Jump to content

larshona

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

larshona's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Takk for fine svar alle sammen . Jeg har pleid å smøre skoa mine inn med vanlig fetting i alle år, men læret har blitt noe slitt, så ville kjøre over med litt shoe polish fra kiwi også, uten at denne polishen er ment som hoved impregnering. Spørsmålet var egentlig da om polishen skulle på før eller etter smøring av fett, men nå har jeg smørt på polish over de plassene læret har vært litt slitt for å få tilbake fargen i skoa, og satser på en saftig fetting over dette vil gjøre susen som de forrige årene. Ikke at dette er noe som er viktig å få svar på, men er det noen som vil anbefale å la skoa stå noen dager før jakta etter innsausing i fett, eller smøre de 1-2 dager før? Kommer jo såklart til å bli fetta flere ganger under jakta også, men jaktlysten er jo så stor om dagen at må jo ha noe å gjøre som har med jakta å gjøre... :--) Mvh larshona.
  2. Hei. Jeg skal fette og ta på kiwi shoepolish på mine Alfa Bevergrip Pro + (brune, uten at det har noe å si..) til jakta, og lurer egentlig bare på om man skal ta på fettet, eller shoe polishen først? Og anbefales det å fette/polishe skoa dagen før jakta starter, eller la de stå noen dager først. Eller har det ingenting å si? Mvh. "larshona"
  3. Hei. Det jeg lurte på var om det er mulig å bruke en antenne fra en annen radio (gammel midland sikringsradio) til min nye icom pro hunt basic jaktradio. Antennen passer, men er ikke beskyttelse rundt på sidene(har vel egentlig ikke noe å si) Men har hørt at det kan ødelegge radioen om man slår den på uten antenne, så tenkte kanskje man kunne få samme problemet med feil antenne. Hvis noen har peiling; feel free 2 share.
  4. xxl har tilbud på finnskogen jakka.. http://www.xxl.no/jakt-vaapen/jaktklaer ... finnskogen
  5. hei, kan du fortelle litt om hvordan man holder vedlike klærne? vet der finnes imprenering til klær også. Men er det noe forskjell på de forskjellige merkene? Altså, hvordan imprenering burde man bruke til f.eks. Härkila eller Norrøna?
  6. Takk. Det jeg også egentlig tenkte selv, men det at jakka er vindtett i seg selv er jo nesten hele effekten!
  7. Hei. Er det noen som har testet noen av disse jakkene? Härkila Keise og Kebne? Er kebne god til posteringsjakt? Hvis ikke er det Norrøna finnskogen som står som nr 3 på lista. Men ser det er tilbud på de 2 härkila jakkene jeg nevnte.. Fint om noen kommer med tilbakemelding på de 2 øverste jakkene om noen har testet de. (Er ute etter en god posteringsjakke som sagt)
×
×
  • Create New...