Jump to content

Damby81

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Damby81's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Foran fingeren på bildet, på tvers foran hammer var det en metall bit som har knekt. Er det noen som vet funksjonen til denne metall delen som har knekt her? Er det for å holde magasinet på plass? Er det farlig å avfyre våpenet når denne delen er knekt?
  2. Hva slags oppsett/magasintasker bruker dere? Jeg er i startgropa for dynamisk rifle, og setter pris på tips.
  3. Hørte noen vage rykter om at atec har rekylbrems til dragon5. Er det noen som vet noe om dette? Det hadde vært snasent en rekylbrems til dynamisk, med muligheten til å sneppe på en demper ved "behov" EDIT: Produsent svarer at dette kommer!
  4. "fordelen" med karantene tid er at man kan sette opp en spareplan, så man har litt dollars når søknaden blir godkjent. Da er det bare å løpe og kjøpe. Det blir fort dyrt når en begynner å pimpe rifla.
  5. Jeg var innom g-max på Storo i dag, og nå er prisen 1.88 Per skudd for gecco. De har ikke noe inne per d.d. Den hyggelige herremannen jeg pratet med sa at de er i dialog med leverandør om prisen, da det er uhørt å øke prisen med 40 øre år skudd, men de har ikke kommet i mål enda. Han kunne heller ikke anslå når de fikk svar på prisen.
  6. Jeg ble kanskje omformulere litt. Jeg hadde helt grei samling på 15m. På meg virker det som at det er skytteren sin feil at spredningen ble som den ble. Men som sagt, det er ingen exesse. Vil anbefale å prøve en selv, før man handler. Jeg skal se om jeg ikke får testet ut presisjonen litt nærmere etter hvert.
  7. Jeg har ikke testet min på 25m enda, men på 15m får jeg bra samling. Jeg er ikke helt fornøyd med de originale siktemidlene heller. Den er nok ikke på høyde med en Exesse, vil jeg tro. Jeg har skutt ca 400 skudd , av forskjellige ammo typer, og den er ikke spesielt kresen iallefall. Ingen klikk så langt. Har opplevd 1 gang at sleiden ikke låste i fremre stilling etter forrige skudd.
  8. Takk for innspill Da hører jeg med de.
  9. Ønsker tips om hvor man kan få tak i en slik. Har en a-tec demper, men Winge er tom for overganger. Har forsøkt å finne det på nett, men har ikke blitt noe klokere. Alle innspill tas imot med takk. Mvh øystein
  10. Ellers har intersport bogstadveien justerbare baksikter. Ble vist et slikt da jeg kjøpte min Cz der. kostet rundt 1000 lappen
  11. Damby81

    Våpensøknad

    Jeg begynnte i min klubb alene, uten å kjenne noen fra klubben fra før. Og jeg må innrømme at folk så rart på meg da jeg kom de første gangene. MEN det er bare å møte opp på treninger og oppsøke gutta og jenetene når de driver å skravler, så kommer man raskt nok inn i miljøet selv. Er veldig få som biter, selvom for min del, så det ut som alle gjorde det da jeg møte første gangen
×
×
  • Create New...