Jump to content

LøkkiLuke

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LøkkiLuke's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nye Sp 01 magasiner passer ypperlig i pre B modellen, har selv kjøpt 2 stk på Intersport i Bogstadveien, Oslo. Anbefales da de tilogmed er 18 skudds.
  2. Noen som har gode råd om hva slags praktisk holster som passer til en original Cz75 før B-versjonen? Kjøpte et Fobusholster, men det er så trangt rundt triggerguard at det trengs over 20kg løft for å få den ut.... Heldigvis fikk jeg igjen penga av ebayselgeren.
  3. Jeg har hatt god suksess med å be selger merke det som "TOY", og gjerne med verdi under 200kr. Sklir igjennom hver gang! De fleste selgere skjønner godt min forklaring når jeg sier alt blir 25% dyrere når det kommer til Nåreg...
  4. Håranalysen foregår hos Trace Elements Inc, TX 75001, USA.
  5. Har selv tatt hårananlyse, men heldigvis var det på et sunt nivå. En hårprøve koster ca 2000 og kan taes hos f.eks (Oslo) - Kirsten Nyseth (homeopat) tlf 22950101 elr 91136893.
  6. Noen som vet om hvor jeg kan få tak i et elgskinn i østlandsområdet?
  7. Da blir det nok en CZ 75 på meg, men er det noen som vet om den første originale CZ 75 har mulighet til å skifte ut siktene? Om noen vil selge sin CZ eller Tanfoglio 9mm så er jeg på kjøpern... (Om den har justerbart sikte, da... )
  8. jaja, da var den pangen ute.... Trist, for den hadde jo rykte som nesten en Bullseyepistol... Finnes det productionklassepistoler med såpass lange løp?
  9. Takk for linken! Tror så langt at LSP står for Long Slide Ported? Takk for innspill, folkens! Lurer på om sikter er utskiftbare eller dønn faste, jeg vet at baksikte har høydejustering, men skulle gjerne hatt på et heljusterbart nytt sikte..... Står i prosess av å kjøpe en pga godt rykte om nøyaktighet.....
  10. Springfield P9LSP 9mm Lurer på denne typen til praktisk pistolskyting,- noen som vet om den er passende? Production elr standard? Lurer også på ang deler til den da jeg tror den ble produsert melleom 1989 og 93, er jo en fordel å få tak i ekstra magasiner... Kan man skifte sikter på den? Ellers noen som kan opplyse meg litt om denne hvis noen kjenner til den? På forhånd takk!
×
×
  • Create New...