Jump to content

ole.elg

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

About ole.elg

  • Birthday 06/13/1987

ole.elg's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Intersport Bogstadveien: ventet i 20 minutter på å handle ett våpen til 15.000,-(+div til 5.000,-), selger rusla rundt og pratet om alt fra klistrelapper og hylster til div våpen med en eller annen som sikkert hadde handlet der før. ventet tålmodig ved disken uten en gang å få ett blikk i min retning. Da ble det handel hos Oslo Skytesenter(våpen nr 6 fra Willy) Norsk Jakt Lysaker: innom og kikket på en r8 black edition, avtalte med selger (R.) å få tilbudet pr. e-post. Etter to dusin e-post, sms og telefonsamtaler uten svar (=0) eller respons ble det handel hos Jakt og Friluft for 80.000,-. Har handlet mye hos XXL(Alnabru, Storgata, Majorstua, Sandvika, Strømmen) og alltid fått veldig bra service, men dog ingen kaffe. Handlet en gang hos Winge og fikk bra service. Vært innom M. Landrø og handlet både våpen og ammo, alltid faglig og dyktig veiledning. dette var noen av mine erfaringer.
  2. Har opplevd det samme selv. Den passer på noen men ikke alle løp. Selgere av disse siktede bør vel kanskje begynne å informere om dette. Har selv prøvd mitt sikte på flere løp til både r8 og r93,men på mine r8 løp var det klin umulig å få det til å passe. Fikk snakket med Norma og de bekreftet dette. Jeg returnerte min Compact Point og fikk pengene tilbake selv med diverse små merker på festet grunnet diverse forsøk på å få det på plass. Kjøpte meg heller Aimpoint som gikk rett på. Ellers har jeg vært godt fornøyd med en annen CP som jeg har på en kombi. Tror Zeiss og Blaser fabrikkene bør ta en liten prat og få ryddet dette problemet av veien.
  3. Ok.takk for svar. Ringer forsikringsselskapet til uken og sjekker ang. innbo og reise. Legger ut ett svar da.
  4. Hei. Etter hvert som årene har gått og våpengarderoben er blitt kraftig oppdatert har behovet for en dekkende forsikring meldt seg. En innboforsikring dekker jo det meste hjemme, men man lufter jo våpen og utstyr i blant(ofte)og da kan jo verdien av det man har med seg fort overstige de 25-50.000,- en vanlig reiseforsikring dekker. Er det noen som har noen tips om forsikring som dekker tilnærmet ubegrenset? Regner med at det finnes noen representanter fra forsikringsbransjen her inne som har noen tips og råd. Jakt sesongen er i gang og det hadde vært greit å få på plass en bra forsikring snarest. På forhånd takk.
  5. Magasinet fikk jeg men har dessverre ikke fått testet det ennå pga. Jobb, barn, ferie sov. Det ligger fortsatt i esken og jeg regner med å få testet det om ikke lenge. Skal legge ut en kort rapport om hvordan det fungerte.
  6. Fikk hentelapp mandag 6 mai men fikk ikke hentet den før i dag. Ser veldig bra ut og gleder meg til plink testing.
  7. Denne artikkelen belyser vel godt også den norske debatten om endringer den norske våpenlovgivningen. Ikke det at jeg på noen måte er paranoid men hvem kan vel spå om fremtiden? Det anbefales å lese artikkelen. http://www.jagareforbundet.se/svenskjak ... apenagare/ PS. Har ikke vervet noen norske jegere/ skyttere men 3 svenske. viktig å hjelpe naboen i øst også.
  8. La inn bestilling nå i helgen, fikk bekreftelse på at den var sendt idag. Penger trukket på konto og da er det vel bare å vente, ble faktisk litt overrasket selv. Har lest ett eller annet sted her på Kammeret at hvis man holder seg under 100$ grensen så går det visst ok. Har sendt dusinvis av forespørsler til diverse nettbutikker både i USA og Europa om magasiner og andre deler til både vanlige jaktvåpen og får alltid negativt svar, ingen vil sende. Husker at for 10-12 år siden så fikk jeg tilsendt alt mulig rart og ett magasin til en 10/22 fikk man jo kjøpt for 5-10$, frakta var jo det som var dyrest selv om det også ofte er tilfelle idag. Ingen som vil sende en gjengebeskytter til en HK Mark23 til Norge, og det er da ikke noe annet en en liten rund metall dings eller kall det for en mutter........... Skal legge ut info her når det kommer, krysser fingrene......
  9. Fikk bestillt et 50 skudds magasin herfra. http://www.brownells.com/magazines/rifl ... 64107.aspx Har ikke ankommet enda men er sendt fra USA. 40.55$ i shipping var jo ikke såååååå veldig dyrt men men.....
  10. Kjenner flere som er iherdige debatanter/postere av inlegg og delinger av artikler osv bl.a. på Bygdefolk for rovdyr, FB osv..... Noen av disse er bygdefolk som flyttet til hovedstaden for mange år siden og er blitt"LATTIFISERTE" og andre er folk som er født og oppvokst i større byer men som har flyttet ut til bygda og drømmen om det gode liv på landet. Utfordringen for en del av disse har vært å se at det i Norge finnes ca 5 millioner mennesker og "nesten" like mange meninger om hvordan vi skal forvalte vår natur. Jeg kjenner enda flere som bor på bygda og er aktive friluftsmennesker med alt det innebærer. Noen går/står på ski, noen jakter, andre fisker , mange plukker bær og sopp og noen går seg bare en tur...........og de fleste gjør alle disse aktivitetene. Det som har slått meg er at de som er medlem av diverse PRO rovdyr foreninger/fora/organisasjoner er de som er minst villige til å se på utfordringene vi har i Skandinavia i dag. De mener utelukkende at de har rett og at alle andre interesser enn dems egne må vike for at vi skal kunne ha mest mulig store rovdyr i naturen. Det jeg savner fra disse menneskene er deres evne til å inngå kompromisser slik at alles interesser skal bli ivaretatt på en best mulig måte. Jeg mener at det absolutt er plass til oss alle men at vi må dele naturen på best mulig måte. På mine vandringer i skog og mark ønsker jeg å treffe alle mulige slags mennesker og dele/høre deres historier og meninger. Naturen er vill, vakker og rå/nådeløs til tider. det er plass til alle men de som er blitt totalt "Disneyfiserte" bør tenke som om både to og tre ganger før de ytrer sine meninger altfor bastant overfor meningsmotstandere. Jeg ønsker derfor alle en riktig god tur i vår natur enten du har med deg kart og kompass, gevær, bøtte eller bare ett åpent sinn og sans for naturen.
  11. Kan godt tenke meg å være med på noe slikt hvis jeg får det til å stemme i forhold til tid og sted. Skyter ikke langhold men kan bidra med grei skyting på rifle/pistol/revolver. Følger spent med tråden videre ...............
  12. Da ser det ut som om Venstre har valgt å ikke ta med forslaget om opphevelse av blyforbudet i sitt stortingsvalgprogram for 2013-2017. Jeg kunne ihvertfall ikke finne noe mer info om dette på deres nettsider.
  13. Elgfall er helt super. Har brukt den i 2 sesonger nå både på støkkjakt på storfugl, posteringsjakt på elg og rådyr. Har 5 andre jaktdresser(4 stk goretex) men det er som regel elgfall dressen som blir med på jakt. Meget lydsvak og blir bare bedre og bedre, tåler regn og yr meget godt. Av alt jaktutstyr, våpen osv er nok den dressen på topp 3 av gode kjøp. Lykke til med valg av dress.
  14. Elg filmet med fjernstyrt helikopter http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.10863780
  15. Hei. Bruk Fri Familie fra telenor med ett Koplett small for kr 129,- pr mnd. http://www.telenor.no/privat/mobil/mobi ... rifamilie/
×
×
  • Create New...