Jump to content

Nakken

Members
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Folk må ha dårlig råd eller dårlig rygg hvis de ikke greier å få sitt fornødne under mosen. https://plukkselv.no/produkt/kampanje/sammenleggbar-turspade-m-oppbevaringspose-3
 2. Jovisst, de bytter håndsvingfjærene gradvis. Jeg vet de begynner den prosessen når de er 1 år , men jeg aner ikke når den er ferdig. Jeg vil anta at hvis de har ujevne lengder på håndsvingfjærene , så er det snakk om yngre fugl. De bytter disse fjærene symmetrisk så det er lett nok å se. Tror kanskje jeg skal begynne å ta bedre fellingsnotater rundt tiurene jeg skyter.
 3. Ungfugl har gulbrunt nebb og smale, avrundede halefjær. En gammeltiur har grått nebb og brede, tverrskårne halefjær.
 4. Siden vi først snakket litt om laks og oppdrett https://www.nrk.no/norge/rapport-om-miljogifter_-kan-fa-konsekvenser-for-norske-kostholdsrad-1.14304851
 5. Tipper at prion sykdommer har mange fellesnevnere.
 6. https://www.sciencealert.com/infectious-deadly-prions-in-people-s-eyes-could-be-a-biohazard-scientists-warn Interessante funn.
 7. Jeg har en BA13 takedown i 308 og er fornøyd med alt, unntatt tilgang på ekstra piper.
 8. https://www.abc.net.au/triplej/programs/hack/chicken-nuggets-lab-grown-from-feathers-to-go-on-sale-soon/10397808 Så, er kylling dyrka i labben fra en fjær vegansk eller ei?
 9. http://carbonengineering.com/about-a2f/ http://carbonengineering.com/ Jeg hadde gladelig betalt 10 kr literen for 100% karbonnøytral bensin. Tror de gutta der må rigge opp noe her til lands. Jeg antar at alle de sinnsyke miljøavgiftene bare magisk faller vekk når produkteter helt karbonnøytralt..
 10. "Officers, many times, are rewarded for what police departments see as production: more arrests, more felony arrests, more fines, more ticketings. So then your behavior becomes rewarded as you move up the ranks for the same behavior that's detrimental to certain communities," he continued. Måltall gone wild Samme skjer vel overalt der en har brukt for lite tid til å definere ut måltall som betyr noe.
 11. Nakken

  Ribbon gun

  https://www.businessinsider.com/army-four-barrel-ribbon-gun-inventor-explains-how-it-works-2018-10?op=0&r=UK&IR=T&IR=T
 12. Nakken

  Ribbon gun

  Beklager. Det er en javabasert betalingsmur og jeg blokkerer java. Merket ikke at den var der en gang.
 13. Nakken

  Ribbon gun

  Det amerikanske militæret ser på Ribbon guns som et alternativ til dagens infanterivåpen. Oppfunnet i garasjen av en hobbyist. https://gazette.com/military/army-might-have-found-its-new-rifle-in-colorado-springs/article_96cd214c-c290-11e8-9d41-27b5a0e767a4.html Er veldig annerledes
×
×
 • Create New...