Jump to content

canaldigital

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by canaldigital

  1. Hei. Hoss oss har det nå vært fredet for rype/skogsfuggel i 5 år, og det er på eit grunneigerlag, og det andre har jakti det fjellet som det er fredet, nor og sørsida, vill det da si at visst jeg får tilatelsetil å jakte for grunneiger får jeg jakte på hannes grund selv om det er "fredet"?
  2. bruker tungsten nr 1 og 3, og de detter som bare det, det er bare å treffe der du skal. litt dyrt, men du finnerigjenn fuggelen der du så den dette
  3. vurderer å handle enn elektronisk lokk, hvilken bør jeg velge?
  4. ei magasinhagle blir uansett tung som bare det, når du trapper den full av skudd, og beveger deg opp lia med sekk og dårlig kondis. kjøp deg 12/89 kommer ikke til å angre, de tar jo alt av skudd du skulle gi våpenet.
  5. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=31839110 kom over denne på finn.no, trur at valget er nesten tatt allerede jeg, gor for tikkan visst det ikke kommer opp noen tilbud ut fra det blå
  6. har snoka litt på kammeret, og der har jeg funnet at de klager over sikriga, visst du stiller avtrekkeren veldig følsom kan du trykke av, det er farlig om du har skudd ti. Har du hatt problemer med dette tidligere?
  7. canaldigital

    Zastava M70

    er det noen som har noe erfaring med dette våpnet? Hvordan er sikringen? samler den bra, å kom med inspill om dere har noe på "hjartet" vurderer å kjøpe dette som førstegangs rifle, og da vill jeg ikke ha noe sarva dritt våpen.
  8. Hei. Har arvet en winchester 1400 hagle av bestefaren min, tåler den stål?, er med 4 choker eller hva de heter.
  9. har det blitt nye regler på halautomathagler nå da?, har fått'/arve ei halautomat av bestefarenmin og er det nye regler for å ha det våpnet ?
  10. Det blir mest trulig så at eg søker om hagle ja, skal bruke den til jakt og leirdueskyting, men det er ett pluss med det at jeg skal kjøpe våpen, for broren til politiet er nemmelig "våpen forhandler" så det skal nokk ga bra
  11. Er ikke helt sikker om jeg er medlem lengre, kommer bare en gang iblant disse bladene deres, hvor kan jeg sjekke at jeg er medlem? har vært medlem siden jeg har vært 9 år tror jeg.
  12. Der jeg driver med haggelskyting sier de at det er ikke noe vits i å melde seg inn i skytterklubben sålenge du driver med leirdue, da holder det bare med å være med i jeger å fisk, og jeg er medlem der, så jeg ser ikke problemet med å få igjennom en eventuell våpensøknad.
  13. vet at en av foreldra skal skrive under, men må du være medlem av et jakt lag for å få større sjangs til å få d igjennom, er ikke det 7u , jakter ilag med bestefaren min og onkelen min, og de fleste jaktturene forekommer på impulser, har skutt rådyr, rev å div fugler tidligere, så i mine øyne skal det ikke være noe problemer med å få godkjent en søknad.
  14. Da blir det sikkert levert en våpen søknad iløpet av høsten da
  15. Hei! Er helt ny innpå her. Jeg er en gutt på 16 år, og jeg vil søke om hagle som skal stå i mitt navn, jeg har hatt jegerprøven siden jeg har vært 14 år. Har vert med på en del skyte konkuranser, bla: leirdueskyting (1 plass), baneskyting (5 plass), men ingen av foreldra mine har jegerprøven, men nesten alle slektingene mine har den, har derfor fått lånt meg våpen og sånt med dem. Har vært med på både rådyrjakt å hjortejakt, men nå har jeg lyst til å prøve meg på "fuglejakt", stor fugl å div. så tror dere at jeg skal få godkjent en eventuell søknad da
×
×
  • Create New...