Jump to content

jnl1000

Members
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aha! Kollar upp den! Takk
 2. Hei. Det er orginalavtrekket, som er bygget om til jaktavtrekk med 1 avtrekker, altså den fremre. Det ser litt dårlig ut i den romslige varbygeln. Det er fjernet og tilpasset deler, så det er nok lurt å prøv å få i et helt avtrekk. Da jeg hørt og sett at noen bytter ut sine orginalavtrekk til gode mausertrekk, håpet jeg at noen kanskje hadde noe i "kjekt å ha" skuffen! Kan fint tilpasse børsa til et timney, men litt av poenget med børsa er å lage en klassisk safari-børse, og da vil jeg komme nært orginalet!
 3. Hei Har omsider kommet igang med mitt 7x57 prosjekt. Jeg fikk i en nydelig brno m21, eneste som er byttet er avtrekket.Etter en del frem og tilbake, ønsker jeg å återstilles avtrekket til orginal. Det skal være snellert med 2 avtrykkere. Praktisk eller ikke? Estetisk riktig for meg! Noen som vet, har eller hørt om noen som kanskje vet hvor jeg kan få tak i et?
 4. Det er finpistol nr2 i skapet, så noe mer er nok ikke aktuelt.
 5. Hei, har en gammel margolin, trenger litt deler til den. Så tenkte jeg skaffe et delevåpen da prisene på dem er nokså lav. Først tenkte jeg be selger demontere hele pistolen og ta resten til politiet ( er vell ramme/slede/ løp som er " farlig"). Men de selgere jeg vært i kontakt med har ikke gidda å gjøre jobben. Så hørte jeg at noen fått invilget "delevåpen", men før jeg rakk å høre detaljer forsvant vedkommende! Så, kan man få innvilget "delevåpen"; i så fall, under hvilke fotutsettninger?
 6. Da har jeg lest..... for å svare på eget spørsmål: Radioen leveres ifølge specene over, men modifiseres lett ( virker som klargjort for dette) til å virke innenfor hele mottaks-frekvensområdet, og programmering av frekvenser gjelder da også senderen! Så da blir det yaesu på mig, ikke at jeg trodde at det ikke virket, men ville bare skjønne hva og hvorfor!
 7. Så da er det sikkert noe juridisk som reglerer det dem skriver i specene! Sitter å nerd-leser manualen nå, finner sikkert ut av det! Vurderer å kjøpe fra norsk forhandler som legger inn kanalene( jakt/ svensk jakt m.m)til meg og jeg regnet med at det gjelde både ut og inn, uten å spørre direkte om det!
 8. Hei, takk for svar! Jeg ser at mange bruker denne, og den eldre modellen som heter ft170 som har samme specs: Frequency Range Receive: 136 - 174 MHz Frequency Range Transmit: 144 - 146 MHz Det ser ut som om den bare sender i angitt område, men da ville den jo ikke klare norske kanaler heller som ligger under! Kanskje noe juridisk som gjør at dem markedsførs med dette?? Men, noen som bruker ft170 eller ft 270 som kan bruke svenske/ norske/ maritme kanaler både ut og inn??
 9. Hei, trenger en radio nr 2, har kikket på yaesu ft270 og er kjent med merket fra før av, med utelukkende gode erfaringer. Det er en ting jeg bare ikke skjønner, i specen om frekvensområde står det RX 137-170 mhz, og TX 144-146 mhz Jeg tror at Tx betyr sender, og at apparetet da kun kan sende mellom 144-146 mhz, og da ikke funker på svenske 155 mhz bandet! Da er bruksområdet noe mindre!! Vet ikke hvor maritime kanaler ligger , eller sikringsradio, men jeg mener dem ligger utenfor 144-146!! Vad har jag missoppfattet??
 10. Driver prosjektet videre, nå står nettskjæring for tur. Har øvd på diverse gamle stokker og alt mulig annet. Selve mønstret går helt fint, men jeg strever med kantlinje. Har gunline kit med kantskjærer som jeg ikke kommer overens med. Jeg bruker å risse rundt det jeg tenkt å skjære, når det er i mål har jeg prøvd 90 gr, 60 gr og den kant spacern med to skjær. Jeg ser for med at linja er dypere enn mønstret??? Er jeg på bærtur, noen som har tips??
 11. Ebony er selvfølgelig ibenholt, jeg stoppet på ebenholz ifht utrikesnavn på arten!
 12. Takk for tipsen! Gitarmannen hade muligens, hvis ikke han finner noe tester jeg finnen!
 13. Ibenholdt eller jakarand, mørkt tre til knopp frem på stokk? Har søkt litt her og der men finner ikke noe aktuelt. Er igang med hobbyprosjekt på en sako stokk som jeg fant. Justerbar kolbekam, ny kolbekappe, avrundning og ny nettskjæring, bedring m.m.
 14. Vet ikke med målene, men jeg ødela en med ca 10 mm sliping:-(sliping. På limbsaver står mål og maks sliping hos brownells.com
 15. jnl1000

  Kjøpe Sako L691

  L61 sikrer vel ikke tennstempelet, det mener jeg l691 gjør! Bedre sikkerhet !
×
×
 • Create New...