Jump to content

Sakomann

Members
 • Content Count

  495
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About Sakomann

 • Birthday 01/06/1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Å sammenligne 223 og 17 hmr blir vel litt david og goliat😂. Har selv hatt 17hmr som jeg var veldig godt fornøyd med. Men det var på moderate hold og vind er et problem. Men hvis du ser på 17hornet kontra 223 blir det litt mer rettferdig. Obs obs med 17 hornet tråkker du nok i hjemmelade fella ganske fort.
 2. Jeg går utifra at låskasseboltene sitter godt? Mtp samling.
 3. Syns det er trist at det er andre "jegere" som gjør til at jeg syns det blir flaut å kalle meg jeger.
 4. Av de revene jeg har skutt,så er 17hmr med vmax det som desidert har avlivet raskest. Nevner også at det var på relativt kort hold. Men makan til lysbryter effekt. Har skutt noen få med 222 som det var mer liv og rørelser i etter skudd. Selv om de også var på stedet hvil.
 5. Hatt respons på first price sin jeg også.
 6. Sankt Peter ved perleporten: Hva gjør så en ung menig som deg her? Hvordan skjedde dette? Menig: Snø i løpet.
 7. Er vel mulig litt sent med duejakt nå. Var ute på morningen idag. Fikk Ingen men det var bra med duer omkring. De slo seg ned rundt meg men ingen dristet seg ned på hold. Jeg har prøvd klaseformasjon fire klaser med 5-8 skall og femten meter mellom hver klasse. De var tydeligvis nysgjerrig. Litt frustrerende nå har jeg drivi endel men ikke fått no:( Bruker den formasjon for å gi duene god landingsplass smalt jorde.
 8. Sekketralle. Men gjerne en som tar 300 kg. De som tar 150 er bortkasta penger.
 9. Just because you ain't paranoid, don't mean they ain't out to get ya. Steve Earl.
 10. Vær forsiktig med å gå på åte like før du skal jakte med mindre reven er vant med folketrafikk der. Tror vel at den kommer innom uansett hvis det er jevn trafikk. Mat må de ha jevnt og trutt de også. Skitt jakt P.s. reven sover absolutt ikke på natta 😁
 11. Selv om du får skutt inn og du syns børsa går som en stråle ut til 120 så mister du anslagsenergi. Og den lille kula(vmax) trenger fart for å få effekt.
 12. Husk at hvis du kapper under 48,5cm begynner du å miste fart på kula. Nå husker jeg ikke navnet men det var en link her på kammeret for noen år siden som tok opp dette. Randtenning er jo dessverre ikke mulig å lade til. Dette var en amerikansk test men konklusjonen var at ca. 48.5cm gav høyeste utgangshastighet. Hadde en quad før som jeg hadde kappet til 43cm presisjon var fin med riktig ammo Men mindre fart mindre dødelighet på litt avstand. Selvfølgelig så jeg den testen etter at jeg hadde kappet min. Vurder nødvendigheten av demper før kapping. Skulle kappet en hmr idag 48.5
 13. Plukka inn varsleren og stolpen den var på for ei uke sia ca. Nå forsvinner ting fra åte i et rasende tempo. Har besøk hver natt nå. Det blir ikke satt ut revskremmer(varsler) neste sesong.
 14. Sakomann

  .17 Hornet

  http://www.hoferwaffen.com/hofer_52s.php?id=14&lang=en
 15. Sakomann

  Reveglugga di..?

  Hadde ei sånn hodelykt til som jeg tenkte gjøre det samme med. Men den klarte jeg å brenne leden i. Har handlet inn ting som trengs for å reparere dette. Lyskaster på låven skal også oppgraderes til 50w led. Legger inn bilder og forklaringer når jeg bygger dette. Alt kjøpes via wish appen så en blir ikke ruinert heller. Alt går på skumringsensor så det blir liksom en del av gårdsbelysningen.
×
×
 • Create New...