Jump to content

dirdal

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dirdal

 1. Er tidligere Sauer eiger, og vurderer å bli Sauer eiger igjen. Merker at det var en tabbe og kvitte seg med 202en Noen her inne som har peiling på hva en Sauer 202 Outback uten standard synth stokk, men med syncro stokk vil komme på?
 2. Fikk et problem med et produkt jeg kjøpte hos jaktfall. Jaktfall ryddet til slutt opp på en veldig bra måte, jeg klarer faktisk ikke se forskjell på om det er et nytt produkt jeg har fått, eller om de har rettet opp i det gamle slik at det ser 100% strøkent ut. Meget fornøyd er jeg i alle fall, og kan trygt anbefale folk å handle hos Jaktfall.
 3. Vektreduksjonen på min rifle ble 200 gram ved fluting. Cooper Firearms M52 i 30-06.
 4. Skikkelig bra service på XXL, skulle få igjen hele beløpet om jeg leverte den inn
 5. Akkurat ja. Jeg ser at XXL har 100 dagers kjøp. Returnering har visse krav som at varen må være ubrukt. Da dette er et utstillingsvåpen, så er jo dette også blitt klikket med i butikk. Varen jeg kjøpte er vel strengt tatt ikke ubrukt så lenge den har vært brukt som utstillingsvåpen? Jeg får prøve å diskutere med dem. Takker for gode svar.
 6. For en uke siden kjøpte jeg en hagle hos XXL. Dette var en utstillingsmodell som jeg betalte 15 000 kr i håndpenger for. Hagla er ikke registrert på meg enda, jeg har den på utlånserklæring. Jeg er ikke helt fornøyd med hagla, og jeg angrer også litt på valg av modell og prisklasse. Jeg har testskutt hagla for å sjekke om den fungerte som den skulle på lærduebanen. Den har ingen form for bruksmerker, og ser akkurat lik ut som den gjorde i butikken. Er det mulig å benytte seg av angreretten i dette tilfellet?
 7. Gikk for Benelli Super Vinci
 8. Takker for svar. Mulig det blir en Benelli Vinci heller. Var innom en butikk og kikket på en slik, og den falt meget godt i smak
 9. Skal kjøpe meg hagle, og valget står nå mellom Winchester SX3 Red Performance og Benelli M2 Field. Noen her som har gode råd og erfaringer å komme med?
 10. Har du sett på Silver Pigeon, så anbefaler jeg deg å se på Beretta Perennia Utrolig pene våpen, hadde en selv som jeg var meget fornøyd med.
 11. Hei Ser litt på en Glock 37, og lurer på om noen her inne har erfaring med denne pistolen? Hvor går det an å få kjøpt en slik?
 12. Hadde samme problem med en Zeiss Classic som jeg brukte på en Sauer 202. Kikkerten ble sendt inn og reparert, og det viste seg visstnok å være ytre skader på den. Mulig det kan være samme problemet på din kikkert?
 13. Noen som har erfaringer med Steyr Tactical Elite? Har i dag Sauer 202, men kjenner at Steyr´en frister mye. Har ikke hørt mye om denne riflen, finner heller ikke mange tester på nett. Praktisk sett virker den genial.
 14. Jeg landet omsider på Sauer 202 og er kjempefornøyd. Anbefales! Er ikke lett å bestemme seg, det som ble avgjørende for meg var et tilbud jeg ikke kunne motstå
 15. Skal ikke være lett å bestemme seg ser jeg. Har også sett litt på Schultz & Larsen Victory, da ekstra løp til Schultz er billigere enn de andre. Takker uansett for mange bra svar, så får jeg bare se hva som ender opp i våpenskapet
 16. Enig der Thon ang. rettrekkere. Valget blir vanskelig, ser ut til at jeg bare må satse på en av de, alle skal jo være bra rifler. Virker som eigere av disse riflene er fornøyde med kjøpet sitt. Vekt spiller jo også en rolle da, og også pris på kikkertmontasje. Har forstått det slik at prisene på feste til Mauser, Blaser og Heym er relativt dyrt i forhold til Sauer. Takker for svar alle sammen!
 17. Tenkte rundt 20 000 på rifle, så kommer kikkerten, fester osv i tillegg. Tviler på at jeg kommer til å kjøpe rettrekker, er ute etter boltrifle.
 18. Grunnen er enkelt og greit at jeg har vært og grafset litt i butikk jeg også. Har hørt at Sauer lager meget bra våpen, men XXL anbefalte Heym. Har ikke hørt om mange som bruker Heym, og det finnes heller ikke for mange tester av denne riflen på nett. Likte veldig godt den helstøpte stokken. Mauseren vet jeg også lite om, men har hørt mye bra om denne også, i tillegg til at den er i noenlunde samme prissegment. Har også sett på Blaser i butikk, men kan ikke si at jeg er overbegeistret for rettrekker systemet. Praktisk, helt klart, men vil helst ha en "vanlig" boltrifle. Løpsbytte er essensielt for min del. Planen er stort sett å jakte elg og hjort, kanskje rein også om jeg får muligheten til dette. Har tenkt å kjøpe meg et annet løp i et lettere kaliber i tillegg. Men, jeg er åpen for andre våpen også. Hadde tenkt å bruke rundt en 20 000 ,- på rifle, så kommer demper i tillegg.
 19. Skal snart kjøpe meg ei rifle, og vet ikke hva jeg skal gå for. Det står mellom Sauer 202 XT, Mauser M03 Extreme og Heym SR21 synth. Lurer på om noen av dere har anbefalinger å komme med? Evt pluss og minus om de forskjellige riflene. Tenkte å kjøpe i 30-06.
×
×
 • Create New...