Jump to content
Adventspatronquizen 2018 er i gang Read more... ×

E.C.Dahls

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. E.C.Dahls

  Sluttstykke til tc veture

  Hei. Ta tak framme på sluttstykket med venstre hånd, ta tak bak med høyre og vri framover til det sier klikk. Da har du spent opp sluttstykket igjen. Dette kan være litt tungt, så ta gjerne en hanske på hørehånda.
 2. E.C.Dahls

  Godt det ikke var et våpen med #Gardena" låsing!

  Det er vel ammunisjonen som bruker å få skylden når disse ulykkene inntreffer? Da hadde ikke jeg tatt sjansen på lade til noen med r93. Hva folk gjør med egne våpen og egne hjemmeladninger får bli deres sak.
 3. E.C.Dahls

  Har jeg blitt svindlet?

  Jeg registrerte meg og kjøpte en stokk i går. Får heller ikke til å logge inn, men siden ser annerledes ut nå ser jeg. Fikk en mail i kveld om att stokken allerede er sendt, så da er vel alt i orden
 4. E.C.Dahls

  TC- Encore fra Winge

  Jeg kjøpte en encore av Winge i høst, gikk smertefritt den handelen. Jeg har handlet med Winge før også, både våpen og andre ting. Har ingen ting å utsette på dem, bortsett fra att det kan være litt vanskelig å få tak i dem på telefon.
 5. E.C.Dahls

  Storviltprøven til jervejakt?

  Takk for svar, da må jeg vel komme meg ivei å skyte opp da.
 6. E.C.Dahls

  Storviltprøven til jervejakt?

  Heisann. Har fått ett tilbud om å bli med på jervejakt til vinteren. Er det noen som vet om det må skytes opp for å bli med på dette?
 7. E.C.Dahls

  T/C Venture - tilbakekallelse fra S&W

  Leste igjennom nyheter i media tråden nå, og der har bruker Mullins lagt ut følgende link: http://www.thefirearmblog.com/blog/2013" target="_blank ... ufactured/ RECALL: Thompson/Center Recalls All ICON, VENTURE and DIMENSION Rifles Manufactured Må man gjennom dette styret enda en gang tro?
 8. E.C.Dahls

  T/C Venture - tilbakekallelse fra S&W

  Noen som vet noe mere om dette? Har winge våpen fått delene og begynt å fikse riflene? Jeg har ikke sendt inn min enda, men får vel gjøre det snart.
 9. E.C.Dahls

  T/C Venture - tilbakekallelse fra S&W

  Ta en tur inn på nettsiden til winge våpen. Står nyheter om saken der nå ser jeg.
 10. E.C.Dahls

  Våpenlovutvalget - arbeidet med ny lov

  Så lenge våpnene er korrekt oppbevart og eierne ellers er skikket til å ha de, kan jeg ikke fatte og begripe hva som skulle være et problem med det?
 11. E.C.Dahls

  T/C Venture - tilbakekallelse fra S&W

  Jeg kjøpte også en slik en av winge her i høst, den står på lista den og ser jeg. Sendte en mail til winge med samme forespørsel som deg Locasto.
×