Jump to content

Espen.S

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Espen.S's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Hvordan legger dere inn spor på alpha en? Jeg skal gå blodspor med hunden, men jeg klarer ikke å bli helt klok på hvordan jeg ordner det på garmin. Hvordan legger man inn blodsporet og hvordan "går", man sporet med hunden?
  2. Espen.S

    Sitka Gear

    Hei Jeg har Sita Gear Downpour dress for hjortejakt på vestlandet og jeg er veldig fornøyd. Jaktdress som heter pissregn er rett for vestlandet ihvertfall. Eneste er at de ikke har lov å bruke jaktradio i US ( men nesten alt mulig annet) så de kommer ikke med radiolomme. Jeg sikler litt på en ny bukser derifra som heter Incinerator Bib, høy bukse med litt foring er nok ikke å forakte nå på slutten opp mot jul, men med dagens dollerkurs er det satt på vent.
  3. Grunnen til at jeg er intressert er fordi vi jakter med bayer, men den har stor fart og setter og stor fart på hjorten. Dachbracke er mindre og holder derfor mindre fart- slik at hjorten forhåpentligvis ikke stikker men bare lunter- det er det jeg tror- I tillegg så liker jeg bayeren da den en en ypperlig ettersøkshund, og slik som jeg har forstått det- er dachbracke også en viltsporhund- så håpet var å få en som er like god til ettersøk. Men jeg leter etter hund også må jeg bare klare å overtale hun som jeg bor med
  4. Noen som har en slik en i nærheten av Bergen?
  5. Naboen har tilbud om å overta en boader terrier -gratis- meningen er å bruke den til hjortejakt. Noen som her erfaringer hvordan den fungerer på hjortejakt? likner den dachs i jaktmåte? Dette er en god nabo og en jeg jakter med, bør han ta den?
  6. her var det mye gode svar og der til mer å tenke på. Hva som er den beste hjortehunden blir vel litt som å spørre hvilket fotball lag som er best.. Men motsatt da, hvilken hundrase bør man ikke velge hvis man ikke har eid hund før og skal få den til? Men beste forslaget har kommet fra naboen, han foreslo gjeterhund. Bare slitte på post og la hunden hente den som måtte være av hjort i nærheten...
  7. for å være helt ærlig, du er drivende dyktig!
  8. ikke overveldende støtte for bayersk, men det jeg tror dere anbefaler er løshund jakt der hvor hunden bør ta overværet og ikke være en ren sporhund?
  9. Jeg har jaktet mest med bandhund, men er egentlig løshund noe reelt alternativ på hjortejakt i relativt bratt terreng?
  10. Jeg går og lurer på å kjøpe meg en bayersk viltsporhund for å bruke på hjortejakt. En som jeg jakter med har en bayersk viltsporhund og jeg liker hunderasen godt. Men jeg har stort sett bare erfaring med bayersk viltsporhund og jeg kan lite om andre hunderaser- så mitt spørsmål er: Hva er egentlig den beste hunderasen til å jakte hjort med?
  11. Espen.S

    Amsterdam

    Hei Godtfolk (Mulig denne burde ha lagt i en annen tråd?) Men jobben skal til Amsterdam noen dager i april, tulipaner og byplanlegging er like gøy som myggen om sommeren. Men kanskje noen her vet om en jakt/fiske/sportsbutikk man bør avlegge et besøk?
  12. Hei Godtfolk jeg har vært stille medlem her en stund og siklet på alle de fine knivene. Med samboer og barn som reiser på fjellet i påsken, blir det stille i huset, bare noen vegger på huset som skal skiftes og etterioleres, vinduer som skal skiftes og lages til med utforinger, lister på kjøkkenet og litt til, så er det nå er det nå på tide å prøvelage litt kniv selv. Men problemmer med en gang, tror jeg. For å lime sammen dele til skaftet (tre og en beinbit) og knivbladet fast i skaftemnet, der kan jeg bruke araldite eller burde jeg bruke noe helt annet? espen
  13. ja det må bare være beina. Noen ribbein med ryggvirvler hadde jo holdt. Men hvordan tror dere at det blir hvis man må pusse på bein, kongle lar seg jo pusse og ser fin ut tvers igjennom, men hva med bein?
  14. Men ett spørsmål de som kansje vet slikt, jeg holder mest på med fisking, hadde det vært mulig å få fiskebein stabilisert? Slik at man kan få en kniv med fiskemønster isetdenfor kongle?
  15. hei jeg sitter og sikler på en g4 operator, men jeg lurer på hvor effektivt dette geværholdesystemmet er? - er det uproblematisk å oppbevare børsa der, den vil vel få seg en smell hvis man går på tryne uansett, så jeg tenker når man er på tur. - hvor kjapt er det å ta børsa ut?
×
×
  • Create New...