Jump to content

Rognebæret

Members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Får man en god hagle som har stokk i syntetisk materiale? Ikke halvauto eller pumpe, men eg lett og ledig o/u?
 2. 8g scenar skal visstnok fungere dårlig i sauer 200 med standard løp når en passerer ca 600m, fordi riflestigninga i pipa ikke er rask nok. Hva med andre lignende kuler? Tenker spesielt på ELD-match 123grs. Vil denne også ha problemer i hold opp til 1200m grunnet lite snurr i de vanlige sauer 200 pipene? Har pekt meg ut denne kulen til bruk i prs/langhold grunnet tilgjengelighet, pris og flygeevne kombinert med lite rekyl.
 3. Ble tracker, hørte mye bra om dette merket så ble den. Skjønner ikke hvorfor gsm-basert sporing skal være mer tungvindt. Med en god smarttelefon som er oppsatt til å bruke som mottaker tror jeg det skal funke like bra som garmin sine system. Selv en beagle som ikke går langt er det fordel med gsm når man bor på vestlandet. Det er ikke langt over fjellet der garmin eller jaktradio ikke fungerer
 4. Hei, er ute ettter ny hundepeiler til min hannhund beagle. Vil ha et sytem basert på GSM-signal, og har skjønt at små brikker som feks we-hunt ikke er brukendes til eneste system. Er det noen som har forestillinger om hvem som er best av ultracom b-bark og tracker? Det er disse jeg har funnet som ser aktuelle ut. Har jeg misset noen?
 5. Det har gått 3 timer? Har du bedre bilder, det der var skikkelig dårlig.... Kan se ut som mår ja, men kan også vere rev? Flere bilder gjør det enklere.
 6. Noen som har forslag til hvor en kan få kjøpt sko som ikke er alt for dyre?
 7. Hvor fra da? Hvilke norske forhandlere finnes? Er det noe å spare fra å kjøpe fra utlandet?
 8. Nå har ladeboken utgave 8 kommet. Er det ladedata for 338 lapua mag i den?
 9. Hei, skal melde meg på et banestevne på dfs.no, men kan velge mellom 100 eller 200m avstand. Hvilken skal jeg skyte i når jeg skyter i jegerklassen? Eller kan jeg velge?
 10. Hvilken kule og hvliken fart? Har kjøpt inn en 22-250 til dette formålet og håper å bevare pelsen mest mulig, tenker å skyte 40grs i mye fart, men er dumt visst det ikke redder pelsen..
 11. Ok, spørst om jeg bør gå ned til 22 cal da
 12. Er det mulig å unngå gjennomskyting på rev ved bruk av lette kuler i 243 win? Vurderer å kjøpe kaliberet, men er en forutsetning at jeg ikke skyter gjennom reven på åte, skal ha pelsen
 13. Dette er vel en av de anntatt største drivkraften bak sykluser på svinginger i smågnagerbestand, såkallte museår. Problemet er at det skjer med rev, som kan overleve i perioder med lite mus på andre næringskilder som feks kadaver som skissert av deg. Røyskatt og snømus er mye mer avhengig av smågnagere. Mange spesialister som disse er med på å øke svinginger, mens generalistpredatorer som rødrev, er med på å dempe svinginger.
 14. Rognebæret

  Ny rigg.

  last opp bildet her:http://bildr.no/ eller på en tilsvarende nettside. post linken her
×
×
 • Create New...