Jump to content

jensmun

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jensmun

  1. Takk for svar. Jeg har slike truger som dere mener. Fjellski/ jaktski har jeg derimot ikke. Hva slags ski er det som fungerer bra? Har en 223 med lyddemper og 3-12x54 optikk, som jeg tenkte å ta med. Tenkte også å ta med min o/u og ha den om ikke annet på hytta slik at jeg kan ta den med dersom jeg ser at det lar seg komme tett innpå. Har en 22lr boltrifle også. Men det blir vel litt snaut på slike hold og med litt vind. Vurderer litt å dra opp til fulufjellet i trysil. Greie koier man kan leie. Og kan ta skiheisen høyt opp i fjellet. Hva tror dere om dette?
  2. Hei. Jeg skal for første gang i mitt liv ut på vinterjakt etter rype. Har et par spørsmål som går til forholdene. Er det noen mulighet til å sjekke snøforholdene/hardheten på snøen rundtomkring? Dette er jo ganske relevant i forhold til om man skal gå på ski eller med truger. Hva ville dere anbefalt? Jaktski/truger? eller ha med begge deler? Tenkte jeg skulle ta med rifla og en god kikkert. Hagle er vel utelukket på vinteren uten hund? Setter stor pris på alle svar Mvh Fersk Vinterjeger etter rype!
  3. "bumper" denne litt. Til de som vurderer Burris Eliminator så ville jeg ventet til juni/juli 2012. Da kommer Burris Eliminator III ut, Nytt på denne modellen er at den også beregner hvor mye man må korrigere pga vind. Den er også oppgradert så man kan bruke avstandsmåler ikke bare på 12x, men hele veien fra 4x- 16x. Den har fått paralellakse justering, lengre batteri levetid, og 4x-16x i stedet for 4x-12x som det var på den forrige. Youtube film fra (Våpen messe i USA?) Jeg skal helt klart ha denne! :D
×
×
  • Create New...