Jump to content

Sakomann

Members
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Sakomann

 • Birthday 01/06/1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sankt Peter ved perleporten: Hva gjør så en ung menig som deg her? Hvordan skjedde dette? Menig: Snø i løpet.
 2. Er vel mulig litt sent med duejakt nå. Var ute på morningen idag. Fikk Ingen men det var bra med duer omkring. De slo seg ned rundt meg men ingen dristet seg ned på hold. Jeg har prøvd klaseformasjon fire klaser med 5-8 skall og femten meter mellom hver klasse. De var tydeligvis nysgjerrig. Litt frustrerende nå har jeg drivi endel men ikke fått no:( Bruker den formasjon for å gi duene god landingsplass smalt jorde.
 3. Sakomann

  Kjøpe mc

  Må si at jeg brukte den som en ren tier. Med kraftige innslag av ener. 😂👍😎
 4. Sakomann

  Kjøpe mc

  To sylindre og aboslutt ikke kjedelig på noe sett og vis.😎
 5. Pluss på litt trykkluft i rusløser prosessen?
 6. Takk takk. Men jeg kjører nå uten demper bare for å være på den sikre siden 😂😂
 7. Den er veganer så jeg vil nødig ta fra de denne høytiden på året. Blir som du skulle spise linser til jul. Og da mener jeg hele jula fra ca siste uke i oktober til 6/1 året etter.
 8. Jeg begynner å bli litt bekymret. Dette henger sammen med økende bruk av lyddemper på spesielt elgjakt. Ravn møter som kjent opp når det gjaller en 7.62 gjennom lufta. Min bekymring blir da hvordan det skal gå med de hvis det blir omtrent 100%bruk av lyddemper kanskje til og med et påbud for da å skåne alle som ikke jakter for disse fryktinngytende lyder vi lager skogen. Hvordan skal da disse stakkars individene finne maten sin?
 9. Sekketralle. Men gjerne en som tar 300 kg. De som tar 150 er bortkasta penger.
 10. Just because you ain't paranoid, don't mean they ain't out to get ya. Steve Earl.
 11. Vær forsiktig med å gå på åte like før du skal jakte med mindre reven er vant med folketrafikk der. Tror vel at den kommer innom uansett hvis det er jevn trafikk. Mat må de ha jevnt og trutt de også. Skitt jakt P.s. reven sover absolutt ikke på natta 😁
 12. Selv om du får skutt inn og du syns børsa går som en stråle ut til 120 så mister du anslagsenergi. Og den lille kula(vmax) trenger fart for å få effekt.
 13. Husk at hvis du kapper under 48,5cm begynner du å miste fart på kula. Nå husker jeg ikke navnet men det var en link her på kammeret for noen år siden som tok opp dette. Randtenning er jo dessverre ikke mulig å lade til. Dette var en amerikansk test men konklusjonen var at ca. 48.5cm gav høyeste utgangshastighet. Hadde en quad før som jeg hadde kappet til 43cm presisjon var fin med riktig ammo Men mindre fart mindre dødelighet på litt avstand. Selvfølgelig så jeg den testen etter at jeg hadde kappet min. Vurder nødvendigheten av demper før kapping. Skulle kappet en hmr idag 48.5
×
×
 • Create New...