Jump to content

mwigg3

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

mwigg3's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nå har vi vært på banen å det gikk over all forventning Hun prøvde ikke våpna for eneste 22 jeg har er Gsp med et svært lings skjefte. Fikk innføring i regler, plukket hylser å springe fram å lappe skive. Hun syntes det var kjempe gøy
  2. Hei! Tenkte å introdusere dattera for hobbyen min. Hun blir 6 i år, for ung? Planen er ikke at hun skal prøve våpnene, men bare være med:) Er det upassende?
  3. selg 22en du har, å kjøp deg brukt matchpistol med en gang! Min første pistol var en billig GSP.. har aldri angret ett sekund på det kjøpet for å si det sånn ;p Morro å se ny pers for hver treningsøkt! =D
  4. mwigg3

    Første pistoler

    GSP'n min var d med ett på 5 og et annet på 8. Er vel å få kjøpt.
  5. mwigg3

    GSP Magasin Mod

    jeg er også interessert i å skaffe denne "knappen" til 22 og 32 cal kanskje høre med yrkesskolen nedi veien her. De har vel redskapen til dette sikkert.
  6. Finnes det ingen treningsprogram til standard pistol for windows.. ? 350 rem mag. Er det mulig å bruke MLShooter til å trene med? Har lastet det ned, men får ikke fram noen klokke. Programmet til Lindy ser jo helt genialt ut, men får det ikke opp..
  7. mwigg3

    Glock 34

    Hei! Litt avsporing her.. Finnes det slikt på markedet for sr9? Ettersom rugern nærmest er en kopi..
  8. En liten jakt-"butikk" på fosenhalvøya i trønderlag. Våpen Søilen i bergen har Ruger også tror jeg.
  9. hei! Kom over denne pistolen i den lokale våpenhandleren.. Ble HELT forelsket i grep og utsendet. Etter min mening noe av det mest sexy jeg har sett og når jeg tok grep på den så var det som vi har blitt skilt ved fødselen. Jeg MÅ ha blitt født me denne! Med andre ord den sitter som støpt Nå har jeg skutt litt under 100 skudd med den, men blir ikke helt enig med avtrekket. De i klubben min har sett litt på pistolen etter de har sluttet å le seg ihjel av kjøpet og kommet fram til at jeg kunne slipe ned en tapp som slipper nåla. Skal prøve det, men uff. Blir som om du har den peneste dama i Norge, men du VET hun er en drittkjærring tabbe?
  10. Det er berre slik at når eg er på skytebana og skal ''leike meg'' (brukar å kaste ut leirduer som eg skyt på), så skulle eg hatt fleire skot. Det blir berre så stusseleg med 6 skot.... Edit: trykkleif kjøp en annen pistol?
  11. sant nok, men er veldig kjekt med 8 skuddsmagasinet da sluttstykket står bake ved tomt magasin etter skyting Huh? det har jeg savnet.. det skjer ikke med verken 6 eller 8 skuddsmagasinet mitt
  12. jo det er nok pansevogn likevel det var bare en justeringsak ja
  13. aah.. Det forklarer problemet! forum er fantastiske greier
  14. nei det er ikke selve løpet, men den delen som løpet er skrudd fast i. Hele toppstykket kan man si.
  15. Nå har det seg slik at jeg må ha rørtang for å komme meg opp på nivået til resten av gutta i klubben Finnes den strammingen på selve pistolen?
×
×
  • Create New...