Jump to content

FAB75

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FAB75

 • Birthday 11/30/1975
 1. Fikk min første tiur for et par uker siden og har lyst å stoppe den ut. Noen tips til hvem som driver med dette i eller nær Vestfold?
 2. FAB75

  Zeiss Asv+

  Opplevet det samme på min nye V8.
 3. Havnet i feil tråd. Poster i howa klubben.
 4. FAB75

  Howa klubben!

  Jeg har skrudd lite på våpen (dvs ingenting), og har nå kjøpt meg Talon stokk, Timney avtrekk og en Zeiss V8 2,8-20x56, samt underbeslag og magasin til min Howa Hogue. Alt som har med kikkerten å gjøre får jeg hjelp til. Er det enkelt å skifte stokk selv, eller kan det by på utfordringer? Og avtrekket- er det børsemakerjobb? Merker jeg er livredd for å ikke ha ting klart til hjortejakta.. Tips mottas med takk!
 5. Jeg har skrudd lite på våpen (dvs ingenting), og har nå kjøpt meg Talon stokk, Timney avtrekk og en Zeiss V8 2,8-20x56, samt underbeslag og magasin til min Howa Hogue. Alt som har med kikkerten å gjøre får jeg hjelp til. Er det enkelt å skifte stokk selv, eller kan det by på utfordringer? Og avtrekket- er det børsemakerjobb? Merker jeg er livredd for å ikke ha ting klart til hjortejakta.. Tips mottas med takk!
 6. Hei, Skal bestille meg en riflestokk, også må jeg velge long eller sport action. Hva er riktig til en 308?
 7. FAB75

  Pris på Zeiss?

  Takk:-) Da prøver jeg å selge den for det.
 8. FAB75

  Pris på Zeiss?

  Den er 3 år gammel. Følger med original linsecover og Butler creek. Noen riper i selve kikerten etter brukt, men fine linser.
 9. FAB75

  Pris på Zeiss?

  Jeg har akkurat bestilt ny kikkert og skal selge min Zeiss Conquest 3-12x56, og aner ikke hva jeg skal kreve for den. Noen forslag? Jeg har googlet og sett på finn.no men ikke funnet tilsvarende brukt til salgs. Håper noen kan hjelpe meg så jeg kan få lagt ut annonsen på nett:-)
 10. Har ikke jaktet rein før, men har fått tilbud og er litt fristet. Blitt tilbudt 2 simlekort og 1 kalvekort for kr 4000 pr stk. Er det en "riktig" pris?
 11. Fanken så billig! Løp og kjøp..
 12. Det er kaliber 12. Så har jeg gjort en god handel, men det gjorde kompisen min i sin tid når han kjøpte den også. Og om jeg noen gang kvitter meg med den, blir det sikkert til en venn av oss eller et av våre barn når den tid kommer- så noen fortjeneste vil det uansett aldri bli:-)
 13. Vi ble enige om 4500, som virker som en fair pris. Takk for svarene:-)
 14. Takk for svar alle sammen. Er noe klokere:-)
×
×
 • Create New...