Jump to content

østlandspredator

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by østlandspredator

  1. er det noen som vet hvor stor en lerduebane bør være?
  2. disse øyene i nordland, er de på klasse med rolvsøya? vil vite mer om de:) harekjøtt er godt det. var ikke så bra i år på rolvsøya ,mye bedre i fjor.. drar kansje en tur på nyåret
  3. Selvsakt er det hans skyld, olepolet Som jeg skrev prøver jeg ikke å forsvare Clausen,men synets er rart at menn skal sutre om hvor mye han skal straffes for et lureri som er ganske lite i forhold til andre løgner. Voldtektsmenn går fri, men Clausen skal svi. Han har mistet status som villmann hos meg også, håper Lars M er ærlig.
  4. Det er desverre de fleste bøker, filmer,historier osv som inneholder usannheter,det er også det som gjør det interessangt. Regner med at de fleste har kjøpt produkter som lover bedre fangst,uten at det er tilfellet. Trur veldig få har forsøkt å få pengene tilbake når de har kjøpt axe parfymen og ikke har hatt hell på byen etterpå. Angående søksmål fra forlag så hadde de nok tjent mindre på boka om sannheten hadde kommet fram tidligere. Regner med at de fleste som leste boka ble underholdt da de leste den, det ble hvertfall jeg.. Hvorfor all sutring om erstattning,fengsel osv. Det hadde vært verre om boka hadde vært dårlig. Mrk Jeg prøver ikke å forsvare clausen,synes det det er trist at han har løyet,men hjort er hjort, det er dette han kommer til å bli husket for lenge..
  5. Har jo vurdert å kontakte bergans,eller andre forhandlere,men har ikke gjort det ennå,for erfaringsmessig er det vanskelig å komme fram til personer som er interessert å høre på en som ikke tilhører en stor organisasjon. Jeg har jobbet med et par andre "oppfinnelser" og får svar når jeg snakker med produksjefer at jeg må skrive eposter på tysk eller engelsk som forklarer produktet.noe som jeg ikke ønsker å gjøre. Så det beste for meg er å snakke med en som er interessert,framfor å lete etter noen som kan være interessert.
  6. Har hørt at reven ikke liker storfe så godt,men fisk skal være veldig bra.. Erfaringer?
  7. jeg har i samarbeid med et par andre jegere kommet fram til en veldig nyskapende jaktsekk. I den forbindelse ønsker jeg kontakt med noen som kan ha interesse for å få produsert denne.. Er det noen her inne som har noen ideer om hvem jeg kan kontakte? Eller som kan hjelpe meg med dette? Setter pris på pm ang dette.
  8. Jeg har hørt at kråker følger godt med men at de ikke kan telle,dvs at om man er 2 som går til et skjulested og en går tilbake så kommer kråka fram..
  9. Jeg lurer på det samme, har lastet ned en applikasjon til htc telefon ,og kjøpt en høyttaler som jeg kan forsterke lyden med, lurer på om hvor intensivt jeg skal lokke. Har forsøkt meg en del i skumringen i kveld med woodpekker distress.så ikke snurten av reven,men rådyr er det nok av ,virker ikke som de brydde seg. Håper på noen tips.
  10. er det noen av dere superjegere som har tips til jakttereng for rev og kråke på østlandet? har søkt på inatur ,men der er det ingenting. jeg får jakte rev på en gård i ski, men det er veldig lite oversiktig område der.. jeg har kun jaktet annet vilt tidligere så jeg har ikke noe netverk når det gjelder revejakt. har forsøkt endel gårder i områdene rundt,men med lite hell,noen jakter selv eller så har de satt bort hele jakten til andre. setter pris på kontaktinfo til jegere som disponerer områder eller grunneiere som kan være interessert i viltpleie:) info: vi er 2 stk voksne seriøse jegere, som i hovedsakt jakter med rifle med lyddemper.
  11. Dersom haren virker frisk er den frisk. Trur du blir smittet om du bruker hansker også hvis den er smittet av pest. Det er større sjanse å bli smittet av smågnagere,forurenset vann, forhold til hare. Mann blir frisk igjen.
  12. Kan være lurt å presse ut litt urin med at du klemmer rundt magen med hånden mens du drar nedover. Jeg bruker en skarp filetkniv ,legger haren på bakken med hodet mot meg,drar skinnet litt ut,mens jeg snitter opp fra ribbena og nedover. Så i stedet for å grave ut tarmer,prøver jeg å slynge de ut, eller hold den med åpningen ned og rist den. Ta hånden inn over magesekken,klem rundt spiserøret og dra slik at magesekken følger med. Dra av så mye som mulig av endetarmen ,fjern urinblæra(hold haren med åpningen ned slik at urinen renner ut om det går hull på den). Stikk handa opp i brysthulen (helt inn) få fingeren rundt festet på lungene og dra ut lungene og hjertet. Stikk langfingeren gjennom endetarmen fra innsiden så langt du kan for å tømme den. Et snitt på hver side av hodet og dra hodet av,om du ikke skjerer på halsen følger resten av pusterøret med. Hjertet klemmes tomt for blod og legges tilbake i brysthulen(smaker godt) Legg gjerne litt granbar,eller lignende for å få litt luft inn.
  13. Hei, jeg er en fersk revejeger som bor i follo området i akershus. Da jeg ikke har vert aktiv jeger på østlandet tidligere,så har ikke fått mulighet til å bygge opp jaktområder hos private grunneiere. Jeg har en bekjent jeg kan jakte rev hos,men ønsker flere muligheter. Er det noen her inne som har noen tips om grunneiere eller jegere som ønsker å minske revebestanden på sine områder? jakt vil i såfall foregå med 223 med lydemper i hovedsak som lokkjakt. send gjerne pm med kontakinfo
×
×
  • Create New...