Jump to content

napgun

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. XXL Alnabru bekreftet at rabatten gjelder ammo. Fikk handlet noen tusen skudd der i går
 2. Problemet ditt er ikke å ta dem inn i Norge - det er uproblematisk. Problemet kan ligge i de uoversiktlige reglene for hva du kan ta ut av USA. Stort sett går det greit, men var jeg deg hadde jeg puttet dem i en foret konvolutt og sendt dem til deg selv. Jeg tar ikke sjangsen på å ha våpendeler i kofferten på veg ut av USA, selv om mange gjør det og det stort sett alltid vil gå bra med slikt småtteri....
 3. Selv har jeg kun ros å komme med til Jaktdepotet. Har handlet en rekke våpen og diverse utstyr der og kun fått utmerket service. Kjøpte en elektrisk leirduekaster der forleden som døde etter ei due. Den ble levert i butikken, og ny ble med ut uten spørsmål. Den fungerer forøvrig utmerket. Alle butikker vil gjøre feil og ha enkelte misfornøyde kunder. Det vil alltid være eksempler på dårlig kundehåndtering i forretninger med stor omsetning. Etter min subjektive oppfatning er Jaktdepotet blandt de bedre på kundebehandling, service og ikke minst gode kjøp.
 4. Jeg har hatt samme problem med XXL og Klarna. Skulle kjøpe et løp til Blaseren. Summen ble da høyere en hva Klarna kunne akseptere av noen som ikke var kunde der fra tidligere - uavhengig av hvor god kredittvurderingen var. (Noe den selvsagt var ) Konklusjonen er at det ikke er mulig å handle i nettbuttikken til XXL dersom man ikke er Klarna kunde fra tidligere. En riktig dårlig løsning etter min oppfatning.
 5. He he, prøvde et søk jeg også - ikke lett å finne.... Vil gjerne se ordlyden i det brevet - virker positivt.
 6. Det brevet det her vises til er jo offentlig - noen som tar seg bryet med å få det frem?
 7. Jeg kjenner andre som har godkjent våpenrom som kun nås via egen inngang fra utsiden av huset. Burde ikke være umulig å få til.
 8. Takk, ser ut til at jeg må fortsette å lete der ja...
 9. Den boka kunne jeg også tenke meg, hvor fikk du bestilt den?
 10. Fra NRK også: http://www.nrk.no/trondelag/na-kan-du-i ... 1.12457831" target="_blank" target="_blank
 11. Bestiller så mye fra forskjellige steder så det er litt vanskelig å huske helt... Tror imidlertid det var her jeg bestilte denne: http://www.natchezss.com/lee-classic-turret-press.html" target="_blank (Det var riktignok for et par år siden da dollaren var under 6,-...)
 12. Jeg har også ved flere anledninger bestilt fra denne siden: http://www.natchezss.com Har fungert greit.
 13. Noen som kjenner utførselsreglene fra USA godt, eller vet hvor man kan finne dem? Enig i at man bør være forsiktig med kuler og hylser - men er det uproblematisk med ting som feks optikk, avtrekkerdeler og magasiner? Dette er jo uproblematisk å ta inn i Norge, men risikerer man å få problemer ut av USA er det definitivt ikke verdt forsøket....
 14. He he, en tråd etter mitt hjerte Når det er vinter og snø og jeg skal ha en morsom blink bruker jeg brødposer som jeg fyller med noen desiliter bensin. Aller helst ballonger, men de tåler som regel ikke bensinen.... Disse posene henges opp på et stativ et sted hvor det ikke gjør noe at det brenner litt... En halvmeter bak og under posen setter jeg en "boksfakkel". Så er det bare å skyte. Det fungerer dårlig med småkaliber, men med .308 eller tilsvarende er det riktig morsomt når man treffer posen. Pass bare på at det siste du gjør er å plassere fakkelen, sørg for sikkerbakgrunn og at det ikke er noe brennbart i området. Bensin er ikke helt ufarlig..... Så kan man jo eksprimentere litt med diesel i bensinen og finne en blanding som gir den peneste flammen.
 15. Takk for svar, da forsøker jeg med CMJ kuler, sveitser 2 og en skive voks så får jeg følge med på slammingen i løpet. Problemet med de belagte kulene er vel at de er hardere en blykulene man normalt bruker. Får heller dra igjennom etter hver tønne, heldigvis en rustfri revolver som tåler litt
×
×
 • Create New...