Jump to content

ripvip89

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ripvip89

  1. UUUUUppppsss... sitter og leser på en gammel forskrift... =) Men hva er og betegne som Militært? Det eneste man endrer på ved å invistere i pistolgrep( som eksemplet ovenfor) er jo at man flytter pistolgrepet x antall grader nedover. Måten man avfyrer og båten man skyter hagla ved å legge den til skulder er jo uforandret. når de skriver våpen av militær karakter eller helautomatiske skytevåpen, danner det jo grunnlag for hver enkel jeger og Tolke/vurdere hva som er og betegne som militær karakter.
  2. Det svever nokk mye tvil hos leverandørene også. nå som den nye våpenforskriften har kommet ut. Da jeg har lest denne to ganger, finner jeg ikke noe informasjon om at dette skulle være ulovelig. Ser heller ingen grunn til at dette ikke skulle være lov, va det ikke endrer våpnets karakter noe særlig. dette begrunner jeg med at pistolgrep er vanlig på alle hagler, og ser ikke hvordan man kan deffinere hvor MYE pistolgrep som skal være lovelig. Finner heller ingenting om at Frittstående pistolgrep ikke er lovt. Hva er frittstående, da dette er i samme stykke som kolbe ser jeg på det som en del av stokken. jeg forstår at bare pistolgrep uten kolbe er ulovelig, da dette endrer måten våpnet benyttes og avfyres på, da det ikke legges til skulder. Her er en link til den nye våpenforeskriften http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/pre ... ?id=521686 Sorry for alle skrivefeil i innlegget, Lager pizza og har ikke tid å rette opp alt=)
  3. Hvor henter du dette om at det blir ulovelig etter 15 oktober? Noen som har referanser og hennvise til i lovverket? Frittstående??? Er dette...... http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... cts/826432 frittstående??
  4. Hei. lurer på om det kan være ulovvelig og ha pumpehagle med pistolgrep. jeg ønsker og bruke 870'en min til leirduer og småvilt, men orginal kolbe er for lang, har lenge ønsket å prøve pistolgrep på leirduebanen da jeg er nyskjerrig på hvordan dette fungerer. leser at våpen med militær karakter ikke er lovelig, men hva er militær karakter, alle hagler utenom Engelske skjefter har pistolgrep, hvor går liksom grensen??? eksempel har jag tenkt på denne... http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... cts/826432 Håper dere kan komme med Svar, noen som har pistolgrep? lovelig?
×
×
  • Create New...