Jump to content

franchifastone

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

franchifastone's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. haha takk for hjelpen. hva er den spaken foran sikringen til da?
  2. hei. låner denne tråden litt er det noen av dere som vet hvordan man tar ut sluttstykket på en zoli 1900. fikk børsa mi her om dagen og var og skjøt i dag, men når jeg skulle prøve å ta ut sluttstykket så fant jeg ikke noen måte å gjøre det på. trodde det var den lille spaken som er foran sikringa, men det skjedde ingen ting. børsa er kjøpt brukt. kan noen hjelpe meg? takker for svar.
  3. links her også. er ikke mer en 16 år, men har fått en liten våpen garderobe nå som inneholder en franchi fast one som kolben er vridd så den passer skyttere som skyter links. riflen min er en Antonio Zoli i 308 som er links, men drømmen er vell en blaser.
  4. årets første rev kom luskende på åtet klokken 00:40 og kom ikke lenger.
  5. fikk en stokkand hunn i dag. før jakta hadde jeg som mål å skyte minst en stokkand, siden jeg bare skjøt krikkender i fjor. i år har det faktisk blitt hele 7 stykker!! 6 av dem på støkk og en på postering med bulvaner. har regna mye i dag så da er det sikkert mye vann i tjernet i morra som altså betyr at det pleier å være masse ender der og jakte skal jeg gjøre i morgen også.
  6. det som er problemet mitt er at jeg skyter links og de fleste andre billig merker leveres ikke i links. derfor tenker jeg på rem 700. det er fordi den er billig den funker og leveres i links.
  7. er dette et bra tilbud? noen som har erfaring med denne? http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=37878967
  8. fikk tre stokkender på støkk i dag. så kanskje 100 ender i et bitte lite tjern i bygda. veldig fornøyd med black loud firer til anda.
  9. fikk mine to første stokkender i dag, en duble faktisk. den første med saga steel firer og den andre med black loud firer, men den siste ande tok jeg nok bare vingen på siden den dukka under etter at den traff vannflata. etter kanskje ti sekunder kommer den opp igjen og får en ladning til. nå kommer det rare, når anda får andre skuddet blir det helt stilt og jeg går for å hente kanoen. når jeg kommer tilbake så er ikke den ene anda der!! altså den som fikk to skudd, noe som jeg synes er veldig rart siden jeg var hundre prosent sikker på at den var stein dau etter to ladninger. jeg fikk med den ene hjem til mor da ihvertfall så da blir det ande middag om noen dager.
  10. tenkte akkurat det samme når jeg så det!!
  11. jeg har lyst på rifle, men har da som de fleste 16 åringer ikke veldig bra økonomi. i starten tenkte jeg på en rifle i 6,5x55, men etter at jeg har lest litt her på kammeret har jeg lukket opp noen andre dører også f.eks 308win, 260 rem, 7mm rem mag,30 06. det jeg har tenkt til å bruke rifla til er da alt fra due til elg. jeg vet at de fleste kalibrene er kansje litt i det groveste laget til due, men det blir nok to rifler etter hvert:D jeg har hørt mye bra og mye dårlig om remington 700 riflene, men jeg digger det "sniper"rifle aktige utseendet, men det er jo sånn at amerikanerne ikke har sett hvor genialt og allsidig 6,5x55 er så dem produserer ikke dette kaliberet lurer også på hvordan dere syntes presisjonen er på denne rifla er den god nok til å treffe en due et godt stykke ute på jordet? takker for alle svar
  12. jeg var i akkurat samme situasjon som deg i høst og endte med en franchi fast one og er kjempefornøyd
  13. er det noen steder i Follo man kan jakte gjedde? i tilfelle hvor? hvordan amunisjon bruker dere?
  14. endelig kom den. etter å ha sittet fire netter i glugga på låven så kom reven. den kom i halv fire tida og ble skutt med 6,5x55 og ble liggende i skuddet. min første åte rev
×
×
  • Create New...