke på med 1-2 grs? Flere som har erfaring med ladning av denne kula i 30-06 med N-160?
  15. Det skal visstnok være et eget kapittel i den ang. korte løp og lyddempere
×
×
  • Create New...