Jump to content

Jacob84

Members
  • Posts

    320
  • Joined

  • Last visited

About Jacob84

  • Birthday 06/02/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jacob84's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hadde du disse filene, så ville det vært kanon. Har tilgang på 3d printer ja
  2. Hei. jeg ønsker å kunne filme/ta bilder fra siktet/kikkerten. Hvilken løsninger finnes det, og hva koster dette ?
  3. Etter 4 dager på post kom bukken. Før dette har jeg hatt alt annet på skuddhold. (LES: geit,kje,hjortebukk, kolle, kalv, fjorårskolle, og grågås.) Det var i det minste underholdende å sitte der, og været var prima. Med andre ord balsam for en skarve kontorist. Bukken ble skutt på 85 meter fra et jakttårn. Muligens litt lavt treff, men ene lungen og hjerte ble rammet. Resultatet ble 25m flukt, før det ble borte blant trerekka. Det er aldri moro å miste dyr av syne, men jeg var sikker på at vitale organ var rammet. Når jeg kom frem på skuddplassen merket jeg den, før jeg fulgte blodsporet, og blod var der plenty av. Etter litt leting selv, så kom en jaktkammerat og hjalp meg å finne dyret. Vi fant dyret etter 15 minutters leting, kilt inn i mellom sikagranene. Vi måtte nesten sage oss frem, men dau var den. Ikke noen stor bukk, men det blir i allefall middag. (liten 4 tagger) Hjertet var knust, og ene lungen rammet. Utrolig at det hadde kommet seg såpass langt, men sånn gikk jo det. bena gikk til ettersøkshunden vår, som ble snytt for et ettersøk. *Bilde av bukk og hvor hvor vi fant den kommer.
  4. Hei. Jeg bor ca 500m fra der selen ble funnet. Funnstedet et en liten øy uttenfor valderøy som heter oksebåsen. Det er ikke typisk tur område da du må ha båt for å komme dit, men jeg vet det blir jaktet både sel,grågås og skarv på denne øya.
  5. Holy fu#king cow ! Der må det være mange fine turer/minner.
  6. Kjenner deg ikke, men har du først "rotet" det litt til, så må du nok betale for det. Hadde jeg vært deg, så hadde jeg snakket med politiet og fått til et møte. På dette møtet hadde jeg tatt opp hvordan og når du evt kan søke på ervervelse av våpen. Er det mulighet for du kan ha en verge som oppbevarere våpenet for deg inntil din karantene tid er over ? Jeg vet at dette ikke er en optimal løsning, men viser du sammarbeidsvilje så kan du få til mye rart. Drar du Advokat og prøver å krangle til deg bæretilatelse, så pisser du i motvind. Sånn jeg ser saken, så har politiet flere strenger å spille i denne saken. Både din diagnose og dine lovbrudd avslagsgrunnlag
  7. Gjelder denne prisen samtlige XXL butikker ?
  8. Om du söker på langholdsfilmen på youtube, så ser du Pinneløsningen i praksis. Følg denen linken. Kan forøvrig anbefale å se alle filmene hans, da han tar opp mange ulike tema.
  9. Hei. Jeg kjøpte normafoten sammen med min R93 pro. På den modellen jeg kjøpte, så måtte du ikke borre eller kutte i stokken, men bruker fremmre reimfeste til å feste foten. Det er et nytt reimfeste på selve tofoten, så du kan forsatt bruke både reim og tofot samtidig, men litt herk når du skal montere/demontere tofoten. Ønsker du å ta av tofoten, så må du skru av tofoten, for å så feste reimfeste igjen. Dette tar litt tid og etter min mening ikke en god løsning om du ønsker å kunne ta tofoten av og på, alt etter behov. Har du tenkt å beholde tofoten på permanent, så vil du ikke ha dette problemet. Normaen er veldig god å skyte med, og gir en stabil skytestilling på de fleste underlag. For mitt vedkommende så ønsket jeg å kunne ta den av og på. Derfor solgte jeg min Normafot, og kjøpe "pinneløsningen" til Vertabrae sammen med en Versapod tofot. Den består av en pinne som du monterer på fremmre reimfeste. Denne fungerer som en adapter med hurtigkobling for Versapod toføtter, og har reimfeste på selve pinnen. Du kan derfor ha på reim, samtidig som tofoten er av. Versapod tilbyr et bredt utvalg av toføtter både for liggende skyting til stående, med flere typer "sko" for føttene på tofoten. (fra gummi som på krykker til ispigger, alt etter underlag). Jeg vet det finnes kinakopier på dealextreme til par hundre kroner også, ergo så kan du få denne løsningen til samme prisen som en Normafot. Jeg bruker tofot når jeg skyter gås, og posterer på bakken. Til drivjakt og postjakt i tårn har jeg tofoten av. Bruker ca 2 sekunder på å bytte. Løsningen kan kjøpes hos vertabrae.no (jeg har ingen tilknytting til butikken, men har god erfaring som kunde)
  10. Jeg bruker N160 fra 123grs og oppover og N140 på 123grs og nedover. Allså beggedeler på 123grs....
  11. Det var mye fine våpen her inne. Desverre så har jeg bare plast selv Kom over denne siden for en tid tilbake, er ikke alt som er fint, men mye rariteter i allefall. http://leenks.com/link470260.html" target="_blank
  12. Hørers ut som kikkerten din står skjeivt.
  13. Jeg har en R93 pro selv, men har stortsett tafset på det meste av modeller fra Blaser. Min personlige mening om Success stokken er at av poenget med en rett-trekker går bort da du må ut og inn med hånden av pistolgrepet når du lader om. Nå har jeg litt små hender, så det kan hende det er lettere om du har noen klubber. GRS stokken er veldig god å holde i, og har muligheter for justering, men personlig så passer KKC stokken meg bedre. Skal du først gå til innkjøp av noe sånt, så abefaler jeg deg å prøve før kjøp.
×
×
  • Create New...