Jump to content

iStig

Members
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iStig

  1. kan det være at du ser lyset bli oppdelt av selve trådkorset? har lagt merke til det samme på min egen når det har vært SKIKKELIG rolig på post. men i bruk legger jeg ikke merke til det.
  2. Har ikke fått prøvd en så har ikke vurdert det av den enkle grunn. I tillegg har jeg et inntrykk av at den mangler et par av tingene experten har som gjør at jeg vil ha den fremfor en standard USP.
  3. Nei, har ikke sett en i klubben og har ingen butikker i nærheten som jeg vet har en jeg kunne tafset på. Og det har fortsatt ingen garantier for at jeg får til å skyte med den.. Buckmark f.eks. SUPERT grep som passer meg superbra i hånda. Men på skiva ser det ut som en haglesverm.
  4. Skal levere søknad over helga og har fortsatt ikke klart å bestemme meg for hva jeg skal skrive på søknaden. Skal brukes til grov/militærfelt og senere praktisk/dynamaisk. Jeg er ca 20cm fra tommel til langfinger når jeg strekker ut hånda helt og CZ passer meg veldig godt i grepet. Har siden jeg begynte å skyte vært 99% bestemt på CZ 75 Shadow, har fått prøvd den og skutt en del med en kompis sin og jeg har aldri skutt så bra som jeg gjør med den, selv med andre kalibre. Men så fikk jeg prøve noe jævelskap i går som snudde alt dette opp ned. Har sett på glåkk og som alle som liker CZ så fnyser jeg litt av disse lette plastgreia. Jeg liker rett og slett vekten på CZ og måten den tar opp rekylen bedre enn de glock jeg har fått prøvd så langt. Eneste unntak er kanskje en G34 jeg fikk prøvd, men jeg traff ikke driten og likte ikke grepet på den like godt som CZ. Tupperwarepistolen jeg smått falt for var HK USP Expert. Riktignok i .45, men likevel. Grepet var riktignok større enn CZ, men det går jeg ut ifra er smalere på 9mm, og det gikk likevel sånn høvelig greit. Kulene gikk i riktig retning også, sånn høvelig. Lett tilgjengelige funksjoner som jeg fikk til å operere med en hånd, god vekt og behagelig rekylopptak, gode sikter, og ikke minst et latterlig godt avtrekk etter min standard. Ja den er dyrere, men likevel høvelig greit. Problemet koker ned til at jeg har ikke prøvd den i 9mm, og kjenner heller ingen som har en jeg kan prøve. Hvordan er deres erfaringer med USP Expert vs CZ 75? Skyter på VPRK i Trondheim, så om noen har en expert i 9mm jeg kan få prøve så vanker det boller og brus!
  5. og har du varenummer? står på eska. må testes! edit: fant! http://www.biltema.no/no/Fritid/Jakt/Ut ... all-49567/
  6. Hør med de. Forklar saken. Det løser ofte mye. Regner med du skyter med sikker bakgrunn. Hvem sin eiendom står denne bakgrunnen på? Og hvor populært blir det med med ettersøk/sleping/henting av dyr fra deres eiendom i tide og utide om de selv skal jakte 5 meter på sin side av grensa?
  7. iStig

    Go light!

    Tips til høye lette sko. Sjekk Garmont Lynx. Usikker på vekt på stående fot (heh) men det finner man sikkert ut av om man har tilgang til et internett.
  8. Mener det står i bruksanvisninga (du vet, den boka du kaster med en gang du åpner eska) at man ikke skal bruke stinger i rugeren. Om du fortsatt lurer på "hvorfor det'a?" så se selv. http://www.ruger.com/products/_manuals/1022.pdf
  9. Jeg er så heldig at TopShot går best i min. Federal HV kobber/hulspiss Fiocchi maxac gikk dårlig. Har også testa CCI subsonic uten at jeg synes den var verdt å betale 61 øre mer for enn topshot'en. Og den går i tillegg subsonic.
  10. From the album: Rifle

  11. Uheldig med at den bikker akkurat over tollgrensa.
  12. Der fikk dere svaret, tre skudd, fordi det var to skyttere. Blir neste tema at han kjørte opp til parkeringa med innfelte speil?
  13. Både på 6,5x55 og 308 (har ikke prøvd 223 og 30-06) får jeg god presisjon med blyspissen. FMJ går omtrent likt med jaktmatch i mine børser ihvertfall. Har en på jaktlaget som har brukt slike på hjort før, og det vistes godt hvilke det var han brukte. Har også hørt om en som skøyt en rev rett forfra med partizan blyspiss. Det var bare skinnet igjen.
  14. Støtter denne. Har hatt sonic45 både i 6,5x55 og nå i 308. På 308 satte jeg på to ekstra moduler og føler det er mindre rekyl og poff enn det var på 6,5x55. Hvis ikke så er det ihvertfall ikke stor forskjell.
  15. Hvit elektrikertape rundt tårnet, sprittusj i forskjellige farger. 25-50-75-100m.
  16. Det kan være flere ting som har gått galt her, anbefaler å ta kontakt med Hausken så får de se på den før du skyter med den igjen. Men så blir mitt neste spm: Prøvde dere den igjen?
  17. Jeg ville gjetta at det var en mikkel som har vært småspist i det siste og ikke hatt allverdens å levere. Enten det eller så ble han skremt av at det kom en turgåer for å se så han måtte klippe'n tidlig og løpe til skogs!
  18. Hadde stussa litt hadde jeg snubla over sporene til den der i nysnø.
  19. Bumper denne da jeg ikke ser spm til trådstarter besvart. Bc på 180gr .30 SP?
  20. iStig

    Lokking av rev.

    prøvde igjen 5-6 ganger denne uka. har skrevet om tidligere erfaringer her før. tror reven her synger andre sanger enn de jeg prøver å lokke med, for å si det sånn.
  21. Dette klarer du fint selv med ei fil eller med en dremel. Det finnes mange videoer på youtube av hvordan man gjør det. Gjorde dette selv og fungerer fisefint. Kjøpte en ferdig på nett tilfelle jeg klarte å "fucke opp" før jeg begynte, men har ikke satt den inn siden den hjemmelagde fungerte fisefint, og det er jo "best" å bruke noe man har lagd selv? Man låser bolt i bakre posisjon som vanlig, men for å løsne den trekker man bare bolten tilbake og slipper, så er man klar. Slipper å fikle under etter utløseren.
  22. Jakter selv hjort på kysten av trøndelag, og det renner til vanlig over av hjort. Vi har relativt stor kvote så pleier å holde det gående til jul før vi er ferdige. Vanligvis pleier det å være rolig i starten imens det er mildvær, men når snøen kommer trekker det store mengder dyr utover og vi pleier ha gode dager med 5-10 dyr dagen. Men i år, som i fjor har det vært mildt og dyrene har trekt innover i landet igjen og ut av valdet vårt. Det er dyr i marka, for før den siste mildværsperioden som er her enda så var det 50 dyr på en åker her. Så det er nok dyr, men mildværet ødelegger en del for oss ihvertfall. Så får håpe det kommer snø og kulde igjen før jul, hvis ikke blir det mer enn bare julegavestress siste uka før jul.
  23. i min t3 i 6,5x55 går blyspissen veldig godt, mye bedre enn den halmantlede partizan. den er også billig, billigere enn jaktmatch, så vil anbefale å prøve den også, selv om den er en tøddel dyrere.
  24. du skriver ikke noe om rase, men jeg deler likevel min erfaring med min jack russell. hadde samme problemet i den alderen, men det har gått over nå (7mnd). det er vel noe usikkerhet, rastløshet, forsøk på å få oppmerksomhet. noe av det jeg synes har vært vanskeligst med å ha en aktiv rase er å lære hunden å roe ned og ta det med ro, at det kan ikke være lek og moro hele dagen, selv om både eier og hund har lyst i valpefasen.
×
×
  • Create New...