Jump to content

Niclas

Members
  • Posts

    869
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Niclas

  1. Trur jeg ønsker å melde meg på i benk i tillegg ,holder det å bekrefte på banen eller må det meldes her? Liggende er det viktigste:) Niclas Hage
  2. Jeg er med. Niclas Hage Liggende 6,5 isj eller 300Lapua med brems.
  3. Har planer om å skyte litt sub med 6,5x47L jeg, trur det kan være et fint sub kaliber til å trene hjemme med
  4. Giftig rigg det der Krister, må bli noe lignende en gang:)
  5. Har prøvd en del forskjellige emne typer men har havnet på LW , bra kompromiss mellom pris å kvalitet. Har vel brukt en 10-12 siste 3 årene, ikke skutt alle ut men nok til å vite hvordan de går. i 30 kaliber har alle gått meget bra, type 70-80 mm 10 skudd 500m så lenge man gjør jobben å lett å tune. 338 kaliber har alle godt bra å lett å tune. 6,5 så har nesten alle vært lett å tune men har hatt ei som var litt sær på kulene men med scenar gikk den på 8mm. Også har jeg hatt ei som var litt trang som ga trykk unormalt tidlig så krevde litt ekstra utvikling men gikk bra.
  6. Grattis Vetle:) Veldig deilig å ha et våpen til alt
  7. står vel 5 dager før det tåler hard behandling, har tatt det i bruk et par ganger etter en til to dager å tåler mindre da men ville ikke vært redd for å ta neste skritt morran etter.
  8. uten tvil mer riktig, har puttet 260 i min men ønsker man god fabrikk amo til en fornuftig pris er det mulig ved denne løsningen. jeg kommer også til å lage en 6,5x55ai i min for mest mulig rifle i en lite pakke. men enig med han over at det er en mulighet å bygge om slik.
  9. i værste tillfelle får du kjøpe ferdig amo å sette de ned til ønsket col. Jeg har akkurat kjøpt meg en surgeon SA kasse, den har 3 mm leger utkaster åpning så i den kommer jeg til å ha 6,5x55 i etter vært men ikke noe problem i en 700 heller ved rett col.
  10. Her må dere hive dere med folkens Ikke lange biten fra Sørlandet heller
  11. ofte er problemet med fabrikk ringer at de ikke er helt runde så når du klemmer til tar den kun på toppene å da sklir det , å lappe ringene er ofte løsningen, da ser du hvor stor forskjell det fort kan være, nesten skremmende. å lappe er å ta en stang i samme dimensjon som kikkerten, tilføre slipemiddel å dra frem å tilbake til den har tatt 80-90%
  12. Min 300WSM har jeg skutt Scenar 220L i 893msmed 63,5 gr n-15. startet å miste hastighet siste 200 skudd. LW cm. Denne går meget bra å har skutt 1750 skudd. På 1750 skudd har den brent 2 mm friflukt. Hvis noen av dere som har 6,5 og 7 mm har noen tall kan man sammenligne litt?
  13. har du kjøpt Cerakote Microslick hos vetle ?
  14. Ville valgt fine gjenger stigning 1. 14x1 og 18x1 er vel de som leder an men noen 15x1 er det og.
  15. Helt enig at det ikke er vanskelig å få det til å passe ved å gå LITT undermål men foretrekker helt klart å ha demperen der for kontroll for det kontra å få kunden tilbake i verste tilfelle.
  16. Spørsmålet er om man legger seg i øvre eller nedre del av ISO standaren når man gjenger å hvor demper produsenten har lagt seg,er man uheldig ligger man på hver sin side.
  17. Uten moffe å tilpasset løp på senterspisser i hver ende som Rafdal gjør så er man sjelden av mer en et til to knepp. Gjør det samme på min 700 å der er det et knepp
  18. Har sett at retting av kasse er noe børsemakere ikke gjør uten å få beskjed om det, dette er noe som koster ekstra å vil ikke bli gjort uten at man presiserer det. Det eneste eg har vært bort i er at et par tar støtbunn å front av kasse.
  19. Niclas

    PRSNorge

    så ut som et bra stevne
  20. Ved ekstrem trykk KAN faktisk den faktisk løsne men da har man vært LANGT over trykk messig, er så sjelden det skjer at det nesten ikke er et tema. Har det på alle mine å fungerer meget bra.
  21. må åpne det opp litt for sikker utkast å så hylsa får sentrert seg riktig. Er ønske å bygge seg en presis rifle så bør det sleikes over støt bunn å rekylklakker uansett så hadde ikke lagd noe stort problem ut av dette, enkel sak.
  22. Holder på å sette sammen ei PRS 22LR så spennende å følge:)
  23. Er bare å gratulere med knall skyting
×
×
  • Create New...