Jump to content

haran

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by haran

  1. For de som har Leupold-ringer som mangler pinner/klosser, så ta kontakt med Jakt Og Friluft. Jeg sendte de en epost i forrige uke og spurte om de kunne skaffe meg en pinne. 2 dager seinere lå den i postkassa. Prisen var 0,- :)

  2. Jeg var på bukkejakt for aller første gang søndag kveld. Det begynte med at jeg lenge satt å så på ei geit som beita og endte med at jeg fikk skutt en bukk som kom på lokk. Utrolig artig opplevelse.

     

    20140810_214603_%282%29_%28800x600%29.jpg

  3. Jeg har en slik i 30-06 og 6,5x55(nylig anskaffet) og kan anbefale denne på det varmeste :) Jeg har ikke store sammenligningsgrunnlaget, men for min del er den perfekt :) Har foreløpig ikke funnet noe som er negativt om den.

     

    Den gummierte stokken er meget god å holde i og den blei enda bedre når jeg fikk montert justerbart kinnstykke.

     

    Børsa mi har så og si samme treffpunkt på all ammunisjon jeg har prøvd og er mer enn presis nok til mitt bruk (elgjakt og treningskyting).

  4. Jeg mente bare at det kaliberet går rett inn i Sauern din. Du kan bruke samme magasin/sluttstukke som du har fra før :) Jeg har ingen erfaring kaliberet selv.. :) Jeg er bare en av de vanlige som har 6,5 og 30-06 i Sauern min :lol:

×
×
  • Create New...