Jump to content

Snoop

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Snoop

  1. Før slipp i Flendalen mot Bittermarka forhører jeg meg med grunneier som bor i området. Det at jeg ikke hørte en los var bare en påminnelseom harejegere er en utdøende rase i Trysil (og i ulvesona)
  2. Var i Trysil (Flendalen) forrige helg, hørte ikke en eneste los. Hadde ikke bikkja hatt løpetid hadde jeg sluppet der nå i helga. Rimelig trygt der skulle jeg tro. Regner med at det er samme risiko der som i Halden der jeg bor. Slengere er det nesten over hele Østlandet.
  3. Har fanget 6 mår igjennom vinteren. Et par av de hang litt lenge før jeg fikk tatt de ut av fellene. Det har blitt honningsøl på pelsen. Etter flåing og tørking er pelsen stiv og rar rundt ved halsen. Er det noen som har tips til vask av pelsen etter tørking?
  4. Hvordan er pelskvaliteten på måren ved dato for fangststart 1. november. Er vinterpelsen fullt utviklet? Kommer kanskje an på hvor en bor? Er det noen som har erfaring med dette? Synd å fange måren før kvaliteten på skinna er god nok. Begynte ikke med mårfangst før i jan 2011 så jeg har ingen erfaring med dette.
  5. Hei, fersk bruker på forumet. Artig og se likheten med foxhund og Haldenstøver som jeg har selv (ser på bilder av valpekull hos "Slaktar") Foxhund er som kjent en av rasene som var grunnlaget for Haldenstøvern. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=30527202 Bilder av valpene mine ligger på finn.
  6. Vrakhonning og skrellevoks - se under "Handelskammeret - Selges - Utstyr og diverse"
×
×
  • Create New...