Jump to content

CHM

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

CHM's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Må bare få utløp for litt frustrasjon... Jeg leverte i dag søknad på ei brukt rifle til salten politiet (Bodø), der hadde pass/våpenkontoret stengt "pga sykdom". da jeg spurte damen i skranken som tok imot søknaden hvor lenge, visste hun ikke, "men du får nok ikke svar før i begynnelsen av september"... er dette vanlig praksis/holdning på våpenkontor ellers i landet også? Forandret overskriften til mere dekkende overskrift. Sako_35
  2. testa i dag... traff hull i hull, men da jeg kom 3 cm til høyre for "innertier" var d fritt for klikk!!! på en zeiss duralyt... hva skal man si....
  3. ja, har prøvd med all ammo cci leverer tnt,fmj, gamepoint og v max. har også prøvd v shok fra federal, uten særlig store forandringer..
  4. heisann! er ny bruker av forumet og har noen fersking spørsmål. mulig allt eller deler av dette har blitt tatt opp i tidligere tråder, men etter mange søk i forumet har jeg vel ikke blitt klokere, så here goes: hvor ofte bør man pusse /avmantle en rifle i .17 hmr. (93 bvss). har d noen betydning, om så hvilken at løpet er rustfritt? har mekanisk erfaring og vet at stål, og rustfritt stål ikke nødvendigvis kan sammenlignes når det gjelder mekaniske/ termiske egenskaper, men hvilken betydning har dette i et rifleløp? neste: jeg sliter med presisjon i rifla, har pøvd å bytte kikkert, alle mulige skytestillinger/teknikker som jeg har funnet her på forumet sjekket alle skruer/ festepunkt på rifle og kikkert. skal selvfølgelig ikke garantere at det ikke er "operatørfeil" men d er besynderlig at jeg skyter MYE bedre med .22 på alle hold. alle svar og tips mottas med takk. neste dumme spm. jeg har en gammel enkel Buhag suhl 12/70 enkeltløper med ABSOLUTT FULL trangboring. denne er i praksis ikke brukbar til noe jeg ikke har annen hagle til, og etter sigende direkte farlig å bruke med stål/leirdueammo. hagla fikk jeg av min far den dagen jeg bestod jegerprøven, og han hadde hatt den fra ca. 1967. iflg han var den da ca 10 år gammel (fikk hagle og 400 skudd for 50 kr)!! dette er et våpen jeg ikke kommer til å bruke til noe men jeg ønsker å beholde den utenom jaktgarderoben, og uten å måtte plombere den. kan jeg søke/ha sjnser for å få innvilget en søknad om dette våpnet på affeksjonsverdi? alltså utenom jaktgarderobe? har mange urealiserte drømmer innen jakt/ skyting men ønsker ikke at ting skal være nødt til å gå på bekostning av hverandre når d gjelder våpenerverv. noen som har erfaring med noe av d jeg spør om her?
  5. Hei! har nettop anskaffet en savage 93 bvss cal .17 hmr, med laminat stokk. etter å ha prøvd rifla, og vært i butikken (jaktdepotet) og kjent på ei .22 rifle med tacticool stokk. er jeg ikke i tvil om at dette er noe jeg ønsker å investere i. på hjemmesiden til boyds` får man tydeligvis ikke kjøpt stokken sånn helt uten videre. noen som har tips om forhandlere i inn og utland som leverer slikt?
×
×
  • Create New...