Jump to content

gunther1

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gunther1

  1. gunther1

    8 x 68 S

    Hadde en 8x 68 s , veldig fornøyd, skutt Dall sheep på 350 m hold , brukt den på fjelljakt/bjørnejakt. Våpnet var ei Sako kasse, bygd opp av Ragnar Hansen. Litt sær på ammunisjon, men super presisjon med rett medisin.Rekyl som 300 win mag. ,mao ingenting å være redd for med en erfaren skytter. Angrer på at jeg byttet den , men så var det det med våpnegarderobe da...
  2. Har en S&W mod 29 "Classic" som jeg vurderer å tune opp til Magnum 2. Noen der ute som kan anbefale en god smed for jobben ?
  3. Vi anbefale deg å kjøpe et våpen med 2 pipesett i 17 HMR og 22 LR .Det første kalibret er flott til jakt på mindre vilt, 22 LR for mengdetrening. Etter reglene gjelder dette som ett våpen i garderoben Har en BRNO American kjøpt på Jaktdepotet selv i den kombinasjonen, fungerer fint.
  4. Hallo. Har en Merkel drilling i 6,5/20. Bruker konsekvent Tungsten Matrix på alt pelsvilt, gir gode skuddbilder , og god inntrengning i papir. Har skutt en håndfull rådyr og etpar rever , men det er her som med gode gamle blyhagl: Maks skuddavstand 30 m , korterer ved senhøstjakt= tykkerer vinterpesls. Bruker ikke drillingen på fugl, så der har jeg ingen erfaring. Vil vel anbefale at du kjøper endel skudd fra forskjellige leverandører og tester skudd-bilder og inntrenging i papir ! Det er så mye bra på markedet at det ikke skulle være noe problem å finne noe som passer i ditt våpen. Og prisen vel ikke så nøye, skal du jakte pelsvilt blir det ikke mange skuddene i løpet av en sesong. (?)
  5. Hello. Har en eldre Simson o/U cal 12 som passer meg glimrende,og vil nødig kvitte meg med den. Problemet er overtrykk ved stålhagl. Ser at det er mulig å ettermontere choker . Noen som har erfaring med en sånn jobb og hvem som kan gjøre den ?
  6. merkelig, for det er vitterlig en 20/6.. Får vel ta den til bøssemaker og finne ut av det
  7. Hello . Har en eldre sauer 147 e hvor v.løp er merket "16,1 ", høyre løp er merket "16,0" Noen som vet hva slags tranngboring dette er ?
  8. Var i New Mexico og jaktet Puma for noen år siden. fantastisk jakt, hesterygg og bikkjekobbel. Fikk en katt på 72 kg, tok den på 15 meter med min S&W 44 mag standard, ikkeno juks med optiske sikter og slikt. Bodde hos en cowboy som også var guide. Der har tida stått stille de siste 100 år. mye tøft ritt . 10-12 timer pr.dag, men overkommelig . kan varmt anbefales. jaktet i januar, litt kjølig, men ingen problemer, vanligvis lite snø, flott pels på den tida.
×
×
  • Create New...