Jump to content

JoachimD

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JoachimD's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Er du sikker på at kameraet har Gprs/2G dekning der det står nå? Sist gang jeg hadde problemer, da byttet jeg batterier. Kameraet fikk ikke kontakt med telenor nettet, men når jeg satt nye batteri i, da ordnet det seg. Ble overrasket over hvor mye strøm kameraet bruker når sms kontroll er skrudd på. Gikk ikke mange ukene før batteri kapasiteten sto på 2 streker og trøbbelet startet. Har satt i litiumbatterier nå. De leverer full power helt til de er tom, men da er det game over. Ser ikke noe galt med oppsettet ditt (i forhold til min kunskap) Kan anbefale deg å laste ned en app som heter BG Tools, den er beregnet på scoutguard kameraer. Den hjalp meg å få til kameraet mitt første gang. Iphone Android
  2. [Via Internet Settings] GPRSAPN=telenor GPRSAccount= GPRSPassword= SendEmailServer=smtp.online.no SendEmailPort=25 SendEmailAddr=xxxxxxx@online.no
  3. Takk for svar. Simkortet hadde jeg låst opp. Jeg fikk til kameraet ved å bytte til ett annet SDHC kort. fikk ikke kameraet til å fungere med ett SDXC kort. så der lå løsningen.
  4. Hei. Har kjøpt 880-14HD på jaktdepotet også. Er det noen her som kan hjelpe meg litt med MMS og GPRS oppsett, evt tips til hva jeg gjør galt? Jeg har lastet ned programmet for å legge inn dataer og innstillinger. Dette har jeg fullført og lagret på ett SD kort for så å putte det i kameraet før det blir slått på i test mode. Noen av de dataene jeg har lagt inn blir kopiert inn på kameraet, mens noen ikke kommer inn på kameraet. Etter mye frem og tilbake så har jeg formatert SD kortet og lagt alt inn manuelt med fjernkontrollen. Jeg har da fått MMS funksjonen til å fungere, men ikke GPRS funksjonen. Jeg har forøvrig Telenor abb. og jeg opprettet en telenor epost i forsøk på å få dette til å virke som det skal. Dette er dataene jeg har lagt inn: [BMCFileMark] Model=SG880MK-14MHD [Via WAP Settings] URL=http://mmsc/ APN=telenor IP=10.10.10.11 Port=8080 Account= Password= [Via Internet Settings] GPRSAPN=telenor GPRSAccount= GPRSPassword= SendEmailServer=smtp.online.no SendEmailPort=25 SendEmailAddr=xxxxxxx@online.no SendEmailPassword=xxxxxxxx SMTP SSL=0 [Receive number and receive email] AdministratorNum=9xxxxxxx PhoneNum2=9xxxxxxx PhoneNum3= PhoneNum4= ReceiveEmail1=xxxxxx@online.no ReceiveEmail2=xxxxxx@gmail.com ReceiveEmail3=xxxxxx@gmail.com ReceiveEmail4=xxxxxx@gmail.com [Camera Setting] Language=0 Photo Size=2 Photo Burst=0 Camera Mode=0 PIR Interval=6 Time Lapse=0 PIR Trigger=1 SMS Control=1 Video Size=0 Video Length=25 Work Hour=0 Work Hour StartH=0 Work Hour StartM=0 Work Hour StopH=0 Work Hour StopM=0 Clock Year=2017
  5. Hei. Jeg hadde i litt sennepsaus istedenfor sennep, men kunne sikkert hatt i litt mer sennepsaus. Tyttebær hadde jeg ikke for hånd, men det var i tankene (prøver det neste gang) Langsteikt blir stort sett kjemperesultat uansett kjøtt, da kan kjøttet omtrent skjære kjøttet med spiseskje!!! Fortsatt god dag! Ellers så takker jeg for tipsene
  6. Lagde en forrykende god gryte til meg og min samboer her om dagen som ble utsøkt. Tenkte jeg ville dele den egen komponerte oppskriften med dere andre om noen skulle føle trang til å diske opp med viltgryte 4-6 sultne personer 6-800gr hjortekjøtt i terninger 4-5 Gulrøtter 2-3 Poteter 1 stk Lite Kålhode 200gr Kantarell sopp (fersk) 200gr Shampingon (fersk) 1 stk Stor løk 3 stk Shalottløk ¾-1 hel Hvitløk uten fedd 1 stk Chili 3-4 Sneier Brunost 1 dl Solbær sirup (konsentrat) 1 Beger Creme Fraiche 1 boks Mat fløte 13-15 stk Einebær (knuses) 2 teskjeer Senneps saus 300gr Margarin smør 1 teskje Timian Salt, sort pepper og jegermix krydder etter smaks behov. Legg kjøttet til avrenning på rist, fat el lignende, å ha salt pepper og jegermix krydder på kjøttet. Skjær opp all løk, gulerot, potet, sopp, hvitløk og chili (Finhakk chili og hvitløk.) Smelt halvparten av smøret i en stor jerngryte og ha alle grønnsakene opp i gryte. Surr dette i smøret en 10-15 minutt. Jobb med å snu og vende på det hele tiden. Ta resten av smøret i en steikepanne og brun allerede saltet og peppret kjøtt på god varme til det får en gyllen farge. Kjøttet skal IKKE gjennomstekes, Kun svies utvendig.. Legg kjøttet i gryten og hell vann i gryta til det dekker alle ingrediensene, kok dette opp. Viktig: ikke hell bort fett og krydder som ligger igjen i steikepanna. Hell 2-3 dl vann opp i den varme steikepanna å la koke i 2-3min. Hell oppi halve boksen med matfløte, ta i sennep sausen, solbær sirupen, og knust einebær å rør dette sammen. La det få oppkok igjen og småkok det i 5 minutter før du tar all kraften opp i gryta. Når gryta nå igjen har kokt opp, så heller du i resten av matfløten, samtidig tar du i creme fraiche, timian og brunost. Nå kan gryta putre og småkoke i 1 ½ - 2 timer med litt omrøring underveis. Ha lokket av for mest mulig avdamping slik at det tykner gryten. Om du vil ha en enda tykkere gryte, så ta en halv kopp med maisenna (for brun saus og gryterett) i en kopp og bland med kaldt vann og rør inn på slutten av koketiden. Server gjerne med villris og/eller potetmos, evt kokte poteter Vel Bekommen !!!!!
  7. var egentlig det jeg hadde sett for meg å bare kverne det ivei. Det var lite blodslått kjøtt, å det som var blodslått skar jeg selvfølgelig vekk. men det som var litt blodfylt la jeg i 7% eddik+vann i 3 timer for så å la det stå i reint vann som sildret i 6-7 timer. Det gjorde susen, så til deg som mener du skal hive blodslått til H..... , det er er fult mulig å bruke det om du gjør litt forarbeid med det. Hjortegryta ble iallefall knallgod med slikt kjøtt..... Tror jeg prøver å blande i littegrasnn svinekoteletter i kjøttdeigen for å få opp fettinnholdet å kverner det 2-3 ganger, så får jeg heller se hvordan resultatet blir...
  8. Hei. Har hatt gleden av å legge ned ett hjorte dyr i årets jakt, og det er mitt første dyr. Sitter selvsagt igjen med masse avskjær og litt skuddskadd kjøtt som jeg vil lage kjøttdeig/hakkekjøtt av. Er det noen som kan gi meg en liten "oppskrift" og fremgangsmåte for å lage kjøttdeig? Jeg har kjøttkvern og kjøkkenmaskin.
×
×
  • Create New...