Jump to content

Øyvind123

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Øyvind123's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Jeg har klart å miste Astroen min. Jeg har fortsatt hasbånd DC40 og lurer på hva jeg skal kjøpe av ny Alpha eller Astro. Kan jeg bruke det gamle DC40 halsbåndet samtidig med nytt halsbånd fra Alpha?
  2. Må jo starte NES-klubb her inne nå Bare ring eller kom oppom vist du lure på noe.
  3. Skal hann hund, men håpet å finne noe nærmere Kunne tenkt meg å sett valpekullet før jeg skal besteme meg.
  4. Hei Fikk flere gode råd her inne om å kjøpe svart elghund som bandhund og familiehund, men har litt problemer med å finne oppdrettere som selger/skal selge i nermeste fremtid. Er det noen som har noen konkrete tips Siden jeg bor på vestlandet hadde det vert greit om det ikke var så langt fra Rogaland/Hordaland.
  5. Takk for mange utfyllende svar Slik jeg også hadde forstått mener majoriteten at Svart er bedre som bandhund. Har også hørt mer positivt om svart på hjorten en den grå. Det jeg var litt usikker på var hvordan den passer inn i en familie med barn, her står det mer posetivt om den grå, men flere har hevdet at ryktet til svarthunden henger igjen fra "gamle dager". Har hørt at det er viktig å overta hunden så tidlig som mulig etter at den er 8 uker gammel for at den da lettest integreres i familien. Hva mener dere "lærde" om hann eller hunn, samt årstid for anskaffelse? Er det noen som kjenner til oppdrettere som har/venter eller planlegger kull på svarthund på vestlandet? Kunne godt tenke meg å være klar til jakta 2012
  6. Hei Vi er en aktiv familie på 5 personer med barn på 9, 7 og 5 år som ønsker oss en familiehund/jakthund. Til jakt er det hovedsakelig som bandhund på hjort som blir aktuelt, men også noe elgjakt. Vi bor på vestlandet i utkanten av ett mindre byggefelt, har god plass i huset og en stor hage med skog og fjell som nermeste nabo. Ønsket i prioritert rekkefølge er: - barnevenlig familiehund - bandhund på hjort - må klare seg alene gjennom en normal arbeidsdag - må tåle andre hunder og folk som går forbi eiendommen - minimalt pelsstell Er klar over at det meste må hunden læres opp til, men ønsker best mulig utgangspunkt. Har lest masse både om svart og grå elghund men blir ikke helt enig om hva som passer oss best. Fint om noen har erfaringer å dele.
×
×
  • Create New...