Jump to content

M&P79

Members
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by M&P79

 1. Ta sluttstykket i lomma du og lås Kragen ned i bilen med futteral eller et teppe over så er du safe;) Tror ikke det er lurt å ta med våpen inn på arbeidsplassen uten samtykke fra arbeidsgiver. Men at du har en sleide eller sluttstykke i lomma på jobb det er det ingen som vet og har du våpenkort så har du lov til å ha våpendeler i lomma uansett hvor du måtte gå.
 2. Når jeg skal på skytebanen etter jobb har jeg vital del på meg og resten av våpenet/ammo skjult i bag/sekk bak i låst bagasjerom. Blir våpenet stjelt i bilen uten vital del mens bilen står parkert og den er forsvarlig låst så har man fulgt loven og ingen kan ta deg på dette. Har du vital del av våpenet på deg og låser resten skjult i bilen så kan du reise på storshopping om du vil. Du er fortsatt innenfor lovverket så lenge du er på veg til eller frra aktverdig formål med våpenet. (til og fra øvelseskyting,stevner og forsåvidt også 7 dagers bilferie med skytestopp på stevner her og d
 3. Hei! Jeg lurer på om man får innvilget rifle til seljakt uten at dette påvirker den ordinære garderoben på 6 jaktvåpen ? Seljakt er som kjent en jaktform som ikke omfattes av viltloven og dermed burde vel ikke en rifle til formålet gå utover jaktvåpengarderoben heller ? Selfangst kan man i teorien bedrive selv om man ikke er registrert i jegerregisteret men har våpen og har tatt storviltprøven. Noen som har erfaring rundt dette ?
 4. Du kan kjøpe ekstra pipe 71cm til SXP Dfender med Choke hos pvas.no (Winchester Part # 611257392) Fant ut at dette var mulig via et forum i USA. Tror jeg betalte rundt 2 lapper for ekstra pipe. Rett og slett genialt!
 5. M&P79

  Demper i 5/8-24"

  A-Tec kan produsere på bestilling. Problemet er også det at demper kan ikke gå nedover løpet pga faste sikter. Da er det kun A-Tec sin Cmm-4 alu som vil passe. A-tec er også stivt priset i forhold til andre..
 6. M&P79

  Demper i 5/8-24"

  Da skal jeg sende de en mail:) Det er UNF ja
 7. M&P79

  Demper i 5/8-24"

  Noen som har peiling på om det er mulig å få tak i demper til 308W som er gjenget i 5/8-24" i dette landet ? Har nemlig kjøpt meg en Ruger Scout som er ferdig gjenget fra fabrikk... Tror dette må være en ny problemstilling siden Ruger Scout aldri har blitt levert med flammedemperen i Norge. Må i hvertfall ha meg en demper..så mye vet jeg..
 8. Du får nå bestilt og importert denne riflen med flammedemper/gjenger fra Våpen Søilen! Har selv en rustfri Ruger Scout med gjenger i bestilling. Nye regler gjør at den kan importeres i orginal utførelse 5/8-24 gjenger.
 9. M&P79

  Ruger 10/22 Takedown adapter

  From the album: Hobby

  Adapter for demper 10/22 takedown
 10. Alle forbudene som er foreslått er helt på jordet.. Tror alle og enhver som er tilknyttet ett forbund må skrive mailer/brev for å få vite hva de gjør i forhold til jegere og skyttere sine interesser! Pump ut eposter til NSF ,DSF ,NJFF osv osv! Legg press på de som skal arbeide for vår sak!!
×
×
 • Create New...