Jump to content

Los-maskinen

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Los-maskinen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som vet hvor man kan få tak i disse? De kunne bestille på J&F, med levering rundt jul... Med utgangshastiget på 950 m/s i 8x57is må de bare prøves.
  2. Flott takk for svar. Nå er ikkje rådyra her på sørlandet så veldig farlige, så tror jeg tar sjangsen
  3. Var inne på villmarksmessa igår og var innom standen til KKC, og på en browning bar hadde han fått montert på en ekstra brei avtrekker som sto montert på utsida den gamle, noen som vet hvem som lager de, evt hvor en får kjøpt de?
  4. Savna veldig en justerbar kolbekam til min R93, men syns 2500+ var i dyreste laget. Så da ble det å gjøre det selv. Fikk tak i selve kolbekammen, en reservedel Tikka T3 tactical (tror jeg) fra Vågsland for rundt 500 lappen mener jeg å huske, og fikk en kompis til å lage en 10mm hylse, med 6mm hull i ca 60 mm lang. Merka opp hvor langt bak sluttstykket gikk, og borra 2 stk 10mm hull i en utrolig dårlig søyleboremaskin. Resultatet ble sånn: Hullene er borra så trangt at hylsene må slås inn med hammer. Kunne borra inn fra sida og satt inn en sett-skrue, men siden hylsene ikke står 100% rett, så går det såpass trått at den blir hengende fast. Har også montert hylser under selve kammen, så høyden blir den samme hver gang. Lettvint og billig
  5. Synes avtrekket kjennes først og fremst for tungt til å være 1 kg og at det er litt "grumsete" å trekke av. Hadde en Tikka T3 før, og den var som en drøm i forhold. Har kjent på flere andre r93 avtrekk, og de er merkbart renere og lettere. Tror ikke det har noe med antall skudd\avtrekk å gjøre, har trent MYE avtrekk med min for å venne meg til avtrekket.
  6. Hei Har en blaser r93 professional, men er lite fornøyd avtrekket. syns det er litt for hardt og litt mye kryp til så dyr rifle å være. Har kjent på avtrekket til en kompis med samme rifle, og det er jo helt knall. Noen andre som har hatt problemer det? Er forøvrig det "nye" avtrekket med 6 kant på avtrekkeren. Vurderer å kjøpe bix'n andy, men syns ikke det bør være nødvendig.
  7. Noen som har? Evt erfaringer med denne kula?
  8. Ring heller ditt lokale våpenkontor, og få dem til å skrive på lydemperen på våpenkortet, og vips så har du "lisens" Sendte mitt inn til våpenkontoret i Kristiansand og fikk det igjen et par dager etterpå.
  9. Takker for svar Er heller ingen stor fan av remington, ikke akkurat noen kjempe "finish" på noe som helst, men virker som ei solid bruks rifle. Skal ut å få skutt litt med den nå, så hvis den samler greit tror jeg det blir handel
  10. Fikk tilbud om å kjøpe en relativt pent brukt rem 700 i .243, med en Norconia 3-9 x 56 for 2000 kr. Kikkerten er sikkert ikke noe å ha, men syns dette virka såpass billig at jeg vurderer å kjøpe den. Hva mener dere? Har allerede en R93 i 308 som jeg bruker til "alt", men 700'en kunne jo blitt en grei rev\bukke børse.
  11. Det høres jo lovende ut, men har du fått prøvd den til skumrings jakt? hvordan fungerer den der?
  12. Ingen flere med erfaringer? Vurderer et slikt sikte, men er i tvil om jeg skal legge på 1500,- for å få et Carl Zeiss Classic Diavari 2,5-10x50 med lys. Har Leupold SÅ mye dårligere optikk?
  13. Ja er jo ikke umulig at jeg har slumpa borti denne teknikken, blei bare litt overraska første gangen det skjedde, og lurte på om noe var gåent. Men så lenge det ikke er noe problem så er det jo bare å dra fordel av denne "teknikken" til raske oppfølgings skudd
  14. Skjønner ikke helt hva du mener, men det er Wingmaster BB fra jakt og friluft hvis det var det du lurte på. Tror ikke det er "rekylbevegelsen" egentlig, sluttstykket er HELT tilbake etter avfyrt skudd.
  15. Noen andre som har opplevd at sluttstykket på super magnumen ikke klarer å holde igjen de groveste ladningene? Lurer på om låseklakken begynner å bli slitt, er det noe man evt kan tenke på å bytte selv?
×
×
  • Create New...