Jump to content

Fighter

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skal begynne å kjøpe utstyr til å skyte IPSC production. Tenker å kjøpe belte først,da jeg enda er på "låne og prøve forskjellige våpen" stadiet. Hva er det beste kjøpet nå for tiden, og hvor kan dette kjøpes? Finnes det universal magasinholdere som er ok og fungerer/kan justeres for å passe forskjellige magasiner? Er det noen regler knyttet til magasinholdere man må passe på i production i tillegg til dette med plassering i forhold til hoftebeinet?
 2. Heisann. Kommer på sikt til anskaffe en pistol ment for production i dynamisk. Siden jeg ikke er spesielt bevandret i pistolverden så må jeg innrømme at jeg er ikke kjent med mer enn en 10-del av de pistolene som står på listen over godkjente pistoler. Håper derfor dere som har god kunnskap om dette kan komme med noen fornuftige forslag. Har lyst på en fullsize pistol med polymer ramme og ekstern hammer. Dobbelaction og singelaction. De eneste jeg har funnet som er mulig å få tak i her i Norge er CZ p-07 og 09. Men det må da være flere aktuelle kandidater? Håper på flere forslag fra dere som er kjent med listen over godkjente pistoler. Selv om det er et stykke fram i tid, så er det greit å begynne å avgrense kandidatene litt.
 3. Fighter

  Merkel RX Helix

  Er vel ingen som har overtatt agenturet enda. Finn.no er nok den beste plassen, men mener å ha sett at noen av butikkene har "rester". Vil anbefale en ringerunde til Schou partner butikkene om du er virkelig er sugen. Du kan nok gjøre et kupp på helix nå
 4. Håper å få tatt en tur over til sverige med hunden i villsvinhegn og tenker skytekino i samme slengen. Blir over svinesund så nærmeste der som er ønskelig.
 5. Noen som vet hva som blir den nærmeste skytekinoen over grensen til Sverige?
 6. Noen som vet hva som blir nærmeste villsvinhegn over grensen til Sverige? For det er vel ikke noe slikt her i Norge?
 7. Fighter

  Trijicon 1-4x24

  Har også en slik, men har ikke noe problem med å få den klar. Glasskvaliteten er etter mitt syn ikke av de beste men kanskje på samme nivå som Leupold?
 8. Tollere er fantastisk allsidige hunder, men du må gjøre god research for å finne et godt eksemplar. Langt fra alle linjer som er like gode. Har en hannhund selv som nå er 10 år. Fantastisk turkammerat og apportør. Er dessverre av de som er skuddredd og har ikke klart å trene det av han. Et mareritt på nyttårsaften. Flink apportør, men han bryr seg egentlig ikke så mye om å svømme eller fugl. Det han virkelig er interessert i er rådyr og hjort! Veldig bra som båndhund og fungerer også som støtende, men loser ikke. Også veldig bra på blodspor.
 9. Er det mulig at noen kan dobbeltsjekke dette? Får ikke kontakt med butikken nå i førjulskasoet. Sist jeg var der hadde de noen Speer kuler i lignende esker som DeepCurl, men dette var ikke DeepCurl kuler.
 10. Fighter

  Merkel-tråden

  Puuhh! Derfor jeg ikke ser det i 6,5 løpet. Brukte Forrest bore foam på den etter jaktfeltsesongen var over.
 11. Fighter

  Merkel-tråden

  Er det noen som har en formening om løpene ruster lett innvendig? Synes det ser ut som jeg har fått en slags brunfarge på rillene i munningen på løpet. Om dette er rust, så er jo det katastrofe! 8x57 løpet har blitt pusset godt og regelmessig, men dette går ikke bort med vanlig våpenoljepuss i alle fall. Ser ikke det samme i 6,5 løpet. Ikke tegn til rust utenpå løpet.
 12. Trolig ganske heldig med Helix løpet. Sammler bra med alt fra den lette jaktmatchen til 200grs hammerhead som er det tyngste jeg har prøvd.
 13. Ja, noe spesielt den kulevekten. Men går greit i 8x57 løpet jeg har på Helixen (ca. 3 cm på 3 skudd) og har derfor håp om å få til enda bedre med lignende kule og hjemmeladning.
 14. Hmmm... Ikke allverdens presisjon. Hvordan er den i forhold til jaktmatch i din børse?
 15. Sammenligner med en ladning med Barnes TTSX 160 grs. Der jeg benytter 51 grs. N-150. 51 grs N-150 bør da etter mitt resonement være godt under minimum for det jeg kan starte på med den 124 grs partizan kula jeg ønsker å prøve.
×
×
 • Create New...