Jump to content

kallen

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Det er helt klart at eier har mye å si. Men om du har et avkom etter foreldre som gang på gang jager inn til 50 poeng på prøve, så ville jeg tro at forutsetningene var bedre for å få en god jaktbikkje, enn om har foreldre som jager inn til jevnt over lavere poengsummer. Det er enkelte ting som preger en los som vi eiere ikke kan gjøre noe med som feks mål på hunden. Er det noen som har kan anbefale en fauve oppdretter med gode linjer?
  2. Takk for gode svar. Det er forsåvidt ikke overraskende at man kan ha ulik erfaring med bikkjene, da individforskjellen kan være stor avhengig hvilke linjer man har avlet på. Men jeg har også hørt at fauve kan være relativt harde! Gjelder dette Petiten også? jjrcdk: Fauve’en du nevner. Var foreldrene også langjagere som du beskriver?
  3. Hei! jeg vurderer en basset, enten av type petit eller fauve neste gang jeg skal ha jakthund. Jakter primært rådyr og hjort i stort terreng i Telemark. Når jeg ser på jaktprøver fra Norge og Sverige, ser det ut til at det er Petit’en som gjør det klart best, jamfør Vega prøven og småhunds SM. Jeg er opptatt av at neste bikkje skal være avkom av godt dokumenterte jagere, som jevnt over har gode poengsummer på jaktprøve. Således virker Petiten som et klart førstevalg. Er det noen som kan svare på hvor stor forskjell er det på rasene og hvorfor det virker som om Petitene er bedre jage
  4. Hei! Hva er idealtemperaturen for tørking av kjøtt før røyking? Skal forsøke å lage bacon for første gang. Hvordan vil sommervarmen påvirke det salta kjøttet? Jeg har mulighet til å henge kjøttet luftig i et nettingbur, men er usikker på om sørlandsvarmen blir for mye.
×
×
  • Create New...