Jump to content

Balte

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har gått til innkjøp av en Baikal 94 Taiga 12/76-223. I den forbindelse lurer jeg på om folk har erfaring med valg av kikkertsikte og montasje til denne børsa? -Leser litt at hurtigmontasjer kan være et triks, men er litt blank på feltet å vet ikke hva som passer på baikalen? - Jeg jakter mest rype og hare. Men også gås og rev. Så tenker kanskje 1-6*42 er innenfor på siktet? Svar mottas med stor takk!
 2. Balte

  Remington 700 adl .222

  Mtp på alder på våpen. Hvor gammel anslår dere den rifla til å være sånn ca? Er det ting man må ta ekstra hensyn til da event? Alt er originalt på den og har gått 3-400 skudd. Det er vel heller ikke så mye.
 3. Balte

  Remington 700 adl .222

  Ok takk for raske svar. 5-6 skudd holder i massevis, så lar den forbli slik. Ser frem til rypejakt på vinteren. Skaut to i høst med lånt rifle og det ga veldig mersmak!
 4. Balte

  Remington 700 adl .222

  Ok. Er ikke så dreven på rifler og lurer på hva blindmagasin er? At patronen ikke kastes ut? Mange skudd er det plass til i denne rifla? Kan det kjøpes større magasiner til den?
 5. Lurer litt på å gå til anskaffelse av denne rifla. Noen som har erfaring med denne? Skal brukes til rype, hare, rev m.m.
 6. Heisann. Har fått lånt meg en kombi Brno 5,6x52R/12-70. Kombien ser meget solid ut. Fikk ikke snakka ordentlig med eieren så har noen spørsmål. 1. Hvilket tidsrom er denne modellen produsert i? Tåler hagleløpet stål osv? 2. Er montert kikkert, Leupold vari x- III 2,5- 8. Er det noe spesielt med sikting og kikkert for kombi? 3. Tips og ting en bør tenke på for å skyte best mulig med rifla? 4. Ser ellers at ammo til 5,6x52R er relativt dyrt... Er det noen spsiell ammo og foretrekke? 5. Norske nettsider som selger dette våpnet? Inngår det i Brno 300-serien? Skal testes på lokkejakt på rev og kråke i helga. Først skyte inn:) På forhånd takk takk:) Balte
 7. Heisann. stikker på harejakt i helga. Jeg har ei remington 870 12/89 supermag. pumphagle. Og jeg lurer på: 1. Er 12/76- 4er skudd 46 gr(eley VIP Bismuth Magnum) for kraftig for harejakt? Tenker på avstand og faren for å "ødelegge" haren. 2. Er tinzinc 12/70 32 gr for lett/svakt? Håper på svar! Hilsen relativt fersk jeger
×
×
 • Create New...