Jump to content

Sakura-trhm

Members
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Sakura-trhm's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Enig. Synes det er stas å plukke fra hverandre hele børsa, smøre litt og klusse litt med den selv om det ikke er nødvendig når jeg har muligheten til det.
  2. Ja er storfornøyd med pachmayr vindicator også gummiert er genialt. men ikke prøvd den fra Hogue. Testa børsa med nye shurshot stokken og grepet i går. adskillig mye mer behagelig, selv om lerduene fremdeles ikke skjelver av frykt når jeg trykker av:-p kompisen min derimot pulveriserte de. litt problemer med å få patronen på plass i kammeret dog. Irriterer meg litt det med 870`n.
  3. Flott pumpe wingmasteren! tror nok at kammeret teller mer enn løpet om det du spurte om.
  4. Hmmmm... Får se på akkurat den problemstillingen når jeg tar med børsa på testing i morra. Jeg blir irritert om jeg må ta av forenden for den sitter som limt! Fornøyd med den fra hogue? Overmolded eller? Men til problemstillingen som jeg nevnte så aner jeg fremdeles ikke noe bortsett fra at den funker nå. Plukka fra hverandre hele børsa for litt unødvendig vedlikehold og satt den sammen. Merka at når jeg skrudde til skruen gjennom børsa som holder fast låskassen så hang den. Løsna litt på skruen og den hang ikke. Forøvrig glir ikke akkurat låskassen på plass på tordenstaven... Tror den kan ha blitt satt inn bittelitt skjevt forrige gang.
  5. Pussig at denne tråden kom opp akkurat da jeg satt å banket på stokken min og var misfornøyd. Stjeler ideen:-)
  6. Fjernet unødig sitering. G.Larson Ja, det er en supermagnum. Forskjeftet jeg satt på nå er kortere enn det som var originalt på.
  7. ser ut som den tar litt på venstresiden i sporet der repeterstangen går. Heisen virker som den går mer mot venstre enn senter. Kan ha vridd seg litt når jeg skifta sikring og satt tilbake rukkelet. Får demontere den i morra når det er smøretid og se på det. Forøvrig så er finishen litt lettere enn latterlig lett å skade på "arbeidsjernet", men skitt au. Noe skjønnhetskonkurranse vinner den aldri:-p
  8. Dette høres definitivt ut som det kan være noe i. Nesten 100% sikker på at du løste problemet her. Installerte ny forend og sikring, da kan de ha bøyd seg. Isåfall får de bøyes tilbake. Stemmer det ja. hehe:-p Får forsvare med at sålenge jeg vet hva den gjør så kan jeg glippe på hva den heter:-p Nei, det var akkurat derfor jeg postet. Den har vel bare en måneds bruk under beltet og gått et tosifret antall skudd.
  9. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd her, men er sikkert en smal sak å løse. Når jeg skal lade patroner i magasinet så virker det som den dingsen jeg ikke husker navnet på som løfter patronen i kammeret henger seg fast i noe når den blir skyvd opp. Er man forsiktig og gjør det veldig sakte så går det som regel bra, men det er tross alt en pumpe. Burde vel tåle såpass? Har ikke akkurat behandlet den røft. Noen som har vært borti dette?
  10. Takker for svar:-) Den fra Magpul så veldig spesiell ut. hehe. Ble til at jeg kjøpte pachmayr vindicator forend som var et sant mareritt å få på plass, men virker som en innertier. Godt grep, ligger bra i hånden og glir ikke.
  11. Hadde rable helt for meg om noen hadde sikta på meg med en rifle. Det hadde blitt alt annet enn en dannet og høflig konversasjon angående vettig våpenbruk. Greit som noen her sa om at han speidet og la den ned når det kom folk i synsfeltet, men her ble munning rettet direkte mot personen med viten og vilje.
  12. Heisann! Har sendt ut forespørsler ang pakkepriser fra forhandlere, men er usikker på hvilken jeg bør velge? Skal også bruker denne plinkerten med 17hmr eller 22wmr etterhvert. Evt hva forandringer bør jeg gjøre? oppgraderinger o.l. Jeg har NULL peiling på optikk desverre:-( Forhandler nr 1: Børse: CZ 455 Thumbhole Optikk:leupold 2-7x32 Montasje: CZ stål montasje Demper:atec cmm4 demper Totalpris ink kapping av løp: 8985Nok Forhandler nr 2: Børse: CZ 455 Thumbhole Optikk: Gamo 3-9x40 Montasje: Ukjent Demper: sako eller A-tec cmm4. Totalpris ink kapping av løp 6350,- (lokal forhandler med godt rykte) Forhandler 3: Børse: CZ 455 Thumbhole Optikk:Nico sterling Gold Crown 4x32 Montasje:Ukjent Demper: Atec cmm4 Totalpris ink kapping 6180,- + frakt Forhandler 4: Børse: CZ 455 Thumbhole. Optikk:SIMMONS 8-POINT 3-9X32 MATTE Montasje:LEUPOLD RIFLEMAN RINGER Demper: A-TEC CMM 6 RIMFIRE Usikker på om totalpris er ink kapping. Pris:5 889,03 + frakt. Har sendt ut til flere uten å få svar. Opprinnelig optikk jeg hadde pakkepris på var BSA sweet 22.
  13. Så lenge det ikke er direkte farlig så eter jeg som regel det. Mye god mat i ting folk rynker på nesen av. Om de kebabspisende, pizzagumlende, pølsespisende kresne menneskene hadde visst hva som skjulte seg bak krydderblandingen som maskerte produktet hadde de mest sansynlig ikke vært så gira på å ete det. lever hadde vært luksusmat.
  14. Jeg er varsom på å kommentere dette, men der jeg jobber har vi en person som sørger for at mail blir håndtert hver morgen og info gitt videre enten til personen som sendte mailen eller til noen som skal ta kontakt. Dette er ekstremt viktig i dette århundret da de fleste bedrifter har mye som skjer over internett. Jeg har sendt mye mailer til jaktsjapper i landet her og opplever at noen er vel......liiiitt kjappere enn andre. Spesielt Svein Rogne i Trondheim har vært syk kjapp på alle henvendelser uansett hvor teite spørsmålene er:-p Om alt trådstarter sier er korrekt så vil jeg tørre å antyde at noe kan med fordel gjøres bedre internt i bedriften. Håper det ordner seg:-)
  15. Hei! Bestille meg tofot og ble litt i tvil nå. Hvor mange tommer vil dere anbefale for liggende og sittende med rifla på et bord foreksempel? Ser de har 6-9, 9-12 osv osv.
×
×
  • Create New...