Jump to content

Nakken

Members
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I stedet for å grine om varetektsfengsling, som vitterlig er et alvorlig inngrep for folk flest (de gjentatte bemerkningene fra torturkommisjonen bør vel ringe en eller annen bjelle hos enkelte her) - spesielt om du faktisk er uskyldig, så kan dere vel heller grine litt om saksbehandlingstid?
 2. Er det innafor å holde ham på gangen mens de undersøker ting inne i leiligheten hvis det ikke er en ransaking?
 3. https://www.nrk.no/vestland/miljodirektoratet-vil-felle-_flest-mogleg_-villrein-pa-hardangervidda-1.15166536
 4. Nakken

  Kjøter

  En samtale er vel det beste hvis det oppleves som et problem, uansett. Vet ikke om jeg hadde brydd meg om ei bikkje som bjeffer på ting et hundretalls meter i en skog før den kommer tilbake. Båndtvangsbrudd vår og sommer er vel noe en både kan og bør ha en samtale om, med et blikk mot dyrevelferd eller jaktforvaltning.
 5. Skjønner at jeg som bare jakter for kjøtt og opplevelser har misforstått ting grundig.
 6. https://www.bondebladet.no/aktuelt/har-testa-30-147-hjortedyr-for-cwd-i-2019/
 7. @Chiefen.v-2 Takk for korreksjonen vedr. lov/forskrift vs rundskriv.
 8. Det betyr ingenting hvor ofte en søker. Det finnes ingen karenstid, forvaltningsloven gjelder her som i alle andre forvaltningssaker. Hvis du får avslag så klager du. Samme gjør du neste gang. Du trenger ikke legge med attester på all slags greier. Send søknaden. Få svar. Gjenta hvert år til du får det godkjent.
 9. Det meste går bra bare det er langt nok tilbake i tid. Loven sier 5 år etter siste kriminelle handling (Ikke dom). Praksis på de fleste våpenkontor er 10 år. Har sett folk med betraktelig verre rulleblad (med unntaket av voldsdommen, den er litt skummel men og veldig gammel) som har fått godkjent etter 10 år som god samfunnsborger. Jeg tipper at hvis du søker i år så får du et avslag men når du prøver igjen i 2023 så går det bra. Du bør allikevel søke. En ikke levert søknad er jo et garantert avslag.
 10. https://www.bondebladet.no/aktuelt/jegere-gir-okt-risiko-for-a-spre-skrantesjuke/
 11. https://www.bondebladet.no/aktuelt/nytt-tilfelle-av-skrantesjuke-pa-elg/
 12. https://www.aftenbladet.no/innenriks/i/50eXyb/forsvarsansatte-siktet-for-grovt-underslag-av-vaapen
 13. Var sannsynligvis ikke noe amnesti, politisjefen virker å være vel bevandret i løgnens irrganger: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/8mVEpw/nye-opplysninger-strider-mot-pst-sjefens-forklaring?utm_source=vgfront&utm_content=row-1
 14. Jeg har en hund som har bilyd på hjertet med styrke 5 av 6. Det ble definert som hjertesvikt. Hun får mye væske i lungene ,med påfølgende hosting og manglende pusteevne, når hun ikke får medisiner. Hun gikk i 10-12 år med bare en svak bilyd. Det var uproblematisk, og umedisinert. Når det først forverret seg, så var det plutselig. 2 piller per dag senere, så er hun i toppform igjen. Dyrlegen sa det kom til å holde et par tre år.
×
×
 • Create New...