Jump to content

snacktical

Members
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by snacktical

  1. Snakket med Eberlestock og de ga et fantstisk utfyllende svar tilbake med masse tips og råd. De anbefalte soleklart j107m Dragonfly. Fin og lav profil for dagsturer, kan ta av topplokket og bruke som rompetaske. Tar av glidelåsen i midten og smeller den ut til en stor sekk og kan bygge den ut med duffelbag til å bli et monster. Min mening er dog basert på bilder, youtube og ikke så mye mer enn det. Så jeg kan ta feil. Noen som har den? kan man bære riflen med munning opp? har thumbhole på både haglen og riflen.
  2. Hei. Jeg har klødd meg litt i huet en stund og siden jeg bor langt fra winge får jeg ikke sjekket selv. Greia er at jeg kanskje ønsker for mye. Jeg vil ha helst 1 sekk og kaste alle andre. litt spissformulert. Jeg vil ha en sekk jeg kan bruke på dagstur og samtidig en sekk jeg faktisk kan laste opp med sovepose, telt, klær,jervenduk (mest mulig komprimerte i poser) hagle og eller rifle. etc for 1-3 dagers turer eller så. Jeg har snuset på g4m operator, j107m, f4t erminator og gunslinger 2. virker knall alle sammen, men er usikker. Man har jo selvfølgelig også skycrane2, men den ser helt massiv ut. folk bærer jo 75 kilo i de. Noen som har noen tips og råd?
  3. har en versapod sak som man fester på reimfestet. tar av tofoten og har pinnen. to sekunder å sette på tofoten, men gjør at den passer i riflesekk. Og ikke minst i rifle etuiet. komfortabel nok den. Løsningne om du vil ha det skikkelig komfy...Dropp tofoten.
  4. Ps. Hva landet prosjektet på om jeg kan driste meg til å spørre?
  5. så på min cz455 thumbhole og deretter bildet av børsa di. Nå sitter jeg og gråter mens jeg vugger i et hjørne av anger. En fantastisk stokk! Gratulerer:-)
  6. Er ikke så farlig for meg bare det er en organisasjon som ivertar våre interesser på kryss av felt. Finnes det? mulig? Men med handlekraft og en litt mer "vi finner oss pokker meg ikke i dette" innstilling. Nei..? Det synes jeg faktisk vi kan lære noe av NRA. selv om jeg ikke personlig er veldig enig hele tia med de. De finner seg ikke i noe og er kjapt ute med å vise handlekraft. Jeg er nok litt av pådrivertypen som vil se resultater og handling kjapt. Hater masse pjatt som ebber ut i intet. Møter for å avtale neste møte der de skal diskutere agenda for selve møtet. Gremmes. Men merk også at dette er min subjektive oppfatning. Så tar meg denne frihet.
  7. mye tull om xxl her. Selv har jeg lagt igjen flerfoldig mye papirlapper på xxl Lade i trondheim. Med unntaket som gjelder alle store butikker at det kan være litt vanskelig å få hjelp så har jeg ALDRI opplevd problemer. Har med leg og våpenkort. går ut med ammo eller våpen. Tadah! Men med det sagt. ABC har sinnsykt god og personlig kundeservice.
  8. Samma her. Tror at åpenhet og avmystifisering er veien å gå. La ungene klå og hjelpe til under strengt oppsyn der man innprinter sikkerhet. Ta de med når alderen er rett slik de kan se. Tok med guttungen da han var 4 på skytebana. Han ladet ammo i magasin, satt i magasinet, matet, siktet og skjøt. han skjønte også sikringen, men den var for hard å ta av og på for han. (lyddempet 22lr). han synes dette var kjempestas og det gjorde faren hans også. Han fikk også oppleve kraften av sjokkbølgen når gutta på langholden dro løs. Satser på at han blir min fremtidige turkamerat. Hadde vært en drøm. Når det gjelder skapet er nøkkelen på meg og reservenøkkelen er over 50 mil unnå låst bort. Men tenkte på et mindre FG godkj skap med kode for nøkkel og ammo. Kjedelig å vime bort nøkkelen sammen med husnøkkel og annet nyttig.
  9. Har nå fått min nye borrelås-bestevenn i huset og skal se på flere bur til bilen i dag. Hvilken størrelse anbefales det? vil ha et som en voksen kan være i, men som samtidig gir litt plass i bagasjerommet til andre ting. blir neppe snakk om cross country turer i bil. Fikk tilbud på et dønn solid bilbur til en rimelig pris med målene (cm) BxLxH: 35x45x40. De andre var langt fra like solid som denne massive saken, så ønsker at det skal være klaff. Er ikke sjans for at jeg har 4000kr å bruke på bilbur nå. Og jeg nekter å bruke plastkasse-reiseburet hennes. Selv om hunden ikke akkurat blir en grand danois føler jeg kanskje dette blir lite? Vanskelig for meg å si da den er valp og bittebitteliten og jeg ikke får satt den inni for å se. Spør mest for da slipper jeg å dra for å se om det alikavel blir bomtur.
  10. MAGISK plass å skyte om vinteren. Herregud så vakkert der er med uberørt snø. Jonsvannet generelt. men fy så kaldt det blir der. hehe. Gode klær og godt mot er stikkord når det er på det kaldeste. Bruker å være der klokken 8 og utover på lørdagene om vinteren. begynner å skyte når det blir lyst. Beste tia.
  11. Lenge siden jeg har skrevet nå, men må bare dele entusiasmen. Kl 23.05 i dag så hopper jeg på toget fra trondheim til lillestrøm. Der skal jeg møte Val Lawson i morgen og hente det nye familiemedlemmet. En vakker liten sak. Jaktcocker på 9-10 uker. Hvit og sjokoladefarget. Gleder meg som en unge på julaften! Skulle lagt ved bilde, men aner ikke hvordan.
  12. Hei. Ja den er selvfølgelig lovlig. stygg som juling, men helt lovlig. Skuffende estetisk sett når det kommer fra magpul. De har så mye bra. Armygear og midway tror jeg har den kolben i norge. Når det gjelder cast meg hit og dit, så fant jeg selv aldri ut av det når jeg skulle ha meg hagle. Kjøpte en 870, slengte på en aftermarket kolbe som har komfortabelt grep(men fremdeles lovlig), en tac shell holder og er happy med det. Hvorvidt 870 og weatherby har samme feste vet jeg ikke, men alt kan modifiseres.
  13. Eberlestock er vel for meg den ultimate. Selv har jeg bare en superenkel liten sekk fra ABC. jahti sekk. Snøcamo som jeg bruker om vinteren på korte turer. Skal ha meg en grønn også. http://www.abcfritid.no/produkt/riflesekk-gronn Salongen med demper lå bra i den, enkel å ta ut og putte tilbake. Dog fungerer den mildt sagt ikke optimalt med tofot....
  14. Shut up and take my money! etter jeg flytta er det nok av fluer som kunne trengt to skudd med denne. Skal garantert ha meg en. eller to.
  15. har en thumbhole variant som på et bilde over her. Funker fjell for meg som har en unaturlig aversjon mot alt annet enn slike grep. Beklager. men er ikke å fornærme noen:-p men skal under rehab med en god gammel sideligger uten slikt grep da. Kanskje jeg rister av meg avesjonen.
  16. Kjøpte en billig kina tofot som hadde dårlig sveis på så jeg satt med rifla i hånda og tofoten på bakken. Klaget som sunnmøringen jeg er. Fikk en ny gratis og den funker som fjell enda. Tok også den gamle og modifiserte den. Mista vuggefunksjonen, men den holder nok i noen år tror jeg. Funker for meg. Trenger ikke funke for andre.
  17. Hei. Skulle hatt krylon i dark earth/tan/sand. Noen som selger det i trheim? Fant billig på durano, men frakten var dobbelt så dyr som produktet. Ønsker ikke bruke vanlig lakk/dura for krylon kan fjernes og er fullstendig genialt for midl maling.
  18. www.frikart.no Funker fjell om man er en gnien sunnmøring som meg:-p
  19. Hmmmm... Hadde ikke american guns eller det andre våpenshowet en slik en i en episode? Kan jo sjekke ut den:-)
  20. kan funke? funker som fjell for meg. Bare å legge inn liggeunderlag eller lignende for å heve den. Med høye montasjer vet jeg ikke. Har medium montasjer og boyds thumbhole.
  21. Slenger inn en oppdatering. Da er jeg på listen til en valp fra et kommende kull fra scooterbrook etter en lengre og kjempehyggelig samtale med Vall. Det blir julaften, bursdag og 17 mai på en gang! og det i slutten av juli. Godt i gang med teoretiske forberedelser nå.
  22. Du får avtagbare kolbeforhøyere til en skarv krone på ebay laget i cordura. Har slik. Funker kjempebra!!!!
  23. Kudos for god selvinnsikt og en løsningsorientert holdning det står respekt av. Jeg kan veldig relatere meg til det du sier, dog ikke meg jakt, men med mye annet. Min løsning var den samme som din. Og du verden så det funket. Det psykiske of fysiske er mye mer sammenbundet enn mange tror. Det eneste som har funka for meg er overdrevent mye fysisk aktivitet. Og det har utelukkende båret frukter i form av alle slags belønninger og et helt nytt perspektiv på livet. Heldigvis er jakt fremdeles lystbetont for meg og jeg akter å la det bli slik. Symptomene du beskriver her. Gjaldt det kun jakt eller omfattet det også andre aspekt av livet? Lykke til videre og fortsett det gode arbeidet:-)
  24. Har den øverste at-tec demperen min på en 455 med 41cm løp. (4 moduler) Hører bare klikket fra tennstiften med sub ammo og mye ammo som ikke er sub. Tenkte på flere moduler, men den logiske konklusjonen er at det ikke er vits i å dempe noe som ikke lager lyd. Da må de isåfall lages en tennstift demper:-p Når det gjelder rengjøring er jeg ikke en autoritet. min demper best med litt skit i seg, så den har forblitt urenset hittil.
×
×
  • Create New...