Jump to content

jolemar

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jolemar's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. jolemar

    9mm H&N

    Til info. Jeg har testet noe ladninger og her er resultatene: Ladninger har C.O.L. 28,2mm. Blazer hylser. CCI 500 SP primers. Ladet med dillon Square deal pressa. H&N HP 356"125 grain kule 3,9 grain Hodgdons Titegroup....334,8 M/S (gjennomsnitt av 10 skudd ) H&N HP 356"125 grain kule 4,1 grain Hodgdons Titegroup....354,7 M/S (gjennomsnitt av 10 skudd ) For å sammenlikne: Frontier 355"124 grain Kule C.O.L. 29mm 3,9 grain Hodgdons Titegroup.....331 M/S Hogdgons Titegroup kjennes litt svakere ut en Vihtavuori N340 men hastighet var høyere. Vanskelig å få H&N kulene til rette setedybde, etter måling av kulebunn viser det at bunnen var ovalt på mange og målt Ø 356,5".
  2. Hei Jeg har 2stk dillon square deal, en i 9mm og en i .32 S&W Long og klare fint å lade mye i kort tid, fordelen med denne presse er autoindeks, jeg kan ikke forestille meg å lade pistol patroner på en manual indeks presse men er sikkert bare en smak sak. Jeg er enig at 550 er veien å gå hvis du skal ha en progressiv presse til både rifle og små mengde pistol patroner. Jeg snuser også litt på en 650 med kulemater for å lade 9mm men greie meg med square deal inntil eg skal begynne med dynamisk skyting.
  3. http://shop.rcbs.com/Products/Case-Prep ... enter.aspx
  4. jolemar

    9mm H&N

    Har noen erfaring ved lading av følgende kombinasjon: H&N 9mm 125 grs HP HS med Hodgdons Titegroup?
  5. Jeg har en benelli mp95 som eg har kjøpt karl nill anatomiske skefte til ( importert for halvparten av pris ) Jeg bruker for det meste cci ammo og har ikke opplevde feilmating, har skutt ca 3200 skudd og er kjempefornoyd med våpen. Den eneste deler til våpenet som har gått i stykke er bolt demperen, en gummi innlegg ( koster 69,-) og er greit å ha i reserve. Eg tror rengjøringsmiddel eg brukte på våpen har redusert levetid til demperen. Et stort plus med benellien er det er veldig lett å demontere for rengjøring.
  6. Takker alle sammen for tilbakemelding
  7. Eg er en aktiv skytter og eige både .22 og 9mm, og har lyst å kjøpe meg en revolver for å konkurrere i revolver felt. Har tenkt om å kjøpe s&w i 357 mag fordi eg kan da bruke 38spl i revolver felt og trening men samtidig har mulighet å delta i magnum 1 Er det en bra valg med en s&w 686-6'' ? tips og råd velkommen. et ting til, på våpen søknad må man søker om begge kaliber 38 spl og 357 mag med tanken på kjøp av ammunisjon.
  8. jolemar

    Glock 34

    Feilen var tennstempei sikring fjære som hedde lagt seg feil (på skrå i sporet), denne feilen var ikke så lett å oppdage under denne beskreven tennstempel sikring sjekke siden sikring fungerte som det skal, men ikke under skyting.(Feilmontering)
  9. Hadde samme brev nylig, har bestilt nill skjefte fra fabrikken. Personnummer er krevd for fortolling av vare til privatkunde og har ingenting med et våpen/våpendel søknad
  10. jolemar

    Glock 34

    Hi Jeg har en glock 34 Gen. 4, har skutt ca 1000 skudd. Den igår bestemt seg å skyte ''Auto''. Det var flaks eg ladet bare 3 skudd!! Jeg har sjekket tennstempel sikring som ser ut å være i orden. Har noen vært bort i noe liknende?
×
×
  • Create New...