Jump to content

ÆlgJeGer1

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

ÆlgJeGer1 last won the day on November 27 2018

ÆlgJeGer1 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ÆlgJeGer1's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

25

Reputation

  1. Hei Har noen her inne ett forslag til synth stokk til en Mauser M03? den er jo ute av produksjon og stokker er visstnok ikke å oppdrive. Skulle gjerne hatt noe alla Extreme stokken som er den orginale med kolbeforhøyer, men kom gjerne med andre alternativ. Finnes det kanskje en stokk til andre modeller som ligner veldig slik at det er mindre endringer som skal til for å få den til å passe? Takker for tips!
  2. Hvilken beddemasse brukte du, og har du noen bilder fra hvordan du gjennomførte jobben?
  3. Hei og takk for tilbakemeldingene på stokken. Jeg startet med ett råemne av vill kirsebær fra vestlandet, deretter var det å begynne med måleband, skyvelær og vinkel. Når alt var målt opp var det bare å bruke det verktøyet jeg hadde for hånden. Batteridrill, håndoverfres, tappjern m.m. legger ved noen bilder. Brukte lang tid på denne siden det er første gangen. Det er bare beddingen som er gjort av en pensjonert våpensmed. Sier meg godt fornøyd, og tenker å prøve meg på en ny stokk på en tikka t3 cal 308
  4. @Ranger#44Veit ikke helt hva du mener, lage hva og hvordan?
  5. Ok takk for svar, har nettopp laga meg min egen stokk og hadde ikke så veldig lyst til å kvitte meg med børsa men kunne tenkt meg 22lr for plinking. Synes 22mag ammunisjonen har blitt litt dyr til mengdetrening.
  6. Hei, Er det slik at det ikke er mulig å skifte løp på en cz 452 ? Har i 22wmr og ønsker meg et løp i 22lr for mengdetrening.
  7. ÆlgJeGer1

    Sakoklubben

    Hei, hva er erfaringene rundt en sako quad ? Tenker å ha to løp, ett i 22lr for plinking og 22wmr for jakt på kråke og rev osv.
  8. Har et problem med magasinet til min CZ 452 i cal 22.mag. det ser ut til at magasinet slipper seg ned slik at jeg ikke får matet patron inn i kammeret. Skal denne matingen gå smertefritt må jeg presse magasinet svak oppover. er det flere som har opplevd dette? og kanskje har noen løsning på problemet. Dette problemet dukket opp etter 500-600 skudd, synes dette var vel tidlig for eventuelt å ha "slitt" ut magasinet.
  9. ok, nettopp vært på xxl, de kunne vist ikke skaffe mn har en bekjent i G-sport som jeg skal spørre da
  10. Hei, har nettopp fått ei hagle kaliber 16 i hus, er det noen som vet hvor man kan kjøpe ammo til dette kaliberet? evt, hvor og gjerne linker!
  11. Skyt noen skudd, deretter smører du etterpå. Da blir det bra.
×
×
  • Create New...