Jump to content

Vetlakjetto

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Vetlakjetto's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vetlakjetto

    1911-tråden

    Han Bakern, er han i sving fortsatt?? Har lyst å tricke opp min Gold Cup NM med ny avtrekkar, beavertail, kanskje nye sikter. Nokon som veit kva det vil koste? Sikkert det beste å gje han ein lyd uansett då..
  2. Vetlakjetto

    1911-tråden

    Har med tida tenkt å tilpasse bushing, skifte til beavertail samt ny avtrekker og ein moderne type hane. Dette er på ein Gold Cup National Match Stainless. Nokon som veit kva deler som passar best og kva framgangsmåte/børsemaker som vil gje best resultat?
  3. Vetlakjetto

    1911-tråden

    Kjøpt meg ein Colt 1911 Gold Cup National Match 9mm... Cant wait!
  4. Får begynna å lada sjølv tenke eg ja! Har mange fine muligheter med 270, berre litt tiltak å begynna..
  5. Ja du har nok rett i det, men med tanke på at det koster ca 15 kr per skudd så blir det ikkje mange skudd. Har mest lyst på 6.5x55 fordi då er det råd å skaffe ammo gjennom skytterlag, samt det eit bra kaliber til alt som er lett å skyta med. Får sjå kva eg gjer. Veit ikkje om eg har lyst på ny rifle heller, hehe
  6. Har ei Remington 700BDL med douglas pipe i 270winchester. Veldig god pipe og god presisjon i børsa.. Men har lyst å bytte kaliber, då står det mellom 308 win, 6.5x55 eller 30.06 Det er jo med lang kasse, så 30.06 vil vera å berre bytta løp så er alt orden. Kva ville dykk gjort i mine sko?? Rifla skal bli brukt til alt, alt frå varmint til storvilt og eg syntes 270-kaliberet er heilt konge. Men vil igrunn gå over til noko med meir og billigare fabrikkammo. Og nokon som veit kva løpsbytte til ei bra litt tjukk pipe vil kosta med dagens priser?
  7. Har ei Remington 700BDL med douglas pipe i 270winchester. Veldig god pipe og god presisjon i børsa.. Men har lyst å bytte kaliber, då står det mellom 308 win, 6.5x55 eller 30.06 Det er jo med lang kasse, så 30.06 vil vera å berre bytta løp så er alt orden. Kva ville dykk gjort i mine sko?? Rifla skal bli brukt til alt, alt frå varmint til storvilt og eg syntes 270-kaliberet er heilt konge. Men vil igrunn gå over til noko med meir og billigare fabrikkammo. Og nokon som veit kva løpsbytte til ei bra litt tjukk pip vil kosta med dagens priser?
  8. Haha snakk om blanding av moderne og gammel stil! Nydleg
  9. Enig i han over meg. Når du kjøper våpenskap står det kun kor mange våpen det er plass til. Står ingenting om at det er ulovlig å stappa inn fleire enn det i skapet.
  10. Har jo mest å seie kva hund ein har. Eg har Samojed og denne søv ute heile året uansett. Kun når det har vore regn og vind hunden har hatt det kaldt. Så lenge han kan komma seg inn under tak ein stad og ligge på noko som ikkje er steinkaldt går det fint. Har faktisk om vinteren komme ut for å ta han inn om morninga funne han liggjande i snøen med bakparten nesten nedsnødd
  11. Kan kanskje lønna seg å selja våpen og kikkert kvar for seg?
  12. Pleier å ha spredning på ca0.5mm når eg har ein dårlig dag..
  13. Men om du kjøper .223 og har lyst på ei storvilrifle seinare så blir det berre overlapping kjøpa 6.5x55. Så anten BERRE 6x55, eller 223 og eit anna kaliber...
×
×
  • Create New...