Jump to content

Ulrik84

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Ulrik84's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Enig der, burde ha vært mer presis. Rimelig mengde med hjem i forbindelse med jakt. slik tolker jeg det. Hva som er rimelig mengde er jo selvfølgelig et annet spørsmål. 500 skudd kanskje?
  2. Jeg fikk følgende svar fra politet i dag. "du kan ta med deg ammunisjon i rimelig kvantum fra Sverige hvis du har våpenpass når du for eksempel har vært der i forbindelse med jakt. Hvis du har tenkt til å innføre ammunisjon av en viss mengde må du ha en innførselstillatelse på dette. Jeg legger ved søknadsskjema her. Slike søknader er gebyrfrie". Slik jeg tolker det er det da ikke noe behov for tillatelse ved innførsel av "rimelig" mengde.
  3. Spent på om det blir tilgang til et bedre utvalg til kaliber 16 nå. Selv om jeg antar at kaliber 12 blir prioritert i første omgang. Fant jo mye spennende patroner til kaliberet hos de forskjellige produsentenes nettsider hvertfall. Noen som har noen formening om dette?
  4. Vet ikke hvordan det er med trykket på de skuddene. Min kan skyte stål, har fått dette bekreftet av en børsemaker.
  5. Gammel tråd, men jeg fikk tak i et parti a 1000 skudd som jeg hentet på lørdagen. Jakt og friluft avd. Arendal hadde 1500 stk på lager. Mulig de da har 500 igjen. Kunne sendes i posten. Jeg lette også overalt!
  6. Da har den nye hagla kommet fra Tyskland. Jeg er veldig fornøyd Fant ikke ut av hvordan man la ut bilde så legger ved en link som viser våpnet. http://egun.de/market/item.php?id=3534426" target="_blank Tusen takk for all hjelp og kommentarer.
  7. Drømme, drømme, drømme Takk for svar og nyttige linker. Dette blir nok et prosjekt utover høsten og vinteren. Har sett på en del hagler på nettet nå. De mest spennende haglene ser ut til å være i England og Tyskland. Har lest litt rundt på forumet om import av våpen. Det kan virke som om det ikke er så enkelt å importere lenger og at man trenger en speditør. Slik jeg forstod det var nå også nylig blitt vanskelig å finne firma som kunne ta jobben og at det eneste alternativet slik jeg ser det, er at man nå faktisk må møtte opp personlig å hente våpnet??
  8. Har aldri prøvd kaliber 20, verken på jakt eller bane. Har kun prøvd å holde en i butikk. Føler at de blir litt vel pinglete.Men det er mulig jeg tar feil Kaliber 16 er en fin mellomting.
  9. Takk for svar. Det er aktuelt med en Merkel, men jeg så også mye annet fint på Egun.de Noen som vet om noe bruktmarked i Svergie eller Danmark?
  10. hei ny på forumet Tidligere har jeg kun jaktet med hagler i kaliber 12. Jeg var på jakt i helgen og lånte en hagle i kaliber 16. Nå er jeg helfrelst og har bestemt meg for at jeg vil investere i en hagle i kaliber 16. Jeg har forstått det slik at det fortsatt går ann å få tak i amo, både til bane og jakt selv om det er vanskelig. Stemmer dette? Jeg har sett litt rundt på finn.no og forskjellige andre plasser og fant egnetlig kun enkelte modeller a Merkel i kaliber 16. Har hørt at kaliber 16 er mer utbredt i Tyskland og Østerrike - noen som vet om det fortsatt produsseres nye hagler i kaliber 16? Er det noen som har tips til internettsider i Danmark, Svergie eller Tysklad? Tok kontakt med DeHaan Shotguns i går, men de ville ikke selge utenfor USA. Var ikke så enkelt som jeg trodde dette.
×
×
  • Create New...