Jump to content

envida

Members
  • Posts

    5
  • Joined

About envida

  • Birthday 10/06/1975

envida's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • 10 years in
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, jeg er på nippet til å kjøpe denne. Er det flere som har gjort seg erfaringer med smocken? Hvordan er kvaliteten? Tåler den litt røff bruk? Den tikker alle bokser for meg som ønsker en allsidig anorakk som kan brukes til det meste av jakt OG friluftsliv. Slik jeg ser det så er det eneste den ikke takler er skikkelig regn og vindfullt vær på fjellet og da benytter jeg en regnjakke eller skalljakke.
  2. Hadde vært morsomt å se bildene fra trådstarter, virker som et spennende prosjekt
  3. Takk for mye gode innspill og info for en fersking (ang våpen vel å merke ikke alder) Har vurdert det dit så langt at 300wsm ikke er aktuell for meg. Men 25-06 er jeg litt usikker på enda. Til 3500kr så synes jeg det er mye våpen for pengene selv om det er litt ukurant kaliber (noe som ikke bekymrer meg så mye så lenge det er bra). Og da tvinger det seg kanskje fram at jeg må lære meg å lade selv Har lest en del om 25-06 kaliberet nå og ser at den er kraftigere en jeg antok. Da jeg la inn bud trodde jeg den var mer som 223 Har ikke funnet så mye på norske sider men det er mye å lese om 25-06 på amerikanske. Men jeg leste inne her på kammeret et sted at 25-06 kan være mulig å bruke på villrein med rett ladning? Stemmer dette? I så fall så blir den plutselig veldig allsidig for meg da den vil dekke alt jeg har tenkt å jakte bortsett fra elg i framtiden. Den har X-Mark Pro avtrekk men litt usikker på om ikke dette er standard på alle nye Rem 700. Den har også en spesiell overflate behandling som skal gjøre den motstandsdyktig mot allslagsvær. Er det mulig å bytte løp på disse? Hva mer må evt. gjøres? Beklager den Men sånn er auksjoner Hadde inne et bud på en hagle som var det jeg egentlig var ute etter og som jeg hadde helt til siste sekund før det var en som snek seg inn Når det gjelder angrett og sånn, nå har ikke jeg snakket med de hos Jakt og Friluft enda men kanskje det hadde vært mulig for noen å "tatt over" et av kjøpene? Da tenker jeg før jeg mottar våpene så salget blir med Jakt og Friluft?
  4. Jeg har vunnet riflene på auksjonen som Jakt og Friluft holdt ja og det er nye våpen. Forstod det slik at jeg må betale 350kr, men ser nå at gebyret er ved uavhentede pakker. Så kanskje slipper jeg gebyret hvis jeg sier ifra før det blir sendt. Men det er ikke det viktigste her nå men heller om jeg skal beholde de eller ikke Da jeg har lyst til å bedrive en del skytetrening også og ikke bare jakte med riflene så er kanskje ikke riflene så gunstig med tanke på prisen for ammunisjon så sant jeg ikke lader selv, det er ikke utenkelig det heller. Men sånn utenom kaliber valgene så er det vel bra børser Remington 700 og prisen på kr9100 for 2stk er vel ikke så verst heller?
  5. Jeg har nettopp vunnet 2stk Remington 700 XCR rifler på auksjon og lurer på om jeg har gjort et godt kjøp eller driti på draget Har vunnet disse to: REMINGTON XCRII 25-06 til kr 3500 REMINGTON XCR 300WSM til kr 5600 Tanken var at disse 2 skulle dekke det mest av jakt for meg fra småvilt og opptil elg. Hadde tenkt 25-06 til rådyr jakt og 300wsm til alt annet over. Når har jeg skjønt at disse 2 kaliberen kanskje er litt ukurante. Dette vil bli mine 2 første rifler. Jeg har mulighet til å angre mot å betale 350kr for hver rifle. Hva tror dere? ER det røverkjøp og beholdes eller burde jeg betale gebyret og finne noe annet med mer vanlige kaliber? Burde jeg heller kjøpe meg en rifle slik som TIKKA T3 LITE i 308/30-06/6,5-55 og brukt denne til all jakt istedet? Råd er veldig velkomne
×
×
  • Create New...